Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Kuchařská soutěž, která je vysílaná v USA na kanále FOX a je inspirovaná původním australským formátem. Koproducentem této show je slavný britský šéfkuchař Gordon Ramsey, který je zároveň jedním z porotců. Soutěžícími jsou amatérští kuchaři vybraní z celých Spojených států, kteří se chtějí stát profesionálními kuchaři. Vyhrát může však jen jeden z nich. Pokud tedy chtějí vyhrát, musejí ze sebe vydat naprosté maximum. Dalšími porotci jsou - italský vinař Joe Bastianich a americký šéfkuchař Graham Elliot. (Gac)

(více)

Recenze (87)

Deleatur 

všechny recenze uživatele

Plusy: Nad soutěžními pokrmy se mi sbíhaly sliny ("Neuvěřitelné. Udělala luxusní předkrm z něčeho, co se dává žrát psům."). Napínavost soutěže a zajímaví soutěžící. Někde mezi: Ramsayova neblaze proslulá hrubost - není to kultivovaný projev, ale často je vtipnej ("Podívej, jak z toho salátu kape. Jako pochcaná tráva. *okoštuje* A chutná to taky tak."). Mínusy: Až třetina soutěžících vyloženě nesympatická. Vztahy mezi nima se i poměrně rychle hrotily (pikantní srovnání s méně agresivníma juniorama : "'Nazvala jsem to Procházka lesem.‘, ale prosím vás! Nesnáším ji. Ve škole jsem takový holky mlátila."). Plýtvání jídlem - každej z porotců si zobne a zbytek letí do koše. Hodnocení (po 4. a 5. sérii): 74%. ()

Bukk 

všechny recenze uživatele

Málokterý pořad je pro mě - nekuchaře takovou inspirací jako právě tenhle...Jen kdyby si všichni dokázali udržovat odstup a bez zbytečných srdceryvných scén vyjádřit to, co dokáže Bastianich několika slovy. Jednoznačně jedna z nejzajímavějších osobností poslední doby. Jen škoda, že ti, co si moc otvírají hubu dlouho nevydrží a vyhraje tak ... typický Američan. (začátek 3.season - těžko říct, jak to dopadne s Christine, ale pokud se probojuje do týmových úkolů, rozhodně bude na co koukat; snad to nebude přeslazené...ale Joe to řekl vážně sakramentsky dobře - on se umí usmát??) PS: Ben Starr je legendou a bude snad jediným soutěžícím, kterého si budu pamatovat ještě hodně dlouho. Úžasný člověk. SEASON 4: Lidi sice nadávají na přílišné projevování emocí, ale tak co už. Je to Amerika, tam by ti bez těch emocí nemělo jinak šanci na přežití. Někteří soutěžící na castingu pobavili více, někteří méně, ale i přesto se nemůžu dočkat pravého zápolení s kuchyní. (záruka kvality českých titulek je samozřejmostí, bez nich si neumím představit, jak bych zvládala chápat, co do těch jídel přidávají :)) EDIT PO 4.SEASON: No tak jo, po castinzích jsem to pomalu přestala sledovat, nevím no...ty první tři řady jsem opravdu milovala do poslední minuty, ale už to hold pro mě není tak horký. Blog Bena Starra tak nejspíš zůstane jediné, co budu mít s Masterchefem společného. ()

Reklama

CiPR 

všechny recenze uživatele

Miluju všechno, co je spojeno s jídlem. Ať už se jedná o vaření, či sledování různých reality show o něm. Tento pořad mě přímo pohltil. Když ještě přidáme mého idola Gordona Ramseyho, vznikne úžasné dílo, jako je právě Masterchef. Na každý díl jsem netrpělivě čekal a těšil se, až se znovu něčemu přiučím. Je zde vidět nezkutečná tvorba amaterských kuchařů, vynalézavost v určitých situacích je až místy neuvěřitelná. Prostě pořad podle mého gusta. První sezóna 90 %. ()

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Kulinářská a světoznámá soutěž. Gordon Ramsay je jeden z nejznámějších kuchařů a majitel sítě restaurací na čtyřech kontinentech a držitel 12-ti Michelinských hvězd, to už je kvalita znát a nejen na pořadu. Vybraní kuchaři ze Spojených států, kteří se snaží stát profesionálními kuchaři a vyhrát 250 000 dolarů, smlouvu na vlastní kuchařku a získat titul Masterchef v různých zajímavých úkolech. Překvapivý objev mezi Reality-TV a kuchařským uměním. Dalšími porotci kromě Gordona Ramsayho jsou: Joe Bastianich a Gaham Eliot, kteří určitě soutěžící v ničem nešetří. / Viděné epizody z 1.sezóny cca *12.dílů / ( Hodnocení: 9/10 ) ()

Sinn 

všechny recenze uživatele

Ač reality show, tak mě docela dostala. Porota byla příjemná, Gordon Ramsey je zábavný a profesionální, Graham Elliot roztomile medvídkovský a Joea Bastianicha by asi nikdo nechtěl jako protivníka v pokeru. Žádný složitý formát, prostě domácí kuchtíci vařící proti sobě, ale mě to zaujalo a bavilo. Ale ti nahonění Amíci mě trochu srali, ne že ne. ////// Nečekala bych, že mě druhá, potažmo třetí řada bude bavit stejně jako první, už jsem si nějak zvykla na úpadek, zde mile překvapena. Spoil: Ta třetí řada? Christine? Nechápu, obdivuju, chvílemi nevěřím. ()

Galerie (81)

Zajímavosti (2)

  • Show MasterChef vznikla původně v Anglii, odkuď ji přebrala například Austrálie nebo Francie a v létě 2010 USA. (Dromed)

Reklama

Reklama