Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Předčasně propuštěný trestanec John Brickner (Steve Austin) se vrací do společnosti na žádost ženy své oběti, která doufá ve finanční výpomoc potřebnou k transplantaci sdrce své dcery. John si najde práci truhláře a vyhazovače v baru. V baru potkává Rena (Walton Goggins) a jeho přítelkyni Frankie (Laura Vandervoort), kteří dají Johnovi možnost vydělat si peníze v pouličních zápasech, které nakonec přijme. Reno je agent se spoustou dluhů a vidí v Johnovi peníze. Frankie, Reno a John se postupně stanou přáteli. (Boz)

(více)

Recenze (61)

Rocky88 

všechny recenze uživatele

Óda na emerický nápravný systém, protože vrah, který nemilosrdně uškrtil otce od rodiny, se po 4 letech dostane z lochu, začne mudrcně bručet a jde se bít holýma rukama s mistry hospodských rvaček o peníze na novou pumpu pro dcerku týpka, kterýho uškrtil. Ještě při tom stihne zachránit život její matce a udržet vztah prcinky s looserem. Kdyby aspoň ty rvačky za něco stály, ale tady se všichni pohybují jak lenochodi, choreo žádné, jen výměna pěsťovek. Nuda a dlouhá stopáž. ()

Derek 

všechny recenze uživatele

prekvapivo dobre nakrutena austinovka i ked s dost tuctovym scenarom ktory kopiruje klasicke arenovky z konca 80tych rokov (hned prvy ma napadol van dammov lionheart). dej je miestamy dost zbytocne natahovany (a 100 minut neubehne ako voda kde hlavne niektore dramaticke momenty by sa kludne mohli vystrihnut), ale jeff king sa pochlapil a tak nastastie akcia nie je uplne najhorsia i ked treba neocakavat vyber roznych bojovych stylov ale len klasicku cezhubu davacku... ()

Reklama

Shit 

všechny recenze uživatele

Moc chytrý to neni, to je fakt, taková Van Dammovka s dobrosrdečným řezníkem v hlavní roli, ale kdo potřebuje chytrý kecy, když polovinu stopáže vyplňujou krutý rubačky přesouvající se skály Steva Austina? Kvalita soubojů sice neni nějaká valná,ale nahrazuje jí brutální síla a když se do toho pustí nějaká svižnější muzika, tak je to dobrá zábava a slušný béčko ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Ať žije americký korekční systém! Usvědčený vrah s vizáží Médi Bédi vyleze po pár letech z krymu se srdcem na dlani a charakterem Mirka Dušína. V záchvatu sebezpytování rozbije v ilegálních zápasech držku několika hustě vytapetovaným negrům, portorikáncům a jiným obtloustlým romantickým týpkům, aby naškrábal pár mrzských dolarů na operaci rozkošňoučké dcerušky chlápka, kterého zabil. K tomu si přidejte úžasnou choreografii sumo soubojů ve stylu :" Tak, teď vysmahnu jednu já tobě, teď vypáliš jednu ty mě a to budeme dělat napřeskáčku tak dlouho, až zjistíme, kdo má tu vyholenou palici tvrdší... A pokud se hoooodně sehneš, třeba tě kopnu i do kolena..." Nicméně proti Universal soldiers 3 a Dangerous man pořád výpravný akční klenot!! ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Slabá choreografia zápasov. Ale tak čo by sme chceli od 110+ kilových dvojmetrových chlapov. Nebudme smiešni. Dej nič moc, ale akcia bola pekne dávkovaná, až na poslednú pol hodinku, kde sme sa viac zaoberali osudmi postáv a na boj neostalo miesto. Austin schopný, ksichty v ringu hádzal kvalitne. A hviezdička za rozkošnú Vandervoortovú, ktorá je vážne veľmi silno sexi a ma vážne skvelý zadok. 2 z 5 ()

Galerie (18)

Zajímavosti (3)

  • Natáčať sa začalo 17. októbra 2008 vo Vancouveri. (AdamesWWE)
  • Keď John (Steve Austin) vyberá z vane Veroniku (Lynda Boyd), je možné si všimnúť stojaceho člena štábu vedľa Frankie (Laura Vendenvoort). (Johnny.ARN)
  • Aby bitky pôsobili realistickejšie, obsadili tvorcovia skutočných MMA zápasníkov. Jednému z nich, Paulovi Lazenbymu, počas nakrúcania Steve Austin zlomil nos. (AdamesWWE)

Reklama

Reklama