foto

Steve Austin

  • nar. 18.12.1964 (51 let)
    Austin, Texas, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Steve Austin se narodil ve Victorii v Texasu 18. prosince 1964 jako nejmladší z pěti dětí. Hrál fotbal za univerzitu a to dokonce tak dobře, že mu byla škola placena. V roce 1988 začal navštěvovat wrestlingovou školu Chrise Adamse a svůj profesionální debut si odbyl na sklonku roku 1989.

Austin působil jako zjevení. Vyhrával jeden zápas za druhým, tituly se množily, stejně jako jeho ringové přezdívky: ve federaci WCW to byla "Stunning Steve Austin" a později ve WWF (dnešní WWE) "Austin 3:16", "The Texas Rattlesnake" (severoamerického chřestýše má i ve svém působivém intru), až přišla ta nejznámější: "Stone Cold". V roce 1996 uštědřil unavenému Jaku "The Snake" Robertsovi svůj smackdown (zakončovací chvat) nazvaný Stone Cold Stunner, stal se King of the Ring a získal tak jednu z největších zápasnických trofejí. Po vyhraném King of the Ring přišla vítězství v Royal Rumble 1997, 1998 a 2001, dále ve World Tag Team Champion a poté konečně i celkové prvenství ve WWE Championship.

S přibývajícím věkem začal Austin pošilhávat po filmovém světě. V roce 2005 získal roli dozorčího Dunhama v 'sandlerovce' TRESTNÁ LAVICE, kde se potkal s dalšími ze svého oboru: s buldokem Billem Goldbergem, obrovitým Bobem Sappem a panelákem Kevinem Nashem. Letos Steve Austin rozdává cílené rány jako Jack Conrad v drsném akčním filmu THE CONDEMNED, kde se utká tváří v tvář se 140-ti kilovým Nathanem Jonesem a s tvrdým rabiátem Vinnie Jonesem.

Honza "Lateef" Akční

Herecká filmografie

2015 Smosh: The Movie
Tajné spiknutí
2014 Camp WWE (TV seriál)
2013 Machři 2
Zásilka
2012 Naprostá sebedůvěra
2011 Boxerský sen
Hangár 14
Odplata
2010 Agent bez jména
Dcera jako rukojmí
Expendables: Postradatelní
Whoop Ass
2009 Pouliční rváč
2007 Chuck (TV seriál)
Zabij, nebo budeš zabit
2005 Trestná lavice
1996 Detektiv Nash Bridges (TV seriál)

Dokumentární

2016 Eric Bischoff: Sports Entertainment's Most Controversial Figure - a.z.
United States Championsip-A Legacy of Greatness - a.z.
2015 CT Fletcher: My Magnificent Obsession
Owen: Hart of Gold - a.z.
The Resurrection of Jake The Snake Roberts
The Road Is Jericho: Epic Stories & Rare Matches from Y2J - a.z.
W.W.E. 24 (TV seriál)
2014 Best of Sting, The - a.z.
Shawn Michaels: Mr Wrestlemania - a.z.
2013 WWE: Best of WWE at Madison Square Garden - a.z.
WWE: The Best of WarGames - a.z.
WWE: The Top 25 Rivalries in Wrestling History
2012 Attitude Era
The Epic Journey of Dwayne 'The Rock' Johnson
WWE: You Think You Know Me - The Story of Edge
2011 Big Show: A Giants World - a.z.
Stone Cold Steve Austin: The Bottom Line on the Most Popular Superstar of All Time
True Story of WrestleMania, The
2010 Breaking the Code: Behind the Walls of Chris Jericho
Inferno: The Making of 'The Expendables' (TV film)
WWE: Shawn Michaels - My Journey
WWE: The Undertaker's Deadliest Matches
WWE: Top 50 Superstars of All Time
2009 WWE: The Best of SmackDown - 10th Anniversary 1999-2009 - a.z.
2008 Nature Boy Ric Flair: The Definitive Collection - herec, a.z.
2007 The Shawn Michaels Story: Heartbreak and Triumph
WWE: The Best of RAW - 15th Anniversary, 1993 - 2008
2006 Tales of the Rat Fink
2005 Tombstone: The History of the Undertaker
2004 Monday Night War, The: WWE Raw vs. WCW Nitro - a.z.
1999 Unreal Story of Professonal Wrestling, The (TV film)
1998 Undertaker - The Phenom

TV pořady

2016 WrestleMania XXXII (TV pořad)
WWE Hall of Fame 2016 (TV pořad)
2015 Daniel Bryan: Just Say Yes! Yes! Yes! (TV pořad)
WWE Hall of Fame 2015 (TV pořad) - a.z.
WWE Hell in a Cell (TV pořad)
2014 Stone Cold Podcast: Live! (TV pořad)
WrestleMania XXX (TV pořad)
WWE Hall of Fame 2014 (TV pořad)
2013 The History of WWE: 50 Years of Sports Entertainment (TV pořad)
WWE Hall of Fame 2013 (TV pořad)
WWE: The Best of In Your House (TV pořad)
2012 WWE: The Best of WCW Clash of the Champions (TV pořad)
2011 WrestleMania XXVII (TV pořad)
WWE Hall of Fame 2011 (TV pořad)
WWE: The Ladder Match 2 - Crash and Burn (TV pořad)
2009 The 25th Anniversary of WrestleMania (TV pořad)
WWE Hall of Fame 2009 (TV pořad)
2008 WWE Cyber Sunday (TV pořad)
2007 WrestleMania XXIII (TV pořad)
WWE Backlash (TV pořad)
WWE Cyber Sunday (TV pořad)
WWE Hall of Fame 2007 (TV pořad)
WWE No Way Out (TV pořad)
WWE SummerSlam (TV pořad)
2006 WWE Hall of Fame 2006 (TV pořad)
2005 Attack of the Show! (TV pořad)
WWE Armageddon (TV pořad)
WWE Hall of Fame 2005 (TV pořad)
WWE Unforgiven (TV pořad) - a.z.
2004 WWE Royal Rumble (TV pořad)
2003 Jimmy Kimmel Live! (TV pořad)
WrestleMania XIX (TV pořad)
WWE Bad Blood (TV pořad)
WWE No Way Out (TV pořad)
WWE SummerSlam (TV pořad)
WWE Survivor Series (TV pořad)
WWE Unforgiven (TV pořad)
2002 WWE Insurrextion (TV pořad)
WWE Royal Rumble (TV pořad)
WWF Backlash (TV pořad)
WWF No Way Out (TV pořad)
2001 WrestleMania X-Seven (TV pořad)
WWE King of the Ring (TV pořad)
WWE Royal Rumble (TV pořad)
WWE SummerSlam (TV pořad)
WWE Survivor Series (TV pořad)
WWE Undertaker - This Is My Yard (TV pořad)
WWF Backlash (TV pořad)
WWF Insurrextion (TV pořad)
WWF Invasion (TV pořad)
WWF Judgment Day (TV pořad)
WWF No Mercy (TV pořad)
WWF No Way Out (TV pořad)
WWF Unforgiven (TV pořad)
WWF Vengeance (TV pořad)
2000 WWE Survivor Series (TV pořad)
WWF No Mercy (TV pořad)
1999 MTV Video Music Awards 1999 (TV pořad)
Teen Choice Awards 1999, The (TV pořad)
WrestleMania XV (TV pořad)
WWE King of the Ring (TV pořad)
WWE Royal Rumble (TV pořad)
WWE SummerSlam (TV pořad)
WWE Survivor Series (TV pořad)
WWF Fully Loaded (TV pořad)
WWF No Mercy (TV pořad)
WWF Over the Edge (TV pořad)
WWF St. Valentine's Day Massacre (TV pořad)
1998 WrestleMania XIV (TV pořad)
WWE King of the Ring (TV pořad)
WWE Royal Rumble (TV pořad)
WWE SummerSlam (TV pořad)
WWE Survivor Series (TV pořad)
WWF Fully Loaded (TV pořad)
WWF Judgment Day (TV pořad)
WWF No Way Out (TV pořad)
1997 WWE King of the Ring (TV pořad)
WWE Royal Rumble (TV pořad)
WWE SummerSlam (TV pořad)
WWE Survivor Series (TV pořad)
1996 WWE King of the Ring (TV pořad)
WWE Royal Rumble (TV pořad)
WWE Survivor Series (TV pořad)
WWF Hall of Fame 1996 (TV pořad)
1993 WCW Beach Blast (TV pořad)
WWE Monday Night RAW (TV pořad)
1992 Clash of the Champions XIX (TV pořad)
Clash of the Champions XVIII (TV pořad)
Clash of the Champions XX: 20th Anniversary (TV pořad)
WCW Beach Blast (TV pořad)
1991 Clash of the Champions XVI: Fall Brawl (TV pořad)
Clash of the Champions XVII (TV pořad)
Clash of the Champions XV: Knocksville USA (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace