Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Předčasně propuštěný trestanec John Brickner (Steve Austin) se vrací do společnosti na žádost ženy své oběti, která doufá ve finanční výpomoc potřebnou k transplantaci sdrce své dcery. John si najde práci truhláře a vyhazovače v baru. V baru potkává Rena (Walton Goggins) a jeho přítelkyni Frankie (Laura Vandervoort), kteří dají Johnovi možnost vydělat si peníze v pouličních zápasech, které nakonec přijme. Reno je agent se spoustou dluhů a vidí v Johnovi peníze. Frankie, Reno a John se postupně stanou přáteli. (Boz)

(více)

Recenze (61)

verbal 

všechny recenze uživatele

Ať žije americký korekční systém! Usvědčený vrah s vizáží Médi Bédi vyleze po pár letech z krymu se srdcem na dlani a charakterem Mirka Dušína. V záchvatu sebezpytování rozbije v ilegálních zápasech držku několika hustě vytapetovaným negrům, portorikáncům a jiným obtloustlým romantickým týpkům, aby naškrábal pár mrzských dolarů na operaci rozkošňoučké dcerušky chlápka, kterého zabil. K tomu si přidejte úžasnou choreografii sumo soubojů ve stylu :" Tak, teď vysmahnu jednu já tobě, teď vypáliš jednu ty mě a to budeme dělat napřeskáčku tak dlouho, až zjistíme, kdo má tu vyholenou palici tvrdší... A pokud se hoooodně sehneš, třeba tě kopnu i do kolena..." Nicméně proti Universal soldiers 3 a Dangerous man pořád výpravný akční klenot!! ()

Spike23 odpad!

všechny recenze uživatele

Takže po Condemned další Austinova hlavní role, těšil jsem se jaké to bude, samotné Condemned mě velice pozitivně překvapilo. Zde je opak pravdou. Tohle je zhovadilost největšího stupně. Legenda wrestlingu, Stone Cold Steve Austin, se zde krásně vžil do role robota bez emocí, který chodí se sevřenými pěstmi celý film, mlátí jimi retardované dršnáky a máchá jimi před sebou jako holka, která chce zmlátit druhou, protože jí ukradla panenku. Jen si to pusťte a kochejte se nejtrapnějšími souboji v áčkových, béčkových, céčkových i déčkových filmech a možná i v celé historii lidstva. ()

Reklama

Shit 

všechny recenze uživatele

Moc chytrý to neni, to je fakt, taková Van Dammovka s dobrosrdečným řezníkem v hlavní roli, ale kdo potřebuje chytrý kecy, když polovinu stopáže vyplňujou krutý rubačky přesouvající se skály Steva Austina? Kvalita soubojů sice neni nějaká valná,ale nahrazuje jí brutální síla a když se do toho pustí nějaká svižnější muzika, tak je to dobrá zábava a slušný béčko ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

No tak, příběh docela jde, akce žádná, ale bitky celkem slušné. Bavil mě krom skvělého Austina i herec Walton Goggins. V tomhle filmu Austin předvádí svoji obratnost a umění se rvát jao správný chlap. To je asi tak to nejlepší na filmu. Film působí víc než béčkoovitě, ale to nevadí. Hodnotím na 68% = *** ()

SICK_BREED 

všechny recenze uživatele

Hledat nějakou hlubší myšlenku ve fight filmech tohoto typu je nesmysl. Damage ničím nevybočuje z řady, ale jako nenáročná zábava pro fanoušky tohoto sub-žánru je to dobrá volba. Souboje nejsou nijak zvlášť dotažené a filmu tedy nepomáhají, na druhou stranu jsem byl mile překvapen hereckými výkony v hlavních i vedlejších rolích a to včetně wrestlerské hvědy "Stone Cold" Steve Austina. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (3)

  • Natáčať sa začalo 17. októbra 2008 vo Vancouveri. (AdamesWWE)
  • Aby bitky pôsobili realistickejšie, obsadili tvorcovia skutočných MMA zápasníkov. Jednému z nich, Paulovi Lazenbymu, počas nakrúcania Steve Austin zlomil nos. (AdamesWWE)
  • Keď John (Steve Austin) vyberá z vane Veroniku (Lynda Boyd), je možné si všimnúť stojaceho člena štábu vedľa Frankie (Laura Vendenvoort). (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama