Reklama

Reklama

Staňte se svědky nového pojetí hrůzy od Orena Peliho, režiséra hororu Paranormal Activity. Tři mladí konspirační teoretici se pokusí odhalit záhadu, kterou je obestřena oblast 51 - přísně tajná vládní základna, o níž se proslýchá, že zde probíhala setkání s mimozemskými bytostmi. V podzemních prostorách však odkryjí děsivá tajemství, jaká si nikdy nedovedli představit. Prožijte s nimi trýznivé dobrodružství, které se odvíjí v tomto působivém filmu poskládaném z nahrávek, jež zachycují jejich mrazivé zážitky. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (119)

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Tak strašně jsem se na tenhle horor těšil. Tři věci - Found footage, Oblast 51 a mimozemský věci, spojení těch tří bodů mělo bejt smrtelný. Nicméně dostal to do rukou asi nepravej člověk, nebo k tomu byl dostupnej malej rozpočet, nevim. Ale víc jak polovina filmu byla příprava na nic. Kamera v ruce mi v tomhle stylu taky nevadí, ale tohle bylo přímo otřesný. Jediný scény, který za něco stály byly v laborce, u UFA a v úplným podzemí, protože to jediný splnilo ty požadavky na nadpřirozeno, nadpozemsko a podobný věci. Ty ufouni taky nevypadaly od pohledu nejhůř, ale bylo toho málo. Navíc ukázka, jak je ohromně jednoduchý dostat se do nejstřeženější oblasti na světe - not bad! Nepochopim, proč tenhle typ filmu nemůže někdo pořádně uchopit a s pomocí digitálních efektů dostat na vrchol hororovýho žebříčku. Tohle je totiž tak neokoukaný a nikdo nemůže vědět, co se tam doopravdy děje. Hodnocení v šedým je tu bohužel zasloužený. ()

hladass odpad!

všechny recenze uživatele

"Staňte se svědky nového pojetí hrůzy"... Tak tady se klučíci z HBO trefili poměrně přesně... Peli, který skoro celé desetiletí žije s jednoho docela dobrého, ale nepříliš zdařile zpracovaného nápadu, natočil naprostou zrůdnost, která s uváděným hororem či thrillerem nemá vůbec nic společného a o sci-fi se jen díky ústřednímu nápadu otřela jen velmi lehce... Forma FF, která mě neskutečně irituje už od dob BWP, tady vůbec nefunguje, atmosféra je neprosto nulová, děj je i na "fantastický" film naprosto neuvěřitelný a stupidní a ani herci, které by nevzali do ochotnického divadla, příliš nepomáhají... Prostě a jednoduše hodina a půl naprosté nudy... Peli je amatér... ()

Reklama

domirovec odpad!

všechny recenze uživatele

Naprosto sračkovitý scénář, otřesné lekačky, které vlastně ani nejsou děsivé, podprůměrné herecké výkony, hromada nudných scén, které jsou zbytečně natahovány úplnými blbostmi, které stejně nikoho nezajímají. Ano, tohle je film Oblast 51.. No a jelikož jsem člověk, kterého extrémně zajímá vesmír, mimozemšťani, různé záhady a podobně, tak jsem doslova uražený, tím co na mě tahle hovadina vyplivla.. Oren Peli je prostě člověk, kterého nikdy nepochopím. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Film má pomerne dlhú expozíciu, kým sa dostaneme na miesto, chvíľu to trvá. Potom sa to celkom slušne rozbehne, všetci pobehujú ako splašení, pozrieme sa do ufa, utekáme po rôznych chodbách a katakombách. Lenže potom príde záver a ten všetok ten sotva priemer pochová. Alebo odnesie do vesmíru. Ono totiž viacero vecí postráda logiku. Tvrdia nám, že labáky sú 2 km pod zemou a sme tam hneď. Samotná cesta a jej plán s ranným vyzdvihnutím je časovo úplne mimo. No a potom ten záver, ktorý nebudem spoilerovať ukazuje, že americkí vedci sú asi úplní tupci. Bohužiaľ sú nimi tvorcovia. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Nebylo to zas tak špatný, ale zas ta šílená kamera, jak to mě štve a kazí to dojem. Jinak takový slabší průměr o ufo osobně si myslím, že celá oblast 51 je jen záměrně vybudovaný mýtus, celé je to úplně někde jinde, ale tady se to záměrně nechává ,aby to odpoutala pozornost, od skutečné oblasti, kde je něco schované. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (2)

  • Film bol hotový už v roku 2009, ale na verejnosť sa dostal v roku 2015. (Marceloo)
  • Film je natočen podle stejnojmenné videohry z roku 2005. (Corpsegrinder)

Související novinky

Paranormální sci-fi a paranormální dvojka

Paranormální sci-fi a paranormální dvojka

29.10.2009

Narodil se v Izraeli, ve svých devatenácti letech odjel do USA, vystudoval grafiku a animaci a je tvůrcem nejrentabilnějšího filmu (nejen) roku 2009. Oren Peli. Paranormal Activity natočil za 15 000… (více)

Reklama

Reklama