Reklama

Reklama

Carol a Daryl pronásledují auto, které uneslo Beth, když byla po útěku z věznice s Darylem. Sledování končí v Atlantě, kde jim dojde benzin. Carol ví o azylovém domě pro matky poblíž místa, kde zůstali trčet, takže tam přečkají noc. Ráno vyrazí do centra, aby se dostali do některého z mrakodrapů, z něhož by získali lepší výhled. Cestou je ale přepadne mladík, který je okrade o všechny zbraně. Ani to však dvojici nezastaví... Z mrakodrapu Daryl zahlédne dodávku, která má na oknech stejné kříže jako auto, které předchozí den sledovali. Dodávka je původně sanitka jedné z nemocnic, což je navede na stopu. Bohužel musejí i s dodávkou sjet z mostu, když je obklíčí horda mrtváků, a Carol si při pádu ošklivě poraní rameno. Daryl s Carol si prohlížejí nemocnici z vedlejšího domu, kde opět narazí na mladíka, který je okradl. Tentokrát si vezmou své zbraně zpět. Daryl chce nejprve nechat mrtváka, aby mladíka zabil, ale pak mu pomůže. Z hocha nakonec vyleze, že zná Beth a že mu pomohla utéct z nemocnice, kde je oba drželi... (TV Prima)

(více)

Recenze (10)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mohlo jít o podobně nudnou záležitost, jako byla dvanáctá epizoda čtvrté řady, ale namísto Beth tady vystupuje postava Carol a rázem bylo všechno mnohem zajímavější. Tentokrát jsem se nenudil, ani neotravoval. ()

Najt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Díl věnovaný Carol zesklaádaný ze střípků z poslední její doby. Dozvíme se detaily před útokem guvernéra, před útokem na terminus až po cestu s darylem, kdy se vydali za autem s křížem na dveřích, zatímco ostatní jsou v kostele. Poslední 3 díly jsou jedna časová rovina z pohledu Beth, Abovy skupiny a Daryla s Carol. ()

Reklama

Galerie (16)

Zajímavosti (1)

  • V scéne, keď Daryl (Norman Reedus) s Carol (Melissa McBride) padajú v dodávke z mostu, je pohľad z vnútra auta a je vidieť, že padajú predkom auta nadol, no hneď na to je prestrih ako dopadne auto na všetky štyri kolesá (maramashi)

Reklama

Reklama