Reklama

Reklama

Oppai barê

  • Japonsko おっぱいバレー (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Snaživá a nadšená mladá učitelka Mikako právě začala učit na střední škole. Dobrovolně se přihlásí k trénování chlapeckého volejbalového týmu. Jenže jak zjistí, tým se skládá z pěti ulejváků bez jakéhokoliv atletického nadání a s odporem k tréninku. Aby je motivovala, slíbí Mikako že jim ukáže svá prsa, pokud vyhrají zápas. (Raztubyl)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (15)

Skejpr 

všechny recenze uživatele

Originální a svižný mix teen komedie a klasického sportovního "Underdog story", navíc lehce říznutý anime stylizací hereckého projevu herců. Mladí geekové jsou k sežrání, Haruka Ayase taktéž.. Výsledek je rozverná taškařice o dětských naivních snech, klukovské pospolitosti... A předevšímo kráse ženských prsou, přeci :) P.S. Díky Raztubylovi za titulky :) ()

Icefist 

všechny recenze uživatele

V první řadě- Haruka Ajase je kus. V druhé řadě- ona je fakt kus! V třetí řadě- ... Ale tak vážně. Oppai Volleyball dokáže nejednou pobavit a to ne vykonstruovanými situacemi, ale plně uvěřitelnými. V mých očích se zde odehrává vše přirozeně a nestalo se mi ani jednou, že bych si říkal WTF? Samozřejmě tu i tak najdeme určitá klišé (hlavní hrdinové jsou banda zjevů), ovšem možná je to tak lepší. Třeba by pohádka o normálních sportovcích, kteří se při správné motivaci vyšvihnou k výkonům na hranici možností, až tolik nebavila. Příběh je banální, ale podaný bez výraznějšího klopýtání, tudíž za mě rozhodně spokojenost. 70 % Oblíbená část- první soutěžní utkání na turnaji ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Celkom zábavná komédia zo školského prostredia o parte pubertiakov, ktorí začnú trénovať volejbal kvôli sľubu novej učiteľky, že ak vyhrajú, tak im ukáže prsia. Pred rokmi ma to celkom nadchlo, ale teraz som sa bavil už menej. Už som z tých pubertiackych vtipov v ktorých sa snažia chlapci očumovať baby vyrástol. Takže najviac ma bavila línia učiteľky s jej učiteľom, ktorá bola tak klasicky japonsky dojímavá. Plusom filmu je aj mladušká nádherná Haruka Ajase. Kvôli nej by som asi tiež trénoval jak divý. Škoda, že tá romantická línia s jej kolegom nemala väčší priestor. Takže dnes je to u mňa len za 6/10 a tretíkrát si to už nepustím. ()

sniper18 

všechny recenze uživatele

Je to dosť dobrá japonská športová komédia. Má veľmi zaujímavý príbeh o učiteľke, ktorá nastúpi do novej školy, kde okrem svojho odboru dostane za úlohu trénovať školský chlapčenský volejbalový tým, ktorý ale o tréning nemá žiadny záujem a tak medzi nimi dôjde k dohode, že ak vyhrajú súťaž, tak im ukáže svoje prsia. Spracovaný je presne tak ako skoro všetky podobné filmy, teda prvá polovica zábavnejšia a druhá zase skôr vážnejšia. Oppai volleybal ale nepatrí medzi tie typy komédií, kde by sa mal divák stále smiať, pretože ani neobsahuje žiadne moc vtipné situácie, ale na celý film sa dobre pozerá, nemá žiadne výraznejšie slabé miesta, je zaujímavý, milý a mierne zábavný. Veľký priestor je tu venovaný postave učiteľky, ktorú stvárnila perfektná Haruka Ayase a ani tu nesklamala. Príbeh sa týka aj jej mimoškolského života, dôvodov, prečo sa stala učiteľkou, pričom celá táto tématika ma dosť zaujala a samozrejme aj jej postoj ku sľubu. Dobrá technická stránke je tu tiež samozrejmosťou a zaujali ma tu rôzne zaujímavé pohľady kamery. Od tohto filmu som dostal presne to, čo som aj čakal. Neočakával som žiadne salvy smiechu, ale hlavne zaujímavý príbeh bez hluchých miest, japonskú atmosféru a dostatok priestoru pre moju obľúbenú herečku Haruku Ayase a presne to som aj dostal. Objektívna kvalita filmu- 75%, film sa páči mne na 74%. ()

Sysel_CZ 

všechny recenze uživatele

Ani jeden úsměv, i když jsem viděl, že jde o komedii. Veškerý vtip, který se ve filmu objeví, musí povinně obsahovat prsa, a o ničem jiném to ani není; a stejně jako jsou dementní hlavní postavy, tak je dementní celý film a já lituji, že jsem mu věnoval svůj čas. Hvězdičku, nu, tu dostává v podstatě za to, že jsem ho ani nevím jak nakonec dokázal dokoukat... největší zklamání asi je, že jsem doufal v něco jako Drugstore Girl, a ne v Prci prci prcičky. ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama