Reklama

Reklama

Kniha křtěná krví

Trailer

Masový vrah povraždí skupinu tábořících aktivistů. O několik let později se autorka úspěšných detektivek stěhuje na anglický venkov, aby nalezla klid a inspiraci pro svou nejnovější knihu. Ale krátce po příjezdu ji začnou pronásledovat krvavé noční můry. Zdá se, že se ozývá minulost... (TV Prima)

Videa (1)

Trailer

Recenze (33)

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Zahrajem si na schovku. Schválně, jest-li mě najdeš.......... Vyvražďovačka hned na začátku a pak dlouho, dlouho nic. Manželé se přestěhují na venkov do starého domu. Klišé, že? A to je teprve začátek. Hlavní hrdince, spisovatelce, se začnou zjevovat podivní lidé. Nikdo jí nevěří. Klišé, že? CITÁT - Až nás zabije ve spánku, určitě se vám ozvu........ Jako na potvoru musí manžílek odjet do Londýna, prý kvůli práci. Klišé? Jeho žena tak zůstává se svými běsi sama doma. Sexuální scéna okolo 52 minuty mě rozesmála. Ona je nahá předstírá hrátky a on - oblečený a v botech - fakt síla. A prtože jsem neočekával nic nového, pěkně jsem se u "hororu" nudil. Ani konec se nevymyká klišé filmům a tak to jen potvrdilo, že takovýto příběh v dnešní době nemá šanci přežít. CITÁT - To né!!! Pomóc! Pomóc!!!!!............... ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Psychosis disponuje především vydařenou atmosférou stavící na pošmourném, chladném počasí, velkém domě s temnou minulostí a slušnou, i když předvídatelnou porcí napětí. Selhává však příběh. I když je dobře vystavěn, je celý jakýsi zamotaný, nelogický a ani v závěru není vysvětlen tak, abyste pochopili vše, co se vlastně událo. Už vůbec jsem neporozuměla tomu, co měl s celým dějem společného fakt, že se manžel hlavní hrdinky ukázal jako záletný hajzl. Charisma Carpenter zde má nádhernou "hřívu.":) Na zdejší hodnocení to nebylo vůbec tak slabé a jsem vlastně i ráda, že jsem se nechala zlákat parádním plakátem, abych film zhlédla. ()

Reklama

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Když se film (o němž jste v předstihu nikdy neslyšeli) na posteru chlubí nápisem "The best thriller to come out of England in the last decade", zavání to průšvihem. A taky že jo. Nechápu, proč se něco takhle obyčejného, neinvenčního a nudného vůbec točí. Vždyť tady si ani samotní tvůrci nemohli myslet, že se jim tak provařený námět podaří převést do dobrého filmu. ()

Lisabellla odpad!

všechny recenze uživatele

Já si nemohu pomoct. Jakkoliv jsem se snažila se na film podívat nezaujatě, bez předsudků a zdejší hodnocení nijak nebrat v potaz ... byla to bída. Fakt! Ne jen, že jsem absolutně nepochopila celý ten konečný děj, ale ani mě to nezaujalo natolik, abych se pídila po tom, jak to tedy bylo nebo nebylo. Takže buď to všechno bylo nahrané jejím mužem a blondskou, která dům koupila, nebo ne. Pokud ano, byla to slátanina bez možnosti na odvolání a pokud ne, absolutně nic nedávalo smysl. Buď jak buď 33% je moc! ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Na rozjezd brutální vraždění několika lidí někde v lese, takže to vytvořilo představu, o čem to asi tak bude. A ouha, zklamání veliké. Náhle to celé spadlo do nějakého mysteriozního thrilleru, který postrádá atmosféru a jakékoliv napětí. Hlavní postava neustále vidí něco, co jiní ne, je podezřívavá a pro ostatní tak trochu blázen. Ano, takový námět tu byl mnohokrát, takže se opět vaří ze stejné vody. Televizní zpracování nedodává výsledku na atraktivitě a sebemenšího zájmu. Po celé trvání příběhu se nic zvláštního neodehraje a tak se jeden motiv vidin zdlouhavě táhne až do konce vyprávění. Tady se stala někde chyba. Film uběhne a divák přemýšlí o čem to jako mělo být. A tak tu máme další nevýrazný snímek, na který po shlédnutí ihned každý zapomene. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo v Somersetu a Londýně. (Terva)

Reklama

Reklama