Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kultovní lechtivá komedie s lechtivým podtextem, se odehrává v jedné sněhem zapadlé bavorské obci. V této vesničce dochází k finanční krizi. Hotely jsou prázdné a slábne cestovní ruch. Avšak starosta se nevzdává a přichází s odvážným plánem, jak zlepšit finanční situaci obce. Jeho plám má však malý háček, aby si obec mohla zažádat o státní dotace, musí splnit určitý limit nárůstu obyvatelstva. Bohužel ke splnění požadovaného počtu lidí, chybí sedm obyvatel. Nezbývá tedy nic jiného, než vzít osud od vlastních rukou a chybějící občánky si vyrobit svépomocí... (Europe Prod.)

(více)

Recenze (26)

korbitch22 

všechny recenze uživatele

na obalu dvd stálo,kultovní německá komedie....o které jsem nikdy neslyšel:-)šílená ujetina,ve které jde vlastně jen o to,udělat 7 dětí,za co nejkratší dobu.klasický humor let sedmdesátých,okořeněný o spoustu sexu....bohužel s chlupatým osazenctvem:-)hezky sem se zasmál ale podruhé bych to vidět nemusel:-) ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Připomínka pozdních večerů na RTL a také na naší OK3, kdy lechtivé a především bláznivé hudební komedie z bavorských a tyrolských Alp frčely. Samozřejmě na prvním místě je sex a pak hned řada ztřeštěných situací, kdy některé pobaví i dnes. Až teď jsem si uvědomil, že scéna ve stáji byla inspirací pro podobnou ve filmu Bažanti jdou do boje. A jistě, Slunce sena se v těchhle komediích rovněž našla, což vůbec nebylo na škodu. A mnohé z celé řady soft komedií měly i hardcore varianty, ty však v běžné TV nešly. Některé postavy se objeví ve vícero snímcích stejně jako herci. Taková Elizabeth Volkmannová by mohla (bývala) vyprávět! K pěkným třem hvězdám dávám jednu z nostalgie. Více budou asi spokojeni pamětníci. ()

Reklama

JFL 

všechny recenze uživatele

Výkladní skříň všech klišé tyroláckých trtkaček - od útlocitného faráře a komické figurky gaye přes bujaré prostocviky i démonizaci manželského sexu až po otřesné humory, jejichž pointu divák vidí přicházet hodně dlouho. Tentokrát ale navíc s bonusem rázovité premisy, která tradiční nezávazné a následků prosté dovádění typické pro žánr obrací naruby. Kvůli státním dotacím se totiž zdejší vesnice Šoustajovice rozhodne překonat demografickou hranici k vyššímu územnímu celku, což znamená, že mají všichni začít plodit děcka. Zběsilost lidového humoru zde spíše než k výbuchům smíchu zavdává k nevěřícnému kroutění hlavou. Tím spíš si dovolím zcela zaujatě vyzdvihnout sociologický experiment, který jsme s filmem podnikli na Festivalu otrlého diváka, kde jsme "Žhavé Alpy" promítali s veskrze věrným překladem originálu a interakci diváků podnítili filmovým bingem. Vedle podnětných disputací nad tím, co z mnoha kreativních synonym typu "lásečka" či "homoklátění" lze či nelze na jednotlivé scény filmu aplikovat, tak projekce ukázala i sílu hromadného zážitku, kde se trapnost humorů stává jejich komickou podstatou. ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Výborná předtroškovská bláznivá komedie, kterou sice trochu sráží dabing (2009, Terš a spol.), i tak ale jen těžko může někoho urazit. Dočkáte se mnoha "hlodů" i několika profláklých situací (předstírání busty, záměna milenců, zázračná vodička), ještě více nahých dívek (jen je zkuste spočítat!), nechybí ani pravý německý alpský hudební folklór (naštěstí písničky se nikdo předabovat nepokoušel). U mě dobrý, Roberto, mamma mia! ()

aLPaC 

všechny recenze uživatele

Německá Alpská taškařice. Ve vesnici, kde je pár zajímavých chlapů, za to plno mladých krásných povolných slečen by chtěl žít asi každý chlap. Nebo každý úplně ne, ale já určitě. Ty dvě sestry jsou navíc neskutečně rajcovní. Jedinou jejich chybou je to, že byly na sexuálním vrcholu v 70. letech a neznali ještě žiletky nebo brazilskou depilaci, Protože na ty bobry se fakt nedá dívat. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama