Reklama

Reklama

P!nk: Live in Australia

(koncert)
Hudební / Dokumentární
Austrálie, 2009, 155 min

Hrají:

P!nk

Obsahy(1)

Fenomenální lanová show plná klaunů a "funhouse". P!nk se představuje se svým novým úspěšným albem "Funhouse". Záznam z Austrálie obsahuje i všechny vaše oblíbené pecky z alb "Missundaztood" a "I'm not dead". (Lenny.M)

Recenze (15)

janejswt 

všechny recenze uživatele

Viděla jsem to teď v Praze, a až na pár detailů je to ten samý koncert, takže vím, co mluvím, když řeknu, že tak skvělou show jsem v životě neviděla. Efektní rockové a popové písničky, úžasná stylizace a scéna, akrobatické kousky... Ona je fakt jediná zpěvačka, která umí zpívat s hlavou dolů a ještě se točit dokola ve vzduchu. Do posledního detailu promyšlená dvou a půl hodinová show s jejím plným nasazením. Je na ní vidět, že ji to baví, a tím si mě získala... Prostě originální představení se vším všudy. ()

spaceboyCZ 

všechny recenze uživatele

Hlasove precizni, plne energie, klavirni intermezzo zpocatku pripominalo pohreb (ten audiovizual v tu chvili proste tak vypada =) ), po zvukove strance toho neni moc co vytknout...nicmene, neuskodilo by, kdyby P!nk pridala trochu vice v okazalosti show, takto to pusobilo jako vystoupeni Madonny zpocatku 90. let, coz je skoda, protoze P!nk ma ten hlas na zivo tak plny energie, kazdou chvili elektrizuje a vy se nabijite...no, oci by si taky zaslouzily podobnou davku vizualu. Btw., az tady u toho koncertu jsem si vsiml, ze ma P!nk postavu jak chlap =D, ale kdyz tam tak poskakovala a potrepavala tim blondatym hribkem na hlave, vypadalo to proste funny...just the FunHouse!!! ()

Reklama

Trustme 

všechny recenze uživatele

Vynikající koncertní dvd. Pink zde přitlačila na pilu a šplhá se (doslova) na špici koncertních show. Pro mě koncert roku. Pink hrne jeden hit za druhým, představuje se v extravagantních kostýmcích či odhaluje svou propracovanou postavu, něco podobného dělá sice kde která priMadonna, ale Pink má svůj razantnější styl a okouzluje víc. Vrcholem je poslední půlhodina, která je opravdu crazy & funhouse. Jako bonus je na dvd zákulisí s Pinkčina hotelového pobytu a nácviku show - je zde nenamalovaná a poznáte jí jako opravdu ujetou holku. ()

Katullka 

všechny recenze uživatele

Co tímto chtěl básník, chcete-li zpěvačka říci? Mám skvělý hlas, ale rádoby nazvu australskou tour funhouse inspirovaný cirkusem (možná i od kolegyně Christiny) a pak to celé překotím na triky, které ji nevěřím. Přišla mi jako laciná starší paní, co už se nehodí k ní, aby si hrála s nafukovacíma pannama a tak alespoň vždy s tou rukou zajede k vagíně a zhoupne se párkrát na lanech. Zklamala! Nové album je podle mě největší propad. Takže mě částečně nebavili ani písničky. Mnoho starých dobrých chybělo. Aneb z pěkné popové krásky uděláme špatnej průměr. Perla všeho byla neuvěřitelně špatný zvuk a příšerný střih. P!nk tohle je špatně! Tuctový koncert si dávej jinde. Pozn.: Můj náhled je pravděpodobně zkreslený, protože na předešlé tour jsem byla osobně a když to vidíte sami a nekoukáte na to na DVD, pochopíte. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Pink mně jako zpěvačka oslovuje tak nějak napůl. V Austrálii předvedla kvalitní show, která určitě nadchla davy jejich příznivců, mezi které se nepočítám, ale její koncertní vystoupení nepostrádá nápaditost a extravaganci. Přece jen řada jejich písniček mě už tolik nebavila i když ona sama srší neuvěřitelnou energií a na "stejdži" to umí rozbalit opravdu dravě. Hlavně její fanoušci musí jásat. ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama