Reklama

Reklama

P!nk: Live In Europe - Try This Tour

(koncert)
Hudební / Dokumentární
USA, 2004, 87 min

Hrají:

P!nk

Obsahy(1)

23 zemí, 62 měst, 72 show. LIVE IN EUROPE je představení zpěvačky P!nk, která se vydala na svoje první turné po Evropě. Koncert obsahuje hity jako "Lady Marmelade", "Get the party started" nebo "Family portrait". Na DVD naleznete také dokument "Na cestách s P!nk". (Lenny.M)

Recenze (7)

Patw 

všechny recenze uživatele

Povedená show zpěvačky P!nk. Velké plus je že zde zazní i písně z prvnho alba z roku 1999, které už P!nk na dnešních koncertech nezpívá. Show je to trochu bláznivá, ale to jí jen na kvalitě přidává. Je toprostě stará rebelská P!nk. ()

mira.l 

všechny recenze uživatele

Po 2 novějších parádních koncertech Pink jsem se dostal i k tomuhle staršímu. Možná jsem měl postupovat obráceně, ty dva novější koncerty se mi líbí přece jenom víc nebo možná lépe řečeno jsou tak nějak bližší mojí nátuře. Na objektivní hodnocení jsem ještě asi nedozrál, budu si to muset pustit ještě aspoň jednou. Jak už tady ale napsal Patw, plusem je to, že jsou tady písničky ze začátku její kariéry, které už dneska běžně nehraje, což DVD dává i jistou dokumentární "přidanou" hodnotu, nemluvě o zhruba 20minutovém bonusovém přídavku ze zákulisí turné. Takže můj prvotní dojem je takový, že tenhle koncert je mnohem živelnější, má celkově výrazně rockovější atmosféru než její dnešní show, je vidět, že Pink byla před těma deseti lety ještě relativně nevybouřená a výrazně divočejší (asi dvakrát během přehrávání jsem se musel pohledem ujistit, že jsem opravdu doma v obýváku a ne v bordelu:) ) než v dnešní době. I celá scéna (velikost, nasvícení) je na těch DVD z novějších koncertů na úplně jiné úrovni. Ovšem např. Me and Bobby McGee stejně jako ostatní písničky z akustického bloku písniček Janis Joplin jsou parádní. Stejně tak mě zaujalo, že už tehdy se rozhodně nebála sednout si za bicí a rozuměla si s nima velice dobře:). Takže za mě pro začátek - třeba to časem upravím směrem nahoru, protože dolů asi ne - velice poctivé 4 hvězdičky. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama