Reklama

Reklama

Jehovova pomsta

(amatérský film)
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Nový připravovaný film z produkce ZNK velice volně navazuje na události z předchozího snímku Život Není Krásný. V hlavní roli se objevuje ortodoxní jehovistický mladík, který stojí na pokraji osobní krize a prožívá příběh plný poznání, boha, zakázaného ovoce a nezkrocené sexuality. Ve filmu nebudou chybět jak oblíbené postavy z předchozího filmu, tak i svérázný černý humor, který však bude tentokrát více spjat s gradujícím dějem. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (127)

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Story o tom jak hloupej " Honza " k rozumu přišel. Popravdě mě to ze začátku vůbec nebralo, ale postupem času se to začalo rozjíždět a gradovat do grandiózního finále. Tady vidím zásadní rozdíl mezi Život není krásný a Jehovovou pomstou. Život není krásný mě bavil po celou dobu stejně. Tady to chvíli trvalo, ale zase jsem se ke konci bavil přímo královsky. Začátek max 1 hvězda a konec klidně 6 kdyby to šlo. Smekám před výkonem boha a taky buzny v podání M. Pohl(a) staršího. Tyhle výkony určitě vyčnívaly nad všechny. Což narovinu nebyl až takovej problém. Ještě jednou musím pochválit gradující finále a taky spoustu nezapomenutelnejch hlášek. Co bych naopak vytkl, byl místy špatnej zvuk. Hlavně hospoda atd. Jinak za mě spokojenost. Jen je to stejnej případ jak u předešlýho snímku. Tohle buď sedne nebo ne. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Kdyby měla alespoň polovina začínajících tvůrců homor srovnatelný s panem Pohlem, tak by bylo na filmové scéně a jistě i na světě mnohem veseleji. Když člověk promine neprofesionální herectví a celkový zvuk (někoho je slyšet až moc a někoho skoro vůbec), tak je to celé perfektní. Je to ještě o stupínek vtipnější než předcházející snímeček. Z každého záběru na diváka dýchá nehynoucí láska pana Pohla vůči této úžasné náboženské sektě. Během hodinky dokáže naprosto skvěle analyzovat celou sektu, přičemž se i ti zcela neznalí dokážou dost dovědět. Úplně nejvíce mě na lopatky položila ukázka dost radikální výchovy syna. Jinak jsem docela žasnul, do jaké kouzelné role obsadil pan Pohl svého tátu. Samozřejmě, že se během hodinky dostane i na ty méně záživné pasáže. Celkově se však jedná o dílo, které budu hrdě doporučovat všude, kudy budu chodit. Po odpadu mohou sáhnout jen přecitlivělí šuldové a zmrdi nejhrubšího zrna. ()

Reklama

alchac 

všechny recenze uživatele

Velmi přesvědčivě zpracované komorní drama o prohlédnutí mladého jehovisty po vpravdě intimním setkání s Duchem svatým. Totiž vlastně hned s několika. Zdejší ztvárnění postavy Páně konečně shledávám zcela uvěřitelným a pokud se někdy bude pořádat anketa o nejslizčího bukanýra filmového plátna, má pan Pohl senior jednoznačně můj hlas. ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Je to o malinko horší než Život není krásný, nejspíš kvůli stopáži, která rozmělní příběh, ale pořád je to brutální prdel s excelentními fóry a především se hází špína na církev, což je logicky paráda. Kéž by se toho podobného ražení u náš tvořilo víc, ale musíme si vystačit aspoň s tím málem, co máme. 85% ()

Torision 

všechny recenze uživatele

Marty je slušnej borec. Už jenom za to obsazení by si zasloužil medaili, protože takhle parádně obsazenej film jsem snad ještě neviděl. Jeho otec tu hraje největšího teplýho slizskýho úchyláka a fandu Queenů tak věrohodně a upřímně, že dal svojí postavě snad trojnásobný grády. A i další postavy pobaví, třeba i jenom cameo role drsnýho taťky šikanujícího syna nebo postiženej Štěpán. A taky ten chlapík, co hrál boha, to byl fakt kabrňák. Koneckonců jak pan režisér sám napsal "Herce si vybírám z řad kamarádů - alkoholiků, drogově závislých a jinak narušených jedinců, takže autenticita je zajištěna, jedná se vlastně o takovej art brut." Po scénáristický stránce mi to přijde tak akorát a celková cesta a následnej sešup jehovisty mě nepřestávala po celou stopáž bavit, je vidět, jak si na tom scénárista vyhrál. I po technický stránce jsem cejtil od Život není krásný mírný zlepšení, takže tomuhle dám 80% a budu se těšit na další počin "Máma má raka". :-)))) ()

Galerie (4)

Zajímavosti (4)

  • Ve snímku se objevil i režisér Martin Pohl, a to ve scéně, kdy Robin přijde do baru na jedno pivo, jako osoba s tričkem s nápisem „Legalize Heroin“. (skinny9)
  • Při scéně v čajovně, kdy odejde drsný otec na záchod a syn mu ují kousek zákusku. má čistou pusu, když se ale otec, vrátí má na ní kousek zákusku. (Dzvandzi)
  • Interiér sálu království svědků Jehovových se natáčel v kostele sboru Českobratrské církve evangelické v Rumburku. (Tisbejsky)

Reklama

Reklama