Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po snímcích ŽIVOT NENÍ KRÁSNÝ a JEHOVOVA POMSTA připravilo ZNK Productions zcela nový film pod názvem MÁMA MÁ RAKA, který se nese v duchu již zmíněných dvou kraťasů. Příběh se točí okolo alkoholika Kamila, celoživotního lůzra, jehož matka dostane rakovinu konečníku. Jelikož nemají peníze na operaci, tak se Kamil rozhodne vydělat kýžený obnos v ilegálních zápasech. Tento silný snímek je plný odvahy, vytrvalosti, opravdového přátelství a porozumění. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (96)

Wlczak odpad!

všechny recenze uživatele

Ne, vubec... zasmal bych se morbidnimu, uchylnymu, cernymu vtipu kdyby ale byl vtipnej. Tohle je neco tak trapnyho, ze bych si nejradsi nechal zaplatit za 40 minut zivota, ktery jsem u toho ztratil. Fakt shit shitu... tohle by natocil i kid ze zakladky na svuj sonyericson a pritom by pohonil zizalu dosahujici rozmeru embria.. ()

topi80 

všechny recenze uživatele

Jsou zvraty tak originální, nebo vlastně úplně očekávané? Ono je to vlastně jedno, protože divák bude tak fascinován dementností celého filmu, stejně jakožto zdánlivou nesoudností při rozhodnutí něco takového veřejně prezentovat, že se nechá ochotně fascinovat mizerným herectvím, slabomyslným dialogům i nejhůř natočenými scénami v historii filmu. Protože pobavení je královské. ()

Reklama

Drom 

všechny recenze uživatele

Věru, byla to ale kokotina. Teda řiťovina. Celou dobu si říkám, že on je u nás doktor. A taky jo! Teda chci napsat, že mi to něco připomíná. No, protože zřím mírné zlepšení kamery a dokonce i výkonů osazenstva, ač amatérské povětšinou zůstávají, přivřu v derniéře bulvu víky a nechám obligátní, již pro předcházející dva výtvory použité, tři. Ale nevím, jestli se z té variace na pohádku O kohoutkovi a slepičce dá ještě něco vyždímat, i když některé momenty byly povedené. ()

tompaulman 

všechny recenze uživatele

Řezník má možná nejúchylnější humor v Čechách, což mi vyhovuje :D Za půl hodiny jsem se zasmál hodněkrát, ale přišlo mi, že v druhé půlce šla kvalita vtipů a hlavně příběhu dolů a na konci už mi některé zvraty a scény přišly vyložěně špatné. Každopádně myslím, že jsem někde četl, že tohle bylo režisérovo poslední amatérské dílo, a další film už by měl být na úplně jiné úrovni. Tak se těším a doufám, že to bude opravdu profi dílo. ()

alchac 

všechny recenze uživatele

Co všechno jste rozhodně nikdy nechtěli vědět o nejúchylnějším černém humoru a báli jste se na to byť jen pomyslet v podání Tarantina z Rumburku s neodmyslitelnými třešničkami v rektu v podobě jako vždy dokonale bukanýřícího Pohla seniora, milujícího otce (alias vlhkého snu mnoha zasloužilých pracovnic OSPOD) a posledního žijícího übersoldata od elektrikářů. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (11)

  • V čase 27:59 je zřetelně vidět, že teplota v sauně je pouze 23°C. (DJDVD)
  • Ve filmu obsadili dvě menší role známí horrorcore zpěváci. Roli řezníka ztvárnil Evil Dope, zakládající člen skupiny Terror Crew, kterou založil společně s Haadesem, který se naopak ujal role feťáka, který přepadne řeznictví. (DJDVD)

Reklama

Reklama