Reklama

Reklama

Jehovova pomsta

(amatérský film)
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Nový připravovaný film z produkce ZNK velice volně navazuje na události z předchozího snímku Život Není Krásný. V hlavní roli se objevuje ortodoxní jehovistický mladík, který stojí na pokraji osobní krize a prožívá příběh plný poznání, boha, zakázaného ovoce a nezkrocené sexuality. Ve filmu nebudou chybět jak oblíbené postavy z předchozího filmu, tak i svérázný černý humor, který však bude tentokrát více spjat s gradujícím dějem. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (127)

web-dat 

všechny recenze uživatele

Když srovnám tento počin (Jehovova pomsta) s (Gorilou - příběh opičí http://www.csfd.cz/film/278615-gorila-pribeh-opici/# ) je to opravdu rapidní rozdíl. Pojetí humoru je geometriálně odlišný. Ano najdou se i zde nějaké vtipné hlášky, ale film celkově působí velmi nejednotně. Nedá se říct že by Jehovova pomsta byl úplný odpad, protože se najde pár vtipných scén, ale .... vic než 1 hvězdičku tomu dát nemůžu. ()

shaacul odpad!

všechny recenze uživatele

Poté co měl autor, kterého nesleduji, problémy s akademií hudby kterou neposlouchám, o které se psalo v novinách které nečtu jsem se rozhodl si udělat svůj vlastní názor a podíval se na několik Řezníkových klipů, vtipů (ŽNK) a našel dokonce i tento film. Názor jsme si už udělal a Trolly nekrmím, viď Verbale. ()

Reklama

Vonter 

všechny recenze uživatele

Žajímavej film že? Je o hoškovi, kterej věžil v jehovu. Žil v chudobě, pomáhal lidem, ale měl to v hlavě úplně vygumovaný. To mi věžte. Bejt milej na svý pšátele i na všechny lidi kolem šebe a pomáhat druhým přece můžete i bez toho, abyste si od někoho museli vyluxovat mozkovnu. No nemám pravdu hošci? Takže teď všichni udělejte na jehovu fuj a hupky ke mě do pelíšku! ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Některé humorné scény sice vážně stojí zato a oceňuji s jakou grácií si Řezník dokáže poradit i s tím nejčernějším fekálním humorem. Délka snímku je však množství vtipu zcela neúměrná a obsahuje ohromné množství zbytečné výplně, že bych udělal lépe, pokud bych si pustil pouze kompilaci nejvtipnějších scén z youtube. Samozřejmě chápu, že se jedná pouze o amaterský film, ale kameraman by měl dostat přes hubu. Nejen, že je kamera neustále v pohybu a činí mnoho záběrů zcela nepřehlednými a tím pádem dosti zmatečnými, ale k tomu ještě hercům příliš často není vůbec rozumět a nebo je alespoň přehluší šum okolí. Jak jsem již psal, kratší verzi bych ohodnotil lépe 50% ()

Bobek27 

všechny recenze uživatele

Tak tohle se ti povedlo Marty... bavil jsem se v kině jak malej fracek. Je vidět, že už to bylo pojato mnohem víc profesionálnějc než předchozí díla. Dobrej střih a herecký výkony v čele s Rosťou Neidhardtem. Humor byl i mnohem inteligentnější. Upřímně jsem nečekal, že mě to bude až takhle bavit. Díky! ()

Galerie (4)

Zajímavosti (4)

  • Zhruba v polovině filmu, když si Robin sedá vedle paní Posseltové, můžeme v obrazu za nimi vidět obrys kameramana. (ČSFD)
  • Interiér sálu království svědků Jehovových se natáčel v kostele sboru Českobratrské církve evangelické v Rumburku. (Tisbejsky)
  • Ve snímku se objevil i režisér Martin Pohl, a to ve scéně, kdy Robin přijde do baru na jedno pivo, jako osoba s tričkem s nápisem „Legalize Heroin“. (skinny9)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno