Reklama

Reklama

Zpověď zabijáka

  • USA Game of Death (více)
všechny plakáty
Trailer

Tajnému agentovi CIA Marcusovi (Wesley Snipes) sa pod jeho krycou identitou bodyguarda podarí získať si bezvýhradnú dôveru nebezpečného obchodníka so zbraňami Smitha (Robert Davi). Jeho úlohou je zabiť Smitha i človeka, ktorý financuje jeho obchody, pri najbližšom odovzdávaní hriešne veľkého balíka peňazí. Ibaže na ceste tam na Smitha s Marcusom ktosi spustí vražednú streľbu a Smith skončí v nemocnici, kde potom Marcus musí čeliť niekoľkým mimoriadne brutálnym vražedným útokom. Ukáže sa, že za všetkým stojí Marcusov vlastný tím, vedený jeho bývalým chránencom Zanderom (Gary Daniels), ktorý chce jediné - peniaze! A kvôli nim neváha ísť doslova cez mŕtvoly. Zdá sa však, že pri svojich plánoch poriadne podcenil Marcusa, ktorý nemilosrdne a systematicky, krok za krokom, decimuje svoj starý tím... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (64)

nash. 

všechny recenze uživatele

Béčkový akční průměr s prostinkou historkou, spoustou filtrů a žánrových klišé, který se ke konci už poněkud vleče. Přestřelky jsou sice nudné a občas působí svým monotonním tempem "jednu já-jednu ty" téměř komicky, ale kontaktní souboje vypadají dobře, střih není rušivě zběsilý a Wesley vypadá jako by věděl co s rukama. A o nic jiného než o souboje a přestřelky tu vlastně nejde. ()

sochoking odpad!

všechny recenze uživatele

No, vidím to takto: Wesleyík Snipesík pobehuje po nemocnici s pištoľkou, z ktorej sa nikdy neminú náboje a snaží sa zachrániť kripla po infarktu, ktorý je škaredý ako noc a ktorého už dávno mali odstreliť, pričom si partička gangstrov od sí aj ej vymieňa medzi sebou najostrejšie kecy, aké som naposledy počul vo video filmoch z rokoch osemdesiatich, kedy som vo svojich 12ich objavil kúzlo masturbácie. Toto už naozaj nie je pre mňa. ()

Reklama

Flipnic 

všechny recenze uživatele

V podstatě naprosto průměrnej USA akčňák, který se drží maličko nad nízkorozpočtovejma srajdama, ale na druhou stranu nejde ani nijak zvlášť vysoko, žádnej "akční hardcore" to není, ale udrží pozornost, akce zabírá většinu stopáže, no a hlavně co mi na filmu sedlo, tak choreografie osobních soubojů. Střižený sice jsou, ale velice decentně tak, aby divák přesně viděl, "co komu kdo dělá" ... I když na sebe Snipes se šmejdama pořád míří bouchačkama a občas po sobě střílej, nakonec se většinou dostane na osobní souboj a zde Snipes prostě opět exceluje. Radost pohledět a člověk fakt čumí, kolik technik ten týpek ovládá a jak je strašně rychlej. Vysněný duel Gary Daniels vs Wesley Snipes se nakonec koná a není vůbec špatnej ... Danielsovy drtivý kopačky jedna za druhou a Snipesovy šíleně rychlý ruce ... Daniels jako jedinej protivník, kterej proti Snipesovi docela obstojí, no nakonec stejně skončí jako všichni oponenti předem ... Děj je fakt jednoduchej, celkově se nejedná o kdo ví co, ale ty souboje jsou fakt v pohodě ... proto ta třetí * ... ()

Ouwen 

všechny recenze uživatele

Jsem jeden z mála, kdo dal plné hodnocení a vůbec, ale vůbec se za to nestydím! Jenom se vás chci zeptat: Proč tu je takové hodnocení?! // Například akce je zde dost, skvělá ale opravdu skvělá choreografie, nespočet zlomenin, úhybů, krytů, Wesley si to fakt dává a to jsem mu nevěřil, občas se střílí a akce je navíc přehledná. Ano, už se dostávám ke kameře, sice střihy nejsou eňo ňůňo, za to kamera stojí za to, je stabilní! Líbí se mi příběh, je vynikající, film nemá šanci nudit a to aj díky svojí délce, sotva 80 minut a hlavě ta hudba, Bože to je skvost! Je zde po celém filmu a hraje takovej mírnější rock, přesně jak to mám u akčních filmů rád, jeden z nejlepších soundtracků, úplně se do tohohle filmu hodí. Herecké obsazení je úplně v pohodě, Daniels skvělej záporák, ale ten se s tím fakt nemaže, likviduje všechno a má dostatek prostoru, navíc ke konci ukáže, že v něm něco je. Co dál, určitě našlapané tempo, neustále se něco děje, děj nedává vydechnout. A pak ještě nějaké drobnosti. // Klidně mohlo být akce víc, při střelbě se nevyměňují zásobníky, souboje mohli být delší, snad žádné hlášky, ale fakt moc mně toho nenapadá, co bych vypíchl, snad by se ještě něco našlo, ale tohle, co jsem vyjmenoval, to snad nejsou zápory. // Jsem v šoku! Na bitky jsem koukal s otevřenou tlamou, původně jsem se netěšil na Snipese, ale po tomhle nářezu se těším, co předvede v Expendables 3! Good job! "Skvělej příběh, synu." 10/10! ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Vesly se nám patrně díky nějaké nadržené kikině z berního úřadu vylízal ze svých daňových přečinů a poučen z předchozích nezdarů zvolil novou, geniální taktiku, jak se vyhnout budoucímu placení daní a přitom nebýt jedničkou draftu na několikaletý basketbalový kontrakt v dresu SingSing Fuckers. Točením slaboduchých béček budou totiž jeho zdanitelné příjmy natolik zanedbatelné, že nebude stát IRS ani za místní šetření nadměrného odpočtu dépéháčka. Netvrdím, že se mi z toho chtělo vyloženě Blade, ale u urostlého černocha jeho formátu by jeden očekával větší kalibr! ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama