Reklama

Reklama

Zpověď zabijáka

  • USA Game of Death (více)
všechny plakáty
Trailer

Tajnému agentovi CIA Marcusovi (Wesley Snipes) sa pod jeho krycou identitou bodyguarda podarí získať si bezvýhradnú dôveru nebezpečného obchodníka so zbraňami Smitha (Robert Davi). Jeho úlohou je zabiť Smitha i človeka, ktorý financuje jeho obchody, pri najbližšom odovzdávaní hriešne veľkého balíka peňazí. Ibaže na ceste tam na Smitha s Marcusom ktosi spustí vražednú streľbu a Smith skončí v nemocnici, kde potom Marcus musí čeliť niekoľkým mimoriadne brutálnym vražedným útokom. Ukáže sa, že za všetkým stojí Marcusov vlastný tím, vedený jeho bývalým chránencom Zanderom (Gary Daniels), ktorý chce jediné - peniaze! A kvôli nim neváha ísť doslova cez mŕtvoly. Zdá sa však, že pri svojich plánoch poriadne podcenil Marcusa, ktorý nemilosrdne a systematicky, krok za krokom, decimuje svoj starý tím... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (64)

Flipnic 

všechny recenze uživatele

V podstatě naprosto průměrnej USA akčňák, který se drží maličko nad nízkorozpočtovejma srajdama, ale na druhou stranu nejde ani nijak zvlášť vysoko, žádnej "akční hardcore" to není, ale udrží pozornost, akce zabírá většinu stopáže, no a hlavně co mi na filmu sedlo, tak choreografie osobních soubojů. Střižený sice jsou, ale velice decentně tak, aby divák přesně viděl, "co komu kdo dělá" ... I když na sebe Snipes se šmejdama pořád míří bouchačkama a občas po sobě střílej, nakonec se většinou dostane na osobní souboj a zde Snipes prostě opět exceluje. Radost pohledět a člověk fakt čumí, kolik technik ten týpek ovládá a jak je strašně rychlej. Vysněný duel Gary Daniels vs Wesley Snipes se nakonec koná a není vůbec špatnej ... Danielsovy drtivý kopačky jedna za druhou a Snipesovy šíleně rychlý ruce ... Daniels jako jedinej protivník, kterej proti Snipesovi docela obstojí, no nakonec stejně skončí jako všichni oponenti předem ... Děj je fakt jednoduchej, celkově se nejedná o kdo ví co, ale ty souboje jsou fakt v pohodě ... proto ta třetí * ... ()

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Na to, že je to novodobá tvorba Wesleyho Snipese, tak se to překvapivě dá. Je tam sice spousta věcí, který mi vadí (třeba kamera), které nejsou dokonalé (přehlednost - chvilkama jsem úplně nevěděl) a některé tam prostě chybí. Ale jak řikam, Wesley mě překvapil, že je docela ve formě, ale sláva už je asi nenavratně pryč. Prostě béčko, ale dá se ()

Reklama

mzss1 

všechny recenze uživatele

Film má dost jednuduchoučký příběh. Moc to nevadí, je zde pár přestřelek, ale spíše mě zaujmou dost souboje, kde mě Wesley Snipes dost překvapí kolik toho předvede, včetně finální bitky. Hudba lehký podprůměr, občas je film zvlášntí, odehrává se většinou jen v jedné budově, pak v další budově. Vše je celkem předvídatelné. Rozpočet nízký. Mé hodnocení je 58% = *** ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Dva znepřátelení tajní agenti CIA Wesley Snipes a Gary Daniels stojí proti v sobě v celkem svižném akčním filmu režiséra Giorgia Serafiniho. Mezi nimi jsou dva mocní mafiáni Robert Davi a Quinn Duffy. Prvně jmenovaný agent měl za úkol infiltrovat se do zločinecké organizace a stát se bodyguardem mocného bosse a druhý agent mu měl krýt záda, jenže zatoužil po mafiánově penězích a zrada v řadách CIA na sebe nenechá dlouho čekat. Wesley Snipes bude muset v nemocniční budově, a následně v budově zločinecké korporace, prostřílet si a promlátit si cestu ven. Budou praskat kosti, údy a vazy. Po dlouhé době jsem si pustil film s drsným Wesley Snipesem a ani trochu jsem nelitoval. Je stále ve formě, mrštně eliminuje své protivníky přesnými chvaty, kopy a údery na krční tepnu a skoro jsem zalitoval, že bitek ve filmu nebylo ještě víc. Rozhodně jsem se však nenudil, protože dialogy se zredukovaly na minimum a větší prostor dostala akce doplněná několika originálními záběry na soustředěného Snipese a "koženého" specialisty na záporáky a mistra v bojovém umění v jednom Garyho Danielse. Od jejich závěrečného souboje na střeše jsem si sliboval mnohem víc, a možná scénu v kostele se zpovídajícím se Snipesem ze svých hříchů, bych do akčního filmu nezařazoval, ale jinak celkem spokojenost. ()

ywo666 

všechny recenze uživatele

Sklamanie. Pri filme kde hrá Snipes, Bell a Daniels s hodnotením v červených číslach som čakal väčší masaker. To, že je príbeh lacný by mi nevadilo. To, že je ale poslabšia aj akcia už vadí. Snipes je síce ultra borec, čo sa týka martial arts, ale je trochu nevyužitý. Zato Zoë Bell a Gary Daniels sú úplne nevyužitý. Gary predvedie pár kopov v záverečnej bitke a Zoë spraví dva kopy a aj tak dostane nakladačku. Ako mínus u mňa pôsobili aj tie akože psychadelické zábery (spomalovanie, hra s farbami, deformácia obrazu...). Zbytočný film. Serefiniho by som najradšej posadil pred obrazovaku a púšťal mu stále dookola filmy s Tonym Jaa a Scottom Adkinsom aby sa trochu inšpiroval. 45% ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama