Reklama

Reklama

Recenze (3)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Herman Yau je známý především svými drsnými HK CAT 3, tentokrát to zkouší s mafií a příliš mě to nebavilo. Příběhově je film velmi nezajímavý a Anthony Wong moc prostoru nemá. Akce je zde maličko, ale když na ní dojde je naštěstí slušně brutální, režou se zde triády s katanama, tedy nouze o useknuté končetiny není, dojde i na useknutí hlavy lopatou, což byla paráda, je zde vidět, že Herman Yau si brutalitu vyloženě užívá, škoda, že vše ostatní mi přišlo nezajímavé. 55% ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Taková zvláštní směska docela dobrého a drsného mafiánského dramatu, do kterého zbytečně promlouvá i komedie. Je to skoro škoda, protože jinak by to bylo správně depresivní. Některé scény jsou velmi sexy, některé jsou pořádně temné a závěrečná akční sekvence je dobrá, i když moc digitální. ()

Cedr 

všechny recenze uživatele

Tragicky průměrný triádský thriller, který běžnému divákovi nemá moc co nabídnout. Fanoušci žánru se možná jakž takž zabaví, protože Mobfathers žádné neomluvitelné boty nemá. Chybí mu pouze šťáva. Nejzajímavější část celého filmu je závěrečný pokus o aktuální politický komentář v podobě alegorické triadské volby, která "nenápadně" zrcadluje první "demokratickou" volbu předsedy výkonné rady Hong Kongu v roce 2017. Pokus je to bohužel značne neohrabaný a (s porcí nadsázky) skoro geniální nápad je bohužel těžce nedotažen. Snaha se ale cení. Jo a Anthony Wong je cool. 60% ()

Reklama

Reklama