Reklama

Reklama

Nejlepší kamarádi Rick a Fred jsou delší dobu ženatí a věčně nespokojení. Mají pocit, že mají málo sexu, a otáčejí se za každou sukní. Po řadě událostí a nápadu přítelkyně psycholožky se jejich ženy Maggie a Grace uchylují k odvážnému kroku. Dávají svým manželům příležitost být zase svobodní a celý týden si dělat, co chtějí, a doufají, že to jejich manželství znovu nastartuje. Nejprve se to mužům zdá jako splněný sen. Problémy ovšem nastávají v okamžiku, kdy zjišťují, že realita nezadaných není tak růžová, jak by se mohlo zdát. Rick a Fred to nechtějí jen tak vzdát a vrhají se do "týdne bez závazků" na plný plyn. Obě ženy i s dětmi odjíždějí k rodičům Maggie na Cape Code, kde si užívají svůj týden bez manželů. Byl to ale dobrý nápad? A platí tato domluva oboustranně? (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (369)

lioncel 

všechny recenze uživatele

Jako už v poslední době po několikáté, je zde mistrovsky a velmi nenápadně v komedii (protože se to tak o dost lépe snese) hlavní motto filmu (dost citlivé) odkoukáno z normálního života : .. zatímco neuspokojení muži většinou jen doma remcají a mezi sebou pak jen tak kecají a planě vyhrožují .. proradný ženský plemeno mlčí, nic neřekne a potom rovnou koná (čti : spustí se) .. zde to názorně předvádí Grace (i když musím uznat, že tady má tedy za životního partnera opravdu super trotla .. myslím, že až dost přehnaného) …… ach jo, já (jsem něco jako Rick) vždy ve svém životě snil a toužil po něčem takovým krásným, pohledným, milým a hodným, jako je zde Maggie .. a přitom si samozřejmě vzal podobnou blbku, jako je zde Grace .. no jo, škoda, že jsem tě nepotkal Maggie (pro nás .. pro oba) … ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Jste muž? Je vám kolem čtyřicítky? Máte jednu či více manželek? Jste ženatý asi polovinu života? A byly by nějaké děti? Pak si můžete s úlevou vydechnout, že nejste sami, kdo žije život vzdálený od svých mladicky bujarých představ a v poklidu se můžete bavit na úkor těch, kteří činí marný pokus o návrat do bezstarostného stavu. Pokud však výše uvedené podmínky nesplňujete, tak snímek vynechte a pobavte se až dorostete do milované krize středního věku. ()

Reklama

DJ Obelix 

všechny recenze uživatele

Ne, ne. Doby filmů Blbý a Blbější, Něco na té Mary je nebo Já, mé druhé já a Irena už se opakovat očividně nebudou. Bobby a Peter nám vyměkli a když už se někde snaží přitlačit na pilu, nepůsobí to vtipně. Nicméně Hall Pass nejde šmahem odsoudit. Je to v podstatě průměrná komedie, kterou drží nad vodou jen příjemný Owen Wilson a potěšila mě i účast Jenny Fischer. Nicméně po zhlédnutí vám prakticky celý film vyšumí do 5 minut. Doslova. Film jsem viděl zhruba před půl hodinou a málem jsem jej zapomněl ohodnotit. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Reziser Bobby Farrelly /Blby a Blbejsi/ natocil - samozrejme spolu s dalsimi 2 rezisermi - len priemernu komediu, ktoru taha najma Owen Wilson /Armageddon, No Escape/. Uvod pekne navnadi, akurat stred je nevyvazeny. Celkovo len podpriemer, ale ako vacsina komedii, aj tato je nevyvazena /obcas sa da zasmiat, ale casto praveze nie/. 31 % ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,DÁVÁM TI PROPUSTKU. TÝDEN BEZ ZÁVAZKŮ.“..... /// Rick a Fred, kteří by měli dokázat, že ta propustka je pro lidstvo užitečná jsou spíš tragikomičtí než vtipní – ale to je asi realita. VÍTE VY VŮBEC, JAK TO U CHLAPŮ CHODÍ? Pokud ano, čeká vás snesitelná podívaná pro 40cátníky a ty starší – teda jestli už nezatrpkli. Ovšem záruku, že se krom sebepoznání budou i bavit, fakt nedám. Protože v našem věku už děti jako ,,kazišuci“ fakt k popukání nejsou.... Nic proti Wilsonovi, ale Sandlerovy Machři jsou vtipnější. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Před svatbou mi nikdo neřekl, že budu honit i po ní (výjimkou jsou myslivci). 2.) Doma (kromě teorie sexuální) praktikujeme taky ,,teorii jalového odporu“. 3.) Chystám se říct manželovi onu kouzelnou větu: ,,dávám ti......“ (propustku). 4.) Dlouho jsem neviděl nikoho kejchnout, až se posere. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ** AKCE * NAPĚTÍ ne ()

Galerie (42)

Zajímavosti (8)

  • Keď Rick (Owen Wilson) a Fred (Jason Sudeikis) ležia na hotelovej izbe a rozprávajú sa, beží v televízore film Bournov mýtus (2004). (Insomnia)
  • Režisérská dvojice bratrů Farellyových často do svých filmů zahrnuje sportovní hvězdy. Otce Maggie si ve filmu zahrál Dwight Evans, dlouholetý baseballový hráč Boston Red Sox. (orkadimenza)

Reklama

Reklama