Reklama

Reklama

Nejlepší kamarádi Rick a Fred jsou delší dobu ženatí a věčně nespokojení. Mají pocit, že mají málo sexu, a otáčejí se za každou sukní. Po řadě událostí a nápadu přítelkyně psycholožky se jejich ženy Maggie a Grace uchylují k odvážnému kroku. Dávají svým manželům příležitost být zase svobodní a celý týden si dělat, co chtějí, a doufají, že to jejich manželství znovu nastartuje. Nejprve se to mužům zdá jako splněný sen. Problémy ovšem nastávají v okamžiku, kdy zjišťují, že realita nezadaných není tak růžová, jak by se mohlo zdát. Rick a Fred to nechtějí jen tak vzdát a vrhají se do "týdne bez závazků" na plný plyn. Obě ženy i s dětmi odjíždějí k rodičům Maggie na Cape Code, kde si užívají svůj týden bez manželů. Byl to ale dobrý nápad? A platí tato domluva oboustranně? (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (370)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Tak Farrellyovci po dlhej dobe natocili film, ktory sa mi paci. Konecne zase nasli rovnovahu medzi jednoduchym mravnym poucanim a ich typickou infantilnou komikou. Velmi vzdialene tento film pripomina trefne komedie rozoberajuce partnerske vztahy od Kevina Smitha, alebo Judda Apatowa. Nejde sice zdaleka tak do hlbky a humor je od dost priamociarejsi, ale vysledny dojem je dost podobny. K tomu tu mame neskutocne sympaticku ustrednu dvojicu parov a vacsinou zabavne vedlajsie postavicky. Vysledny dojem kazia iba niektore sceny, ktore sice mali byt natolko trapne az by boli zabavne, ale mne pripadali iba trapne. 7/10. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Je tu pár scén, které byly trapné a které bych nejraději z filmu vyškrtla, ale ty se nakonec v celém příběhu tak nějak rozpustily.Wilson a Sudeikis vytvořili perfektní dvojku kamarádů. Jako dvojici jim to fungovalo více než slušně a také tak se doplňovali. Není to sice kdo ví jak chytrá komedie, takových už tu bylo a určitě ještě bude dost, ale i tak je to velká zábava. ()

Reklama

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

Nakonec se přikláním ke dvěma hvězdičkám, protože si myslím, že tato komedie o vtazích měla rozhodně navíc!!! To mě docela mrzí, pač Owena Wilsona mám rád i bratry Farrellyovi. Měli skvělou látku, ale nějak to prošustrovali. Wilson, rozhodně umí být vtipnější a jeho ulízlá role mi tolik neseděla. Bohužel na to, že to má být vtipná komedie se zas tolik humoru nedostavuje a nic není pořádně dotaženo do konce. Když už někde má k něčemu dojít, tak se vždy hodí zpátečka a je tu možná až moc mravného poučování. Takže vlastně asi zklamání, než cokoli jiného... ()

LukeUp 

všechny recenze uživatele

Film o tom, jak jsou dva ženáči po x letech stále nadržení a chtělo by to s tím něco udělat a když konečně dostanou zelenou, tak se stejně k ničemu nemají a zjistí, že jim vlastně v manželství nic nechybí a svobodu si víc užijou jejich manželky. Tak nějak se dá říct, že komedie ze života s Owenem Wilsonem, který v tomto filmu působí jako starej tatík na výbornou. Pobavilo. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $36miliónovTržby USA $45,060,734Tržby Celosvetovo $83,693,266Tržby za predaj Blu-ray v USA //počet predaných kusov Tržby za predaj DVD v USA $7,081,560 //počet predaných kusov 492,531║ Po riadne dlhej dobe sa konečne bratia Farrellyovi rozhýbali a natočili niečo čo malo čosi do seba, samozrejme že sa neobišli bez ich klasicky obľúbeného nechutnostami obaleného humoru ale dalo sa to zniesť a miestami slušne pobavili, priemer. /60%/ ()

Galerie (42)

Zajímavosti (8)

  • Ve 41. minutě filmu, kdy sedí Rick (Owen Wilson) a Fred (Jason Sudeikis) v baru, je možné si povšimnout při odchodu přátel svítivého banneru „Pilsner Urquell“. (JarynCZ)
  • Richard Jenkins, představitel Coakleyho, žije ve městě Cumberland, kde vyrostla i režisérská dvojice Bobby a Peter Farrelly. (žvanimírek)

Reklama

Reklama