Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dokument ze zimních olympijských her. Sestřih nejdůležitějších okamžiků ze všech olympijských sportovních soutěží. Největší prostor je věnován spanilé jízdě našich hokejistů ke zlatým medailím, včetně velkolepého přivítání ve vlasti. (oficiální text distributora)

Diskuze

Castrator

Castrator (hodnocení, recenze)

Tu šestilektu 96 - 2001 už nikdy nezažijeme, to je téměř jistota. Zlato z ol. her, čtyři zlata z MS, k tomu dva bronzy (sedm turnajů IIHF, sedm medailí, jen Sv. pohár '96 nevyšel), k tomu dvě zlata dvacítek 2000 a 2001, Jágr získal 4x Art Rosse, Hašek čtyři Veziny, dvakrát Harta, Jágr po něm taky Harta, v r. 1999 byl Štefan jedničkou drafu, Brendl čtvrtý, 2000 Klesla čtvrtý.

na příspěvěk reagoval oLí

oLí

oLí (hodnocení, recenze)

Jablkohruska

Drahý hochu, to jsi buď prožil nebo ne. Jestli nevíš, co je to Paterova hokejka v podpaždí Prongera, Tady už ten gol nic neřešil, to bylo jen tak pro potěšení, nebo hraj v klidu, hraj jako když hraješ v Pittsburghu.. vopravdu to bylo jen deset vteřin ? Kana'dané se nechali do Nagana pohodlně unášet Sinkanzenem..tenhle dokument je prostě zlatej a nebyl by bez turnaje století.. a taková událost potřebovala podobný dokument.

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Tak to je hukot :-) Fuck off Shawshank :-) Na druhou stranu všechno co je tady by mělo mít rovný podmínky, ať jde o film nebo dokument. Pokud je to vážně procentuálně nejlepší, tak proč ne. Zajímavá inovace :-D

na příspěvěk reagoval DEXTER099

oLí

oLí (hodnocení, recenze)

Abes

16:15 třeba ještě.. ale asi to patří prostě jen k Turnaji století a uslyšíme to jen tam.

Abes

Abes (hodnocení, recenze)

oLí

Ten song hráli při každé vstřelené brance? Nebo máš na mysli určitou branku? Že bys hodil čas ve kterém zazní.

na příspěvěk reagoval oLí, oLí

oLí

oLí (hodnocení, recenze)

Děkuju za radu, jsem rád, že mi Tě osud poslal do cesty.

na příspěvěk reagoval Abes

Abes

Abes (hodnocení, recenze)

oLí

Ten song hrál při každé vstřelené brance? Tak zkus napsat na IIHF, nebo se nauč žaponsky a napiš na ministerstvo japonského hokeje, šašku. A úplně nejjednodušší bude, když tu hudbu nahraješ někam na net. Myslíš, že si napíšeš do diskuze a všichni začnou hledat ve svých archivech?

oLí

oLí (hodnocení, recenze)

Abes

jsi zlý:( a ta hudba hrála přímo v hale, co s tim ma ct společnýho ty dicku ?

na příspěvěk reagoval Abes

oLí

oLí (hodnocení, recenze)

tak kur*a, co to je za hudbu ??!! zjistete to nekdo

na příspěvěk reagoval Abes

oLí

oLí (hodnocení, recenze)

existuje jeste jedna delší verze, pamatuju si ji na VHSce, Bure tam mluví "Haškova Švejka mám přečteného, ale Haška ne" .. a j toho tam víc, ale to jsem videl naposledy takl pred 12 lety

hatapa

hatapa (hodnocení, recenze)

oLí: taky to shanim ale vubec to nejde nikde najit...kazdopadne kdyby jsi tu znelku uz mel... dej vedet. diky

oLí

oLí (hodnocení, recenze)

že je tu kudrnatý Džerda, jsem si všiml až nedávno. Myslím, že tu nebyl. A ze zlatých účastníků je tu už snad jen Hašánek.

Abes

Abes (hodnocení, recenze)

Mě by víc zajímalo kdy se tenhle film nahodí do topky, 500 hodnocení a 98 procent... smrdí to byrokracií
:)

Abes

Abes (hodnocení, recenze)

Nikdo z těch hráčů tady v době nahazování filmu asi neměl profil, to slovo hrají neznamená hru sportovní ale herectví ))

sskrblik

sskrblik (hodnocení, recenze)

Nejvíc mě baví jak se tu píše hrají: Jaromír Jágr... :) to tam nehrál někdo další kvůli komu jsme zvítězili?

oLí

oLí (hodnocení, recenze)

rád bych sehnal hudbu hrající při vstřelené brance, zdá se mi to jako nemožná věc už pár let .)

ivonius

ivonius (hodnocení, recenze)

Mezinárodní hokejovou federaci založili v roce 1908 Francouzi, Češi do ní vstoupili jako druzí ještě téhož roku, po nich následovali Britové,Švýcaři, Belgičané a další,Kanaďané a Američané se připojili až v roce 1920.Češi již v roce 1911 vybojovali v Berlíně titul mistrů Evropy, stejně jako v letech 1912 a 1914. Z knihy Z dějin české každodenosti ČECHY – RAKOUSKO 5:0 (2:0, 3:0) 2. února 1912 – Praha Branky: 6. a 13. J. Jarkovský, 30. a 33.? Vindyš, 37. Jarkovský. NĚMECKO – RAKOUSKO 4:1 (2:0, 2:1) 3. února 1912 – Praha Branky: 10. Glimm, 11. Lange, 36. Glimm, 39. Lange – 26. F. Pipes. ČECHY – NĚMECKO 2:2 (1:1, 1:1) 4. února 1912 – Praha Branky: 10. Jirkovský, 40. Šroubek – 19. Martin, 32. Lange. Rozhodčí: Herites cs.wikipedia.org/wiki/Mistrovství_Evropy_v_ledním_hokeji_1912

Reklama

Reklama