Reklama

Reklama

Recenze (3)

Mulosz 

všechny recenze uživatele

Ani se Josefovi nedivim, ze propadl kouzlu teto starsi zeny. Nejpeknejsi stvoreni sveta to nebylo (nas krasnych je malo:-) ), ale ten jeji zvlastni naboj me malem vtahl do obrazovky. Skoda jen toho preslazeneho konce, jinak jde o dalsi film, ktery potvrzuje soucasnou nemeckou fazonu. PS. Prvni hodnoceni i komentar k tomuto filmu. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Pre fanúšikov germánskych milfiek povinnosť. Ale ja radšej slovanskú krásu. Od Marie Bäumer by som si neprevzal ani žltý pošťácky lístok. ()

Reklama

+sfinx+ 

všechny recenze uživatele

Velmi chabá napodobenina Předčítače. Je právě na půl cesty mezi tou dramatickou atmosférou zmíněného filmu a jasným zaměřením typu MILF. A to je škoda - jako lehký, oddychový snímek bych to bral raději. Film se měl spíše zaměřit na vtip nebo erotiku a nesnažit se o nějakou složitou psychologii mladistvého. Ve výsledku z toho je po této stránce pouze další zástupce romantických blbostí, tentokráte o pubescentní máničce trpící předčasnou ejakulací. Na dramatický příběh o fascinaci starší ženou, nedej bože s nějakým závažným problémem na pozadí, to zase rozhodně nemá, a snaha se v tomto případě necení. ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama