Reklama

Reklama

Power-Play

(pořad)
všechny plakáty
Sportovní
Česko, 1997, 30 min

Účinkují:

Václav Tittelbach

Recenze (22)

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Tak na tohle si moc dobře pamatuji, bylo mi nějakých náct, sledoval jsem to pravidelně (tuším že to šlo v sobotu ráno?), byl to vůbec jeden z prvních pořadů v našich končinách (vysílala ho komerční TV NOVA) zaměřený na kanadskoamerickou NHL. Nemohu si pomoct, ale v té době, byla liga, daleko víc zajímavější než dnes, hlavně tedy co se týče superhvězdných jmen. Některé ty rubriky jsem přímo zbožnoval, zpracování špatné nebylo..Tuším že pak šel ještě jeden podobný pořad, snad opět na Nově nebo Primě, ale to už nebylo nějak ono.. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Power-Play bylo první pravidelné nahlédnutí do NHL na domácích obrazovkách. V té době jsem hltal všechny zápasy i statistiky a hrdě jsem se naparoval, že jsem Čech, protože naši rodáci za velkou louží dost řádili. Jen ty komentáře brebtajícího Tittelbacha mi kazily náladu, protože tento člověk věděl o hokeji přesně tolik jako já o významu kvákání žab pro rozvoj surinamského hospodářství. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Ta jediná kvalitní část pořadu ukazující obrázky ze špičkového zámořského hokeje byla převzatá, takže nemá smysl na ní zakládat hodnocení, nicméně značně mi ji přiotrávily přidružené ankety a především komentář Václava "Alexandr Mobilny" Tittelbacha, jenž je šéfkuchařem všech zrůdností naservírovaných nováckou sportovní kuchyní plnou diletantských kuchtíků. Druhá polovina názvu rubriky "Don´t Blink" tak dostala bez překladu do češtiny zcela reálný rozměr.. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Táto polhodinová, športová relácia televízie Nova a herná konzola Sony Play Station mi ukázali náheru rýchlej, kolektívnej hry zvanej hokej. Tak ako ju hrajú tí najlepší z najlepších v najkvalitnejšej klubovej súťaži na svete, v kanadsko-americkej The National Hockey Leauge - NHL. Absolutne som prepadol jej kúzlu. Podrobne sledujem dianie v tejto lige. Už dlhé roky som verným fanúšikom mužstva z Kalifornie, Los Angeles Kings. NHL sa stala pre mňa srdcovou záležitosťou a z časti za to ďakujem aj relácii "Power-Play". **** ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Tehdy to bylo poprvé, co se k nám dostal pořad věnovaný zámořské NHL. A já jsem z toho byl jako malý kluk zapálený do hokeje celý pryč. Mám tušení, že dnes bych kroutil hlavou nad Václavem, který je schopen splést si Bettmana s Batmanem, a tak jsem rád, že je mi dovoleno si alespoň jeden sportovní počin televize Nova uchovat ve vzpomínkách jako zdařilý. ()

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Ten pořad jsem měl rád. Jen mi vadil Vašek T. Ale hlavní bylo, že jsem se dozvěděl novinky o hráčcíh ČR a SLOVENSKA v NHL. Přes zimu mě ta soutěž zajímá. Obzvláště mám rád dobré hokejisty, co mají fazónu a táhnou. Mrzí mě, že Jádr nedohrává svou kariéru v NHL. Mohl být mezi pěti hráčí všech dob, co hráli v NHL, ale to by nesměl hrát pro peníze. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Byla doba, kdy TV NOVA dokázala ještě tu tam stvořit nějaký ten koukatelný televizní program. Václav Tittelbach nikdy nepatřil mezi moje oblíbené sportovní komentátory, ale moderování mu jakžtakž šlo. Jakožto milovník NHL jsem si Power-Play dokázal vychutnat. Měli to celkem slušně zpracované, ty jejich speciální medailonky ze zámoří byly super a bylo vidět, že si na tom dali záležet… ()

duklak2 

všechny recenze uživatele

Geniální pořad o NHL. Kde jsou ty časy? Asi nenávratně pryč. Dnes mám doma několik VHS, na kterých mám nahráno plno dílů. Velmi se mi líbilo zpracování pořadu. Viděli jsme sestřihy několika utkání, nejlepší zákroky brankářů, nádherné góly, bitky hráčů, rozhovory se zajímavými hráči atd. Pořadem provázel Václav Tittelbach. Hodnotit nemůžu jinak než za 5. ()

Caszidy 

všechny recenze uživatele

Těžká nostalgie. V dobách, kdy většina z nás přístup k internetu prostě neměla a byla tak odkázána na podobné magazíny jsme museli překousnot i Vaška Tittelbacha, abychom se dostali k sestřihům zápasů a reportážím zpoza "velké louže". Dodnes si vzpomínám na soutěže o dresy a jiné tehdy nedostatkové zboží, stejně jako legendární reklamu na žvýkačky s Jardou Jágrem. ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

O internete a pravidelnom vysielaní zápasov NHL som mohol jedine tak snívať. Takže čo mi zostalo ako jediná možnosť? Tittelbach, Lener, TV Nova, sobota a jedem. Dodnes si pamätám, ako dávali reportáž o All Stars Game. Bol tam zostrih nielen zápasu, ale aj dovednostných súťaží. Žral som každý záber. Do toho o pauze reklama Džegra na americkou žvejkačku a jeho slávne:"Když mám hlad, utrhnu si malej kousek. A když se potřebuju soustředit, utrhnu si větší." Nostalgia jak sviňa! ()

Chrysopras 

všechny recenze uživatele

Ano, kvůli tomuhle jsem byl ochotnej v sobotu ráno vstávat v nekrestanskou hodinu ( na což jsem už byl ale vytrénovanej z Kačerů, Gumídků etc... :-)). Můj vztah k NHL už byl budovanej od počátku devadesátek pomocí přenosů na ČT ze Stanley Cupu a samozřejmě kartičkama a tohle byla skvělá třešnička. Jen škoda, že to nedělal někdo zajímavější než Tittelbach. Na NHL koukám pořád, ted ale nevstávám nýbrž ponocuju u přímejch přenosů :-). Penguins forever! ()

Ravi 

všechny recenze uživatele

Jo, sportovní komentář ve stylu: "Tenhle má puk a přihrává tomuhle, tamten jede támhle" a tak podobně, bych si doma mohl udělat sám. S ČT se nemůže rovnat ani náhodou. Ale za možnost koukat se na NHL díky. ()

U.Tarare 

všechny recenze uživatele

Tak kvůli tomuhle jsem vstával v sobotu ráno jako divej. Tenkrát to byl pro mě taky jedinej zdroj informací ze světa NHL. ()

ranp 

všechny recenze uživatele

Jak já tenhle pořad každou sobotu hltal! To byly časy, jak Jarda Jágr válel za Pittsburgh! Velice zajímavý pořad..možná bych dokonce řekl, že se jednalo o jeden z nejoblíbenějších TV pořadů mého dětství. ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Tehdy, kdy ještě tento pořad vysílali, jsem NHL žil. A proto se nebojím dát tak vysoké hodnocení. Co se z V. Tittelbacha a dalších vyvinulo už bych dál neřešil...Hlavně šlo o jediný a naštěstí i kvalitní pořad o zámořské NHL. ()

Chajimwitz 

všechny recenze uživatele

Mám rád NHL a tento pořad jsem občas sledoval.Jeho předchůdce na dnes již neexistujícím kanálu OK 3 byl však daleko kvalitnější a to také díky profesionálním komentátorům Petru Vichnarovi a Robertu Zárubovi.Průvodce Power-Play,amatérský neuměl a brebta Václav Tittelbach,který je i snad schopen poplést si evakuaci s ejakulací,tento,na svou dobu zajímavý a vzrušující pořad značně znehodnotil. ()

Blaogranas 

všechny recenze uživatele

Nostalgie na zpravodajství z NHL, které jsem jako malej doslova hltal. Naštěstí to jde dnes už jinak než jedenkrát týdně. ()

Reklama

Reklama