French Roast

Animovaný / Krátkometrážní

Francie, 2008, 8 min

Fabrice Joubert

• Houdini

Oscar 1 nominace: Krátký animovaný film(20.2.2010)

Krásných 8 naprosto francouzských minut... K vidění zde http://www.youtube.com/watch?v=4mwLwkwR0yQ(3.2.2010)

Od začátku do konce (a rovněž do detailu) promyšlený krátký animák se skvělou výtvarnou stránkou a perfektně padnoucí hudbou. Třeskutá pointa a úplně závěrečné ponaučení dokreslují idiocii americké "Akademie filmového umění a věd", která proti tomuto skvělému kousku upřednostnila formálně sice zajímavou, ale obsahově nulovou Logoramu. 90% s dovětkem "jako od Pixaru".(26.5.2010)

Zábavný úlet. /90%/(3.2.2010)

Keď už vás aj tá milá babka cirkev oberie o štosy bankoviek, zmysel života treba zbierať niekde medzi odpadkami.(21.9.2011)

[kráťas] Pomíjivosti postavení člověka ve společnosti se vyrovná snad už jenom nevypočitatelnost jeho role(14.2.2010)

Nebyl to tak úplně špatný kraťas... ale buď měl být kratší nebo se toho v něm mělo udát mnohem víc. Dobrý nápad, krásná hudba, suprový houmlesák.(8.5.2010)

Velmi pěkný Francouzský kraťas :-), ale po zhlédnutí už slušné řádky krátkometrážních snímků mám nároky vyšší a tudíž to na 5 hvězdiček tentokrát nebude. 80%(27.4.2010)

Tu http://www.youtube.com/watch?v=jbFhATUfuow(14.2.2010)

Pěkné. Na 6 minutách je odvyprávěn jednoduchý, ale působivý příběh. Něco tomu ale chybělo.(4.3.2010)

Pekne spracovaná animačne urobená rozprávka o jednom zberačovi odpadkov a o jednom nafúkanom pánovi....je to originálne, príde mi to ako nejaká krátka rozprávka od Pixaru...hlavne krásnou grafikou a jedno šokujúce odhalenie...prišlo mi to ako Ružový Panter(14.2.2010)

Pěkný, vtipný kraťas se zajímavým dějem.(17.3.2011)

Samotnou mě překvapuje, že to řeknu, ale nejvíce se mi líbil ten ježatý bezdomovec.(17.12.2010)

Zajímavý námět - pít kafe k nezaplacení. Opravdu bizarní postavičky, hlavně ten šerif a bezdomovec. Ani nebylo potřeba slov a já se pobavil.(20.2.2010)

Povedená animace. Krátký, ale zato výstižný příběh. I na tak krátký film trochu překvapivý konec.(22.3.2010)

Zajímavý krátkometrážní animák, kterému k plnému hodnocení chybí lepší vypointování a přebývá pár minut.(14.2.2010)

Mně je už fakt blbý dávat všemu pětky, ale tenhle si to zaslouží moc moc moc moc a ještě jednou prostě úplně strašlivě mocky moooooc :) Krásné, barevné, líbivé, působivé, skvělé :)(22.4.2010)

Mezi lidmi jsou určitě rozdíly - jedny jsou viditelné na první pohled a ty další jsou neodhadnutelné..(10.8.2010)

Oproti Logoramě to sice mělo děj a vtip (a po vzoru Pixaru dokonce dobrý děj i vtip), ale chybělo tomu nějaké to kouzlo naivity (ve srovnání s Pixarem)... Avšak například Logorama měla kouzlo v tom nepřeberném množství log a symbolů... Tohle mělo akorát vynikajícího bezdomovce...(26.5.2010)

Výtvarně naprosto krásně zmáknuté, jen mě to hrozně vleklo..a to nechci!(8.8.2010)

<< předchozí 1 2 3