Nebezpečná setkání (TV seriál)

Dangerous Encounters

Dokumentární / Krátkometrážní

USA, 2005, 10 min

Samozřejmě, že jsem neviděl všechny díly, ale ty co jsem viděl, mi přinesli pár zjištění - například, že nemám olizovat největší mloky světa, že nemám chodit v noci do na půl zatopených jeskyní plných hadů, chytat do rukou ryby které na sobě mají jedovaté ostny, atd. atd. atd. Ten pán je skutečně tak trochu magor. :-) 70% - 4****(28.9.2010)

Hodně zajímavý dokument, úlítlý chlap, který se snaží dostat, co nejblíž k exotickým zvířatům, a i když se mu nepodaří splnit si svůj cíl, tak si alespoň odnese nové zkušenosti. 80%(11.6.2011)

Na to mužu koukat pořád to nemá prostě chybu ten chlap je blázen ! Jako nejlepší díl označuji ten kdy ho brutálně kousnul velkej had do stehna !(1.11.2011)

Že je ten chlápek trochu magor, na tom se asi shodnem:) Jeho posedlost nebezpečím a zvířaty, ze kterých by si běžný franta domácího mazlíčka fakt neudělal, je zjevná a zábavná. Adrenalin na mě z obrazovky přímo stříká, když se zadaří objevit a pomazlit se s bezva krokodýlem nebo prima šestimetrovou krajtou. Tak a ještě změřit, zvážit a jede se dál:)(25.3.2010)