Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Dobrodružný
  • Sci-Fi

Recenze (511)

plakát

Spojenci (2016) 

My feelings, they hurt. Chtěl jsem dát původně 4hvězdy, ale za ten konec? Konečně jsem se dočkal neamerického konce, děkuji.

plakát

Room (2015) 

Ze začátku jsem si myslel, že se bude jednat spíše o komedii(nečetl jsem obsah) , ale opak byl pravdou. První polovina byla drsně nastíněná a místy mi mrazilo, ta druhá byla spíše klidnější, ale místy jsem se opravdu nudil.

plakát

Stranger Things (2016) (seriál) 

Zatím nejlepší adept na seriál roku!.Neskutečný, celých 8 dílů nakopává a nenudí. Kvalita než kvantita. Nech 2. sérka začne.

plakát

Suburra (2015) 

Neomrzí, neoslní.

plakát

Sicario: Nájemný vrah (2015) 

Drsná realita, tak se mi to líbí! Od začátku až do konce neskutečná jízda a napětí kdo vlastně je ten špatnej?. První polovina filmu nastavila velkou latku, ta druhá se vezla s menší kvalitou, ale i tak dávám jedno velké plus. Překvapení roku!

plakát

Marťan (2015) 

Už od začátku se jde rovnou k věci a to se mi líbí! Žádná dlouhá a nudná předehra,která je otravná jak "osina v zadku". Skvěle natočené a i vtipné, což jsem nečekal. Na druhou stranu mě zklamalo to, že mi v tom filmu chybělo více emocí, humoru bylo dost, ale emoce mi chyběli viz " Interstellar". Jinak vcelku slušná záležitost. Matt Damon dominuje!

plakát

12 let v řetězech (2013) 

Neskutečně emotivní,brutální a bohužel v předchozích dobách skutečný, po dlouhé době film, který mě doslova pohltil. Film nabitý hvězdami a nenudí. Trailer

plakát

Pompeje (2014) 

What a shit.

plakát

Bojovník (2015) 

Ty 2 hodiny utekly opravdu rychle. Fuqua po úspěšném Equalizérovi navazuje na další povedený kousek. Ano, není to bomba, jakou jsem očekával, ale i tak jsem spokojen. Film ze začátku působí jako tvrdé drama,které popravdě funguje, klobouk dolů. Všechny 3 postavy hrali výborně a emoce byly na každém rohu SPOILER, hlavně když umřela Marry Hopeová. Neskutečně sehrané a hlavně dramatické, jediná chybička byla snad to, že zápasy postrádaly takovou energii. Poslední zápas byl OK. ale že by to bylo něco extra? To opravdu ne.

plakát

Život je boj (2009) 

Zklamání. Bitky nulové a že by bez jediného tréninku šel těm borcům nakopat zadky? To se mi nezda.