Reklama

Reklama

Zakázaný experiment

  • USA Evil Behind You

Obsahy(1)

Před mnoha lety se doktor Powell pokoušel spojit lidský svět se světem démonů, zmizel však beze stop. Nyní je jeho experiment znovu oprášen a jeho oběťmi se stávají dva mladé páry. Jsou uvězněni v temné laboratoři… a nejsou tam sami! Něco zlověstného je tam s nimi a s přibývajícím časem jim hrozí stále větší nebezpečí. (oficiální text distributora)

Recenze (26)

djbarrel odpad!

všechny recenze uživatele

Na filmu je nejzajímavější snad jen přebal dvd nosiče, který ovšem s filmem nemá zhola nic společného. A to je problém. Snímek se odehrává v nějakým sklepě kde dva maníci leží (jako mrtví) na posteli a další dva (živí) též. K tomu dvě divný ženský postávaj u postelí a všichni pronášejí podivná moudra. A o co ve filmu jde ? Ví snad jen Bůh, který ke konci rozseká pár čertů .... jo čertů, k ničemu jinému to nelze přirovnat. Suma sumárum, divný lidi, mizerný triky, kecy o Bohu, Bůh, čerti, viry, vojáci, rukojmí ... film měl všechno, ale je to vlastně jen naprostá sračka. 0 % ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Puzzle poskladané zo SAW, DUCHa, či príbehoch o (polo)šialených vedcoch, dobrovoľných, či nedobrovoľných. Ochotnícky herci a šťavnaté ( myslím nie talentom ) herečky, dodávajú tomuto vďaka bohu krátkemu ´´experimentu´´ grády, ktoré patrične potešia milovníkov zlých filmov. Príbeh, ale servíruje také WTF momenty, až si pomyslíte, či sa na tom nepodieľali Monty Pythonovci, či Benny Hill s partou. No cesty démonické sú nevyspytateľné a tak stále tvrdím, že viedenský rýzek a zemiakový šalát, je najlepšie jedlo na svete a ´´experimenty´´ nech si jedia intoši so slimáčou oblohou. ()

Reklama

drankeryth odpad!

všechny recenze uživatele

To je teda megasracka, nerozumiem preco tuto najodpornejsiu hrozu vypustili do sveta. Vsetko co sa tyka filmu stoji za hovno, aj to je omnoho prijemnejsie ako tento akoze film. Film bol aj dost kratky, ale mne sa neuveritelne vliekol pomalym tempom a uz som ho kazdu chvilu chcel vypnut, ale nakoniec som sa ako tak premohol a zo zatatymi zubami to dopozeral az do konca. Najsympatickejsi boli ti demoni, aj ked sa spravali ako banda idiotov:) ()

Pitryx odpad!

všechny recenze uživatele

No, tak jen proto, protože zde vidím ta hodnocení, jsem si film sehnal. Asi jsem padlý na hlavu. Jednak proto, že jsem to udělal a jednak proto, že jsem ten film asi nepochopil. Proč ty zbytečné retrospektivy?? A jinak? Dva chlapi mají halušky a to je vše. Poděkujme tvůrcům, že nás netrápili dlouhou stopáží. Možná by ten film mohl získat alespoň 5% v případě, že by obě protagonistky hrály nahoře bez :-))). Takže hluboce podprůměrný snímek. Navíc je zde opět chyba, v hercích jsem jméno Jim Carrol nenašel a to ani v závěrečných podrobných titulcích, zato v režii je uvedeno toto jméno a ještě jméno Jason Kerr. Ten kdo to sem psal se zřejmě špatně díval, jediné podobné jméno v hercích je Jim Garrity a hrál dr.Powella. Navíc se zde uvádí stopáž 90 minut, moje kopie měla 70 čistého času. Že by to bylo tím?? CI7217bt ()

Z0oMb3E odpad!

všechny recenze uživatele

Čo to pre boha bolo? Jediné, na čo sa dalo pozrieť boli tie dve kočky. Inak film rovný argentínskej telenovely čo sa tíka hercov, scenára či dialógov. Štýl natáčania je kategória sama o sebe. Polovica hlavy mimo záberu, či záber na tri osoby a ani jedna nieje vidieť poriadne (také chyby sa aj ťažko opisujú). Prestrihom na etapy života hlavných hrdinov, chýbali len titulky "v predchádzajúcich častiach ste videli". Vo filme sú aj úsmevné chvíľky, no neviem, či boli v tom duchu aj myslené. Odpad jak vyšitý. Podobný film, ako http://www.csfd.cz/film/160347-eyes-of-the-werewolf/. Tieto študenské filmy ma začínajú srať. POZOR ŠKODLIVÉ! ()

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel v Dallasu v Texasu . (rafix)

Reklama

Reklama