Reklama

Reklama

Sbal holku a vypadni

  • Thajsko Bangkok Adrenaline

Obsahy(1)

Štvorica chalanov, Dan (Daniel O'Neil), Mike (Gwion Jacob Miles), John (Reimund Huber) a Conan (Conan Stevens) si užíva nočný život v Bangkoku. Pri tom sa im podarí v jednom kasíne vytvoriť obrovský dlh. Zo strachu o holý život sa snažia zohnať peniaze rôznymi spôsobmi. Napadne im myšlienka, uniesť dcéru miestneho mafiána Irene (Praya Suandokmal) a získať za ňu výkupné. Akcia však nedopadne úplne podľa plánov a chlapci sa dostávajú do ešte väčších problémov.
A kedže sú to majstri bojových umení, akrobacie a absudrných nápadov, všetko sa zvrhne do množstva šialených naháňačiek, bitiek a humorných situácií. Film ponúka plejádu skvelých bojových choreografií od taekwonda, muay thai, cez capoeiru až po klasický wrestling a rovnako naháňačky obsahujú neuveriteľné parkourové kúsky, pri ktorých ostáva rozum stáť. (ywo666)

(více)

Recenze (32)

Shit 

všechny recenze uživatele

Další martial arts akce z Thajska a jako již tradičně tu příběh radši moc rozebírat nebudu, protože i když ze začátku se to zdá jen jako blbost, tak postupem času se z toho stane fakt velká stupidita. Člověk by nevěřil , že se dá posrat i příběh o únosu jedný zazobaný dcery čtyřma idiotama, ale naštěstí ze začátku to vynahrazuje docela vtipnost, takže i když v první půlce akce moc neni, tak se to ještě dá, druhá půlka už je ale prakticky čistě akční, řežou se tam hlava nehlava, téměř furt a i když jsou hlavní hrdinové běloši, tak to teda vůbec nevadí, obzvlášt Daniel O'Neill předvádí neskutečný věci, naprosto perfektní kopy, včetně akrobatických, je neskutečně rychlej a hbitej a jako bonus přidá hustou prolejzačku skrz nějakou bránu, jestli mu dá někdo pořádnou příležitost, tak bude zanedlouho v TOP 3 bijců, možná dokonce v TOP 2. Nicméně i tak ten film za moc nestojí, ale akce hodně dobrá, pokud se bije Daniel O'Neill ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Až do shlédnutí této šaškárny mi ani trochu u tohoto typu filmů nevadilo, že zápletka, dialogy, postavy, to vše bývá postaveno až na druhou, třetí kolej, hlavně že jsem se mohl kochat naprosto skvěle nasnímanými a ultimátními souboji, superbojovníky a jejich nadpozemským uměním, prostě nářezovou a dechberoucí akcí. A s tím vším jsem šel i do Bangkok Adrenaline. ALE!!!! Zde to jednak autoři s tou hloupostí a naivností celého příběhu vážně už neskutečně přehnali a jednak a to především, ani ta akce není kdovíjak strhující, nabušená a cool. Zpět k ději. Čtyři pitomci se kvůli své pitomosti dostanou do průseru, unesou jinému pitomcovi dcerušku, nastanou dva, tři nevýdaně ultrapitomý zvraty, vše nakonec dobře dopadne, jedni z pitomců vyhrajou a je zaplaťpánbuh konec. Pitomý a hrozný! Co mě ovšem nasralo ještě víc než ten pitomý děj, byli pitomci, co v tom hráli. Nesympatičtí, rádobyvtipní, přitroublí hlupáci, snad soutěžící jen v tom, kdo ze sebe udělá větší hovado a vyřkne během filmu největší tupost. Strašný a hlavně megatrapný!!! A ta akce? Pravda je, že zúčastnění kluci se asi fakt prát umí a nějaké to umění jistě dost zručně ovládají. A většina soubojů je i docela slušně nasnímána, žádné kamerové fígle, veletoče, či zběsilý střihač, takže v tomto ohledu ok, jen těch vážně ultimátních soubojů není zas až tolik, není tam ani nějaký fakt libový řezník, prostě ani tu akci jsem si tentokrát nedokázal příliš užít a tvrdím, že vina není na mé straně. Zkrátka, můj pohár trpělivosti a tolerantnosti vůči hlouposti už přetekl a nesoudnost autorů v tomto případě mě už vážně rozdrtila a nezachránila to ani bohužel průměrná akce. ()

Reklama

Lateef 

všechny recenze uživatele

Tak tohle nemohlo mít scénář. Prostě se začalo s nějakou premisou a ta se pak nastavovala z minuty na minutu, někdo něco plácnul a bum, podle něj se dál ubíral děj. Ehm, děj... tohle musel dávat dohromady Opilec malomocný, protože konání postav a smysl celého snímku protéká pěkně zpuchřelou kanalizací. Samozřejmě, že všechno slouží jako záminka pro akční scény, ale i ta vata mohla být o trochu sladší. No takže... hlavní atrakcí filmu jsou logicky souboje... které se vyznačující pokročilými dovednostmi freeruningu, freestyle akrobacie, občas i capoeiry a breakdancu. A jednotlivé techniky, především v podání Daniela O´Neilla, vypadají moc dobře. Bohužel se postupem času vše opakuje, hodně se hraje na efekt, bitky jsou nevyvážené a stále se to víc a víc topí v příšerném scénáristickém panoptiku. Na všechna ta salta a kopy s vruty se kouká skvěle, ale množství drtivých, brutálních a reálných bojových technik je zacloněno obrovským číslem pouze efektních komb a sice nápaditých, avšak bojově nerealistických kopů a úderů. Celkově akce 40%, zbytek mínus 20%... rovná se jedna hvězdička... čau a do postele skáču trojitým saltem vzad toporně se čtyřmi vruty... ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Z tohoto dlouho odkládanýho kousku se nakonec vyklubala pohodová oddychovka, která se nebere moc vážně a na nic si nehraje. Děj je sice triviální, ale vše vynahrazuje spousta akce ( hlavně druhá půlka filmu je slušná jízda plná vydařenejch soubojů ) a solidní humor. Doporučuju všem co mají rádi akční / komediální chujovinky. ()

Phietros 

všechny recenze uživatele

Nevím proč všichni hodnotí záporně! Pokud čekáte příběh, tak jste na špatné adrese a kouknětě se na něco jiného! Ale co se týče bojového umění a akce tak té je tu na rozdávání.. Takže pro všechny příznivce bojových sportů je to určitě dobrá podívaná byť bez špetky smysluplnosti! 4*dávám za akci, že nešlo o pouhé béčko a za nízká hodnocení! ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno