Reklama

Reklama

The Ledge

Trailer

Mladý zástupce ředitele hotelu Gavin (Charlie Hunnam) stojí na římse výškové budovy a chce skoncovat se svým životem. V tom se objeví detektiv Hollis (Terrence Howard) a snaží se ho zachránit. Zjistí, že to myslí opravdu vážně a že chce v poledne skočit. Jenže také detektivovi se nedávno zhroutil život, a tak se možná role obrátí a život se pokusí zachránit detektivovi právě Gavin. (virus10)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (251)

TeeAge 

všechny recenze uživatele

|| Scenár: Matthew Chapman | Hudba: Nathan Barr | Produkcia: Michael Mailer, Mark Damon, Matthew Chapman | Distribúcia: IFC Films | Rozpočet: 10 miliónov $ | Tržby: 1,075,000 $ || Dráma, ktorá dokáže zastaviť dych diváka. Dobre vystavané charaktery dovolujú súcítiť s postavami, naviac film vládne aj mocou prekvapenia. Človek sa až pýta: Prečo to tak neskutočne tržbovo prepadlo? Pravdepodobne absencia aspoň jednoho hviezdneho mena. I ja som sa k tomu dostal jedine kôli mojej obľúbenej Liv Tyler. 80% | FullHD, THX, EN DTS | ()

nunka 

všechny recenze uživatele

Nie je to zlý film, je len zle naservírovaný. Má svojskú myšlienku a veľa pekných momentov, jednotlivé sekvencie sú však len prosto pasované na pointu a filozofické-transcendentálne rečičky, ktoré spolu ľudia v tomto filme vedú vyznievajú silene. O samotnom závere ani nehovoriac...Režisérovi sa i napriek viacerým výtkam podarilo udržať divácku pozornosť až dokonca, aj keď práve vo finále prevláda skôr sklamanie. ()

Reklama

lillien 

všechny recenze uživatele

U mě po dlouhé době film na pět hvězd, protože vztahový dramata já můžu. Předně chválím casting. Protože jak můžete vyčítat chlapovi nevěru, když má co do činění s naprosto zde bezbranně působící a stále úchvatně vypadající Liv Tyler. A jak můžete Liv Tyler vyčítat nevěru s chlapem, kterej by mohl dělat předlohu Erotovi , pokud si ho tedy představujete jako blonďatýho frajera s pořádnou dávkou sex-appealu. Do toho je ještě chudák Liv provdaná za fundamentalistickýho suchoprda. Aby to nebylo úplně jednoduchý, drama se trochu připepří blonďákovou tragedií z minulosti, přisolí Livinou traumatickou minulostí a kečup navrch dostanete v podobě traumaticko-tragického dilematu ze současnosti, které pro změnu obstará polda, co se snaží blonďákovi rozmluvit ten sebevražedný paragliding...Tohle všechno vás bude bavit ale jedině tehdy, pokud si zkusíte sami sebe představit v situaci některé z těch postav a budete přemýšlet, jak byste se zachovali vy. Jestli třeba nakonec ne úplně stejně, jako ten podváděný manžel. Pokud vás podobné filosofování nebere a očekáváte spíš akci, nebo nenáročnou zábavu s pytlikem křupek na večer, jděte od toho a pusťe si raději kašpárky v Česko-Slovensko má talent. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Dobre rozohrané, ale rozuzlenie ma nechalo chladným. Akurát som sa dozvedel, že nie je cudzoložstvo ako cudzoložstvo. Môže byť také z lásky k podvedenému a môže byť také z rozkoše. Ale že by sa takto rozhodol situáciu riešiť fanatický veriaci? A ak je taký fanatický, mal by mu ateista uveriť, že urobí taký hrozný zločin? Proste absolútna nelogika, veď to ide priamo proti prikázaniam, v ktoré sám dychtivo verí. Nezabiješ! je predsa už v Starom zákone, na ktoré sa odvolal. Tak či onak, hlavný hrdina sa rozhodol úplne proti rozumu, mala sa na toho idiota vysrať, poslať ho do riti a nájsť si inú. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Úvahy o životu, vesmíru a vůbec jsou ve filmu podány jako napínavý příběh milostného trojúhelníku, který už od začátku udržuje napětí a daří se mu držet divákovu pozornost i sympatie až do konce. Není podstatné za jak dlouho se dá odhalit, proč se hlavní hrdina postavil na střechu, protože důvody, proč skočit nebo neskočit, jsou vyvážené půl na půl a jeho trýznivé rozhodování tak má nejasný výsledek. Nenápadné drama o odpovědnosti, lásce a víře. /27. 12. 14./ ()

Galerie (41)

Zajímavosti (3)

  • Celosvětová premiéra proběhla 21. ledna 2011 na filmovém festivalu Sundance v Utahu (USA). (BMW12)
  • Natáčelo se ve městě Baton Roug (Louisiana, USA). (BMW12)
  • Číslo 212 na dveřích apartmánu je odkaz na den narození Charlese Darwina (12. února), který byl pra-pradědečkem scénáristy a režiséra Matthewa Chapmana. (vojacekr)

Reklama

Reklama