Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nezávislý film v režii Travise Betze pojednává o mladíkovi Justinovi, jehož přítelkyně April byla unesena pekelnými démony. Justin se rozhodne, že pomocí čarodějného rituálu v pekelné knize, která po April zůstala, vyvolá démona jménem Lo, aby zjistil co a proč se s April stalo. Lo ovšem, stejně jako všichni démoni, lidmi opovrhuje a to i přesto, že se díky rituálu stávají dočasně jejich služebníky. Justinova cesta za záchranou April v této pekelné konverzační komedii plné démonů a protichůdných pohledů na lidský život tak bude nelehká a plná překvapení. (GigaPudding)

(více)

Recenze (7)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Nádherně natočený téměř amatérský horůrek s parádníma maskama. Bohužel to je ale tak všechno co pochválím. Film sám o sobě mě celkem nudil. Příběh je celkem o ničem a film vede odnikud nikam. Nicméně ale masky jsou naprosto nádherné i když jich není moc. Škoda že Betz nedostane víc peněz, mohl by natočit parádní horor. Podobnou věc jsem si říkal i u Dead inside. Škoda. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,DÉMONE! HNUSTÝ, ODPORNÝ, NECHUTNÝ DÉMONE! JÁ JSEM TVŮJ PÁN. A TY JSI MŮJ PES! KDYŽ JSEM TĚ VYVOLAL, VYVOLAL JSEM SÍLU PLNÍCÍ POVELY A KDYŽ ŘEKNU "VÁLEJ SUDY", TAK PŘESNĚ TO UDĚLÁŠ! VIDĚL JSEM TĚ HÝBAT SE PO MÍSTNOSTI V TUCTU PODOB, SÁZET POCHYBNOSTI DO MÉ HLAVY A SE SMÍCHEM SLEDOVAT VÝVOJ. ALE JÁ ŘÍKÁM DOST! KONČÍM SE VŠEMI HRAMI A TRIKY, A NEODEJDU BEZ OHLEDU NA TO, KOLIKRÁT MĚ OTRÁVÍŠ. VYVOLAL JSEM TĚ A TEĎ TI POROUČÍM, DÉMONE LO, PROZKOUMEJ HLUBINY PEKLA, NAJDI MOJI DÍVKU, PŘIVEĎ JI ROVNOU KE MĚ, A JDI DO HAJZLU.“...... /// Naštvat Démona je nebezpečná věc! (SLÁVA! Že bych se dneska konečně pobavil?). Dostat z pekla holku, ke který Justin chová hluboký city (že by snad i romantika?) … Retrospektivní zobrazení událostí, ale HLAVNĚ divadelní kus(!) s minimem herců a kulis. Mluví se sprostě (nevadí!), vobčas se pokusí o ftip (nevadí!), písnička (no… trochu…nevadí!), druhá písnička (uááá néééé!). Divadelní dramatično, dramatický herecký výkony, netradiční zpracovaný téma o lidských chybách, lásce pekelný moci - máte dojem, že vám tady bude síla dialogu, monologu a divadelní atmosféry stačit? /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Tvrdím, že děti by si neměly hrát s pentagramy. 2.) Zjistím, že vyvolat naráz dva démony je jako píchat 2 holky jedním - … prostě složitý! 3.) Pořádám soutěž o nejlepšího džezovýho démona. 4.) Thx za titule ,,Kasparov88“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR * AKCE ne NAPĚTÍ * ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

No, veľa ľudí tento film ešte nevidelo, ináč by mal určite nižšie hodnotenie. Bolo to uletené a absurdné, to uznávam, pretože tí démoni boli viac smiešni ako strašidelní. Masky boli strašne amatérske, čo bol pravdepodobne aj úmysel. Teraz ide len o to, či ma to bavilo, odpovedal by som, že trochu. Pretože takmer celý film bol vlastne jeden veľký dialóg medzi hlavným hrdinom a démonom. Tých démonov sa našťastie objavilo aj viac, ale keď som videl toho fašistického, nemohol som sa prestať smiať. A keď začal aj spievať a tancovať, tak bolo jasné, ako vážne sa ten film myslí. Niekomu sa to môže zdať ako originálny nízkorozpočťák s perfektnou myšlienkou, inému ako naprostá hovadina. U mňa je to tak pol na pol. ()

GigaPudding 

všechny recenze uživatele

Kluk Justin se svou knížkou se vydá do pekla vyvolat démona Lo, aby našel April, kterou unesl nějaký jiný démon a taky aby se podíval retrospektivně na vlastní život s April během hodinu a půl dlouhé konverzačky s různými pekelnými démony. Celý film je velmi minimalistický nízkorozpočťák, který ale na to jak nejspíš byl levný má pěkně udělané masky, světla i kameru a hlavně je celý stylizovaný do divadelní hry, která navíc na svém jevišti má menší jevišťátko pro "divadelní hry" týkající se minulých událostí s Justinem a April. V první třetině se možná trochu přehrává a někdy to ani není moc vtipné, ale s nástupem zeleného nazidémona se to dostává na mnohem vtipnější a absurdnější úroveň, kde i modrý démon Lo a jeho repliky zní zajímavěji a vtipněji. Pro lidi co jim nevadí čistě jen dialogový film je to tak na ****, jiným to může připadat třeba i horší, ale dáváme pětku, protože autor za málo peněz dodal hodně zajímavé muziky, která navíc má i slušnou technickou úroveň, hlavně "divadelní" práce se světlem a kamera a samozřejmě masky, takže si zaslouží trošku přimhouřit očka :). Kdyby tento démonský film o lásce měl vypilovanější dialogy a ubral na vážných chvílích (které jsou ale důležité pro celý film v takové podobě jaké je a určují tu hlavní myšlenku tohoto filmu), tak by se klidně mohl jmenovat Lol. :) ()

evilmind 

všechny recenze uživatele

Pro mě jeden z nejoriginálnější a nejzábavnějších počinů roku 2009. Mladík jménem Justin přišel o čerstvou lásku, a protože viděl, že jí odtáhnul démon, a zůstala po ní čarodějnická kniha, pokusí se vyvolat jiného démona a donutit ho, aby mu děvče vrátil. Vyvolaná potvora jménem Lo se ho pak po 80 minut snaží různě balamutit, flashbackuje mu reálné i pokroucené události slovem i písní, a vůbec spolu tak různě laškují. Ano, opravdu se to celé odehrává v té jedné místnosti, přesněji řečeno v okolí jednoho pentagramu, protože zbytek pokoje je dokonale zatemněný, což bezvadně přispívá k atmosféře. Pouze flashbacky se odehrávají coby divadelní akty v úmyslně neuměle postavených kulisách - myslím, že úplně celý film by šel nádherně adaptovat jako divadelní hra skoro bez zásahů. Je to atmosférické, romantické (ke konci hodně), chvílema dost vtipné, ale nenuceným způsobem, a démoni vypadají na nízkorozpočťák dobře. Herec v roli Justina mi chvílemi dokonce připomněl Ash vs Evil Ash scény, a odehrát tohle bylo určitě mnohem těžší, když tam fakticky není žádná akce.... Z čehož plyne, že se jistě najdou lidé, kteří budou Lo nenávidět právě pro přílišnou ukecanost, absenci akce nebo romantiku. Ale já to prostě Travisovi sežral i s navijákem. ()

KUFI 

všechny recenze uživatele

Im gonna tell you a story thru song...nejdivnejsi film co znam. A to mam za sebou Begotten i Eraserhead. I kdyz je to amatersky a neni to nic moc, tak sem to videl uz asi 3x a nektery pasaze si poustim stale dokola (cisnik michajici koktejl, jeezovo song Demon girl). Demon Jeez je pro me z nejakyho zahadnyho duvodu nejdemonictejsi, nejodpudivejsi a nejneprijemnejsi demon jakyho jsem kdy v horroru videl. A hudba je tam dobra. ()

Reklama

Reklama