Reklama

Reklama

That's It, That's All.

všechny plakáty
Trailer 2
Dokumentární / Sportovní
USA, 2008, 63 min

Režie:

Curt Morgan

Kamera:

Gabe Langlois

Hudba:

M83 (nepůvodní)

Obsahy(1)

Film, ktorý posunul snowboarding do nekonečna a ešte ďalej. Projekt je ukážkou toho najlepšieho od Travisa Ricea, jedného z najrešpektovanejších jazdcov v SNB svete. Dva roky cestovali producenti Travis Rice a Curt Morgan po celom svete, aby našli podmienky, za ktorých by dokázali vystihnúť a zobraziť pravú podstatu snowboardingu tak, ako ju cítia... a teraz ten výsledok môžeme precítiť aj my. Uvidíme Nový Zéland, Japonsko a Mníchov (počas X-Games), B.C., Wyoming, Jackson Hole, Valdez... a ďalšie miesta, kde by sme tiež určite radi obuli dosku a sprevádzať nás budú týpci ako Travise Rice, Mark Landvik, Nicolas Müller, Terje Hakonsen, Pat Moore, Scotty Lago a ďalší. (casioa....)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (29)

CarlosX 

všechny recenze uživatele

Pár oblouku v metrovém prašanu, deset mega skoku s kombem o strom a pár vtipných dialogu a......k tomu hudba od M83 a Scotty s Travisem mě mají omotaného kolem prstu:) Jak tu bylo mnohokrát řečeno - The Art of Flight je sice minimálně o level výš, hlavně hudebně a vizuálně - ale já se ani u That's It, That's All nenudil ani vteřinu a po filmu šel pohladit do sklepa svoje zazimované prkno:) ()

Marrty3 

všechny recenze uživatele

Skvělá snowboardová podívaná. Dostal jsem se k tomu, až po The Art of Flight, přesto jsem byl obrovsky spokojen. Opět sice reklama na Red Bull, Quiksilver, Burton & etc., ale to nemůže zabránit tomu, že je to parádní sportovní počin. A nebýt těch sponzorů, nebyla by spousta důležitých věcí jako famózní záběry, tripy, helikoptéra a v neposlední řadě snowboardové hadry a veškeré propriety. V tomto sportu je obrovský progres, který je mezi tímto snímkem a TAoF zřetelně vidět. Už jenom triky jsou víc "hardcorové". Nicméně je to skvělý snímek, který mi udělal velkou radost. Pokud bude Curt pokračovat v tomto stylu, další film bude šílená věc. Rád bych tomu dal 5*****, ale chyběla mi tu sekce plná pádů a podobných nezdarů, bez které se prostě správný adrenalinový/sportovní film nesmí obejít. ()

Reklama

heyda 

všechny recenze uživatele

Jak mi přišel Art of Flight informačně a dějově chudý, tak tady je to snad ještě horší. Kdyby se alespoň ten sestřih výroby snowboardů rozvinul na 10 minut, ale opět vše zajímavé jde stranou a my nemáme na výběr než sledovat svahy a pár borců na snowboardech. Je to hezky natočené, ale úplně o ničem. Těším se na den, kdy někdo konečně natočí dokument trochu víc komplexněji a kde nebude kladen důraz jen na kamerové záběry. Aspoň, že to není tak dlouhý. ()

maseer2 

všechny recenze uživatele

v podstatě jen taková ochutnávka před po všech stránkách vymazlenějším Art of Flight, ve kterém teprve tahle banda ukazuje své umění naplno a navíc s lepším vizuálem i hudebním doprovodem.. ale i na That's It, That's All. se dobře dívá a soundtrack taky rozhodně stojí za to.. silné 3* ()

casioa.... 

všechny recenze uživatele

Bez debaty - najlepší SNB film, aký som videl. Je pravdou, že First Descent (2005) je silnou konkurenciou, ALE - len ten čo videl oba, môže zrovnávať. V prospech That´s It, That´s All u mňa hovorí mimoriadne skvelý soundtrack, a poukázanie skôr na ten...ešte aký taký, nekomerčný snowboarding. Cesta vedie freeridom a freestylom, niekde mimo Olymp.hier či X-Games....SNB treba oslobodiť. Úplne Travisa chápem, že odišiel...aj ja by som chcel tú odvahu - odísť, a len jazdiť, živiť sa trebárs ako drevorubač, a sem tam na net upnúť nejaké to videjko. Jebať prachy....kazia všetko.//////////////////////////Edit: Mrzí ma, že Art of Flight mal masívnejšiu marketingovú podporu, ako jeho LEPŠÍ predchodca TITA, pretože...takto ostane tento lepší kúsok zaznávaný komerčnou (fuck) verejnosťou! That´s It, That´s All F(or)T(he)W(in) !!! ()

Galerie (5)

Zajímavosti (1)

  • Film bol odpremiérovaný na SK/CZ po rôznych kluboch a SNB/Sk8 akciách. (casioa....)

Reklama

Reklama