Gladiátoři
(Itálie)
Akční / Dobrodružný / Fantasy
Itálie, 2009, 110 min
Stefano MillaObsah
Gladiátorská hra bez pravidel. V dávné minulosti, na odlehlém místě proti sobě stojí dva bojovníci - Sahr a Tyr. Každý má svou armádu. Nejsou ve válce, jsou jen účastníky brutální hry v rozsáhlé aréně. Každý z nich se snaží zajistit si vítězství nejen zbraněmi, ale také použitím magické síly. Napínavý historický velkofilm, který získal ocenění za vynikající kvalitu zpracování. (oficiální text distributora)
Hillock
odpad!Těšil jsem se při zjištění, že film získal ocenění za vynikající kvalitu zpracování. To jsem neměl dělat. Tato italská žvatlanina je prošpikována nuznou kamerou, herci vypadají jakoby vzali roha z vězeňského karnevalu a výprava stojí za hovno. Chvílemi jsem měl pocit, že by možná bylo lepší bafat cikánům ocasy. Ti, kdo ocenili tohle gladiátorské smetí, museli být řádně zhulení a nebo potkali někoho tmavé pleti a z výše uvedené činnosti jim ruplo v kebuli. Jinak si to nedokážu vysvětlit.(11.3.2011)
pulnicek
Pokud je film pro 8leté děti ,tak je všechno v pořádku.(8.4.2010)
Juri-Sai.
odpad!tohle nemělo spatřit světlo lidstva :-) dobra parodie na film :-)(31.5.2010)
drankeryth
odpad!Hovno plavajuce v mori sraciek:) Po vsetkych strankach ma tento film vobec nezaujal.(27.11.2011)
Hyb_rid
Přišel jsem, viděl jsem a nevěřil vlastním očím :-)) jako pohádka by to bylo asi ucházející, já se přiznám, že jsem to projel FF a tu hvězdičku dávám za hudbu, zbytek je děs a bída(4.7.2010)
Jan XXIII
odpad!Nejhorší film , který jsem kdy vůbec viděl.(24.12.2011)
Latharn
odpad!Napínavý historický velkofilm, který získal ocenění za vynikající kvalitu zpracování. - Tak to musel nekdo hulit extra husty matros :-) Mozna tak ctvrt hvezdicky za prvnich 20 minut.(7.5.2010)
Incantator
V prvom rade je dôležité považovať tento film za dobrodružný, prípadne fantazijný, ale v žiadnom prípade nie za historický, ako to naznačil distribútor. Historický podklad v ňom končí tam, kedy sa objaví titulok, že sa odohráva v roku 1066, keď sa Viliam Dobyvateľ vylodil v Normandii. Ďalej už pokračuje fiktívny príbeh s priateľnou hudbou a scenárom. Veľké výhrady mám však voči názvu, pod ktorým sa u nás uvádza. Gladiátori je pomenovanie pre bojovníkov v arénach starovekého Ríma a tento príbeh sa odohráva v ranom stredoveku. Každý film, v ktorom sa mihnú scény súbojov v nejakej aréne, sa ešte nemusí (a niekedy doslova nesmie) volať týmto pojmom. Pomenovanie síce trochu dôveryhodnosť filmu naruší, ale priemerné hodnotenie si podľa môjho názoru ešte zaslúži. (21.6.2010)(21.6.2010)