Reklama

Reklama

VOD (1)

Z dalekého vesmíru přichází na planetu Zemi devět mimozemských bytostí. Jsou poslední svého druhu a snaží se zde ukrýt před nepřáteli, kteří zničili jejich domovskou planetu, a pod dohledem svých ochránců tady mají dospět. John Smith je dospívající kluk, který se snaží být nenápadný a součástí kolektivu. Na útěku před nepřátelskými mimozemšťany je nucen neustále měnit místo svého pobytu. Tři už byli zlikvidováni a John je nyní na řadě, protože on je číslo 4. Už se ale nechce stěhovat dál, v malém městě v Ohiu, kde se naposledy usadili, našel prvního kamaráda, ale hlavně lásku půvabné spolužačky. Nebezpečí se však blíží a John bude muset čelit největší hrozbě svého života a ochránit nejen sebe, ale i své blízké. (TV Nova)

(více)

Diskuze

AkrObatiX

AkrObatiX (hodnocení, recenze)

fidelis: Tvůj postup sem nepochopil, ale nevadí (jak Ti to dá 11 a pak sečtu všechny čísla a to je 13)s.e.p.p: a on není poslední kdo přežil má jich být 9, ale ten Tvůj postup dává smyl ale podle mě je to jen v tom jak se na to člověk dívá jako třeba ve filmu Číslo 23.

s.e.p.p

s.e.p.p (hodnocení, recenze)

fidelis: To vysvětlení tvého postupu jsem moc nepochopil, tak možná jsi myslel to samé, ale když jsi o tom napsal poprvé, tak jsem to počítal dvěma způsoby: 2+1+8+1+1=13 - > 1+3=4, a 2+18+11=31->3+1=4. Jsou to fakt jen teorie, ale k tomuhle by sedělo i to, že 3 už zemřeli a on je poslední jeden, který přežívá. Ale těžko soudit jestli šlo o záměr.

Chaval

Chaval (hodnocení, recenze)

Mikarda Však já na to nekoukal cíleně proto, abych dělal nějaký sčítání a hledání zajímavostí.. Jen tak mě to napadlo sečíst..)) a ani nevím, zda jsem to udělal správně.. ale kdysi jsem se zajímalo u význam numerologie a tam toho byla fůra toho sčítání čísel při významných světových událostech.. AkrObatiX: Datum premiéry je 2.18.11 Tak sečti 2 plus jedna je tři, plus 8 je jedenáct a teď sečti všechny čísla. výsledek je 4:) ale neříkám, že to tak má být.. Tohle je můj postup a třeba je to úplná blbost, co já vím. Ale třeba to tak fakt autoři zamýšleli..))

Mikarda

Mikarda (hodnocení, recenze)

fidelis: kdo ví... vazne je to zajimavý si toho všimnout... ja se musim priznat, ze secitat cisla uvedeni nejakeho filmu je to posledni, co by me napadlo :D:D

Chaval

Chaval (hodnocení, recenze)

Mikarda :)) jen mě napadlo sečíst ty čísla, když tam vyjela v tom traileru.. a ejhle, čtyřka.)) zajímalo by mě, zda je to záměr či náhoda..:)

Chaval

Chaval (hodnocení, recenze)

Je zajímavé, že datum premiéry (2.18.11) dává po sečtení čísel dohromady také čtyřku:)) Vtípek autorů?

Mikarda

Mikarda (hodnocení, recenze)

Inu, trailer nevypadá vůbec zle... :)) Alex je fakt sexy a vypadá to na pořádnou akci... jsem fakt zvědavá :)

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Laxik

Laxik (hodnocení, recenze)

Kdo si tipne, jak se to bude jmenovat v češtině? Já bych se nedivli, kdyby to nazvali "Číslo čtyři žije".

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Dan9K

Dan9K (hodnocení, recenze)

Wysch: to by bylo fajn konečně vidět sci-fi z pohledu mimozemšťanů....ale stejně počítám s tím, že ti mimozemšťani budou víceméne lidi s divnýma ušima a stejnými potřebami a zvyky.

st.ranger

st.ranger (hodnocení, recenze)

Škoda, nejdříve ho uvidím v A-Team a tam se asi nepředvede tak, jak v D9. A že by tentokrát hrál lovce emzáků? Velký to obrat v odehraných charakterech.

Wysch

Wysch (hodnocení, recenze)

Film by měl prej pojednávat o několika mimozemšťanech (asi teenage věku), kteří uprchnou před nepřáteli ze své (už zničené) planety na Zem, ale brzo zjistěj, že už i na Zemi na ně nepřítel leští kvér. Dočetl jsem se, že Sharlto Copley sice měl ve filmu hrát, ale kvůli časovýmu vytížení byl nahrazen Timothy Olyphantem.

Související novinky

G.I. Joe 3 má režiséra?

G.I. Joe 3 má režiséra?

13.01.2015

Akční série G.I. Joe opět mění režisérský dohled. První díl měl na starost Stephen Sommers (Mumie), druhý Jon M. Chu (Let's Dance 2) a o převzetí trojky momentálně vyjednává D. J. Caruso (Oko dravce)… (více)

Jeff Bridges jako lovec démonů?

Jeff Bridges jako lovec démonů?

03.02.2011

Hrál ve dvou úspěšných filmech vánoční sezóny a za ten lepší je nominovaný na Oscara. Kdo by se divil, že se na něj nabídky jen sypou? Jednu z nich dostal od studia Warner Bros., které ve spolupráci… (více)

Sharlto Copley: Od devíti ke čtyřem

Sharlto Copley: Od devíti ke čtyřem

19.04.2010

Stačila hlavní role v úspěšné a na Oscara nominované sci-fi District 9 a z neznámého Jihoafričana je v Hollywoodu žádané zboží. Uvidíme jej jako člena A-Teamu a pak jej čeká spolupráce se Stevenem… (více)

Reklama

Reklama