Reklama

Reklama

Kruhy v obilí

  • USA Crop Circles: Crossovers from Another Dimension
Dokumentární / Mysteriózní
USA, 2006, 75 min

Obsahy(1)

Brány z jiných dimenzí. Poodkryjte tajemství, jež obestírá záhadu největších a nejúžasnějších kruhů v obilí, které se kdy objevily. Tvůrci těchto paranormálních útvarů zůstávají nadále neznámí. Po mnoha letech usilovného zkoumání důkazy stále naznačují, že v pozadí tohoto fenoménu by mohly být nepozemské vlivy. Jedna věc je ovšem jistá: to, co v tomto neuvěřitelném dokumentu uvidíte, nelze pojmenovat jinak než zázrak. Dokument přináší nejen senzační záběry kruhů v obilí, ale i fascinující sérii strhujících rozhovorů s vědci, svědky i nejznámějšími a nejdůvěryhodnějšími autoritami na kruhy v obilí současnosti. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (37)

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

nešpatné... Ale že by to bylo zas nějak zvlášť dobré, to se taky říct nedá, docela sem ocenil více méně nezaujatej pohled průvodce šedivovouse (ačkoli jeho "důveru vzbuzující" pózy v některejch scénách ve mě vyvolávaly salvy smíchu). Navíc je zajímavý pohled na osoby které tímto fenoménem žijí, ale ......... Chibí mi tam náhled z druhé strany a to docela podstatně, přesto se mi dokument líbil, je to přesně někde, mezi třema a čtyrma hvězdama ()

Jonash87 

všechny recenze uživatele

Rozhodně zajímavý dokument, určený zejména těm, kteří mají záhady a paranolmální jevy. Občas mi však přišlo, že se dokola opakovaly ty samé věty a omílalo to samé, což mě místy nudilo. Každopádně ony kruhy jsou opravdu fascinující, a pokud vás dokument přinutí alespoň chvíli přemýšlet nad tím, jak se něco takového mohlo vytvořit a kdo (nebo co) za to může, tak to je nejspíše to, co autoři zamýšleli, a vy tak budete ohohaceni o spoustu zajímavých informací. I když občas mi to celé přeci jen přišlo trochu přitažené za vlasy; přesto však 80 %. ()

Reklama

Caminzind 

všechny recenze uživatele

Já se teda toho moc nového nedozvěděl. Co mě však opravdu hodně vadí, je ta záplava předpojatých esoterických lidiček, kteří cítí to, co cítit chtějí, ikdyby necítili fakticky nic. Myslím, že tohle (vážné) téma nemá již dnes podobné nátury zapotřebí. Opoziční názory mi zde nechybějí, poněvadž stejně žádné seriozní nejsou. Po opětovném a několikerém shlédnutí přihazuji na 4 šušně. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Brány z jiné dimenze? Kruhy v obilí. Cítíte, jak to zní mysticky? Kdo je dělá? Proč je dělá? Jaký mají význam? Působivý dokument plný krásných kruhů v obilí (jeden je i v hrachu), zajímavých pokusů a zvláštních hypotéz. Tento dokument obsahuje i první natočený film o vzniku jednoho kruhu v obilí v přímém přenosu z roku 1996. V dokumentu je také záhadný obrazec, který je považován za odpověď na jednu lidskou zprávu zaslanou do Vesmíru. Odpověď zní: POZOR NA POSLY FALEŠNÝCH DARŮ A JEJICH SLIBY..........HODNĚ BOLESTI, ALE STÁLE JE ČAS..........VENKU JE DOBRO..........BRÁNÍME SE PODVODU..........KANÁL SE UZAVÍRÁ........... No, je to velmi podivná odpověď. CITÁT - Jen proto, že je nevidíme si nemůžeme myslet, že neexistují. Jeden z nejlepších dokumentů o záhadách. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Veľmi zaujímavé, pútavé, pričom záverečnú 20 minútovku, som doslova hltal a sledoval s otvorenou papuľou. Robil som si z tohto "fenoménu" žarty, pričom ani po vzhliadnutí tohto dokumentu, nie som presvedčený o tom, že by na polia v Anglicku, pravidelne pristával E.T. a jeho parta, aby si trošku pokreslili. No pochyby vo mne rozhodne vyvolal, a zato palec nahor. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama