Reklama

Reklama

Raven, The

Krátkometrážní / Sci-Fi / Akční
USA / Peru, 2010, 6 min

Scénář:

Antonio Perez

Hudba:

Angelo Milli

Hrají:

Antonio Perez

Obsahy(1)

Los Angeles nedaleké budoucnosti. Chris "The Raven" Black se jeví jako obyčejný mladý muž. Vládne však mocnými nadpřirozenými silami, které jsou trnem v oku vládnoucí sféře. Jednoho rána se Chris probouzí do dne, kdy bude muset bojovat útěkem o holý život, neboť byl vystopován vládními roboty, kteří mají za úkol ho zneškodnit za jakoukoli cenu. Chrisovi nezbývá než spolehnout se na své schopnosti a pokusit se o zběsilý útěk plný akce a efektních honiček. (-Ravee-)

(více)

Recenze (99)

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Mám jenom jednu jedinou výhradu. Bylo to kurva moc krátké. U krátkometrážního filmu by se to sice dalo očekávat, ale bohužel to byla taková paráda, že mi těch necelých pět minut zdaleka nestačilo a chtěl jsem víc. K tomu jsem postrádal pořádný příběh a zasazení do nějaké reality. Kéž by z toho byl celovečerní film, to by byla špička. 85% ()

Sabrewulf 

všechny recenze uživatele

Když jsem kdysi viděl tenhle kraťas na youtube, říkal jsem si: "A jo, pohoda, nějaký týpek se domluvil s kámošema, natočil s nimi pár záběrů, efekty udělal v 3ds Maxu a AAE, sestříhal v nějakém Sony Vegas a vzniklo docela slušné amatérské sci-fi." Teď čtu v novinkách o nějakém kraťasu za 5000 doláčů, o který projevila zájem Hollywoodská studia. Pak mrknu na youtube, abych viděl, o co tedy jde a čumím: "WTF? To jako tohle?!!!!!!" Za prvé - rejža je nejspíš hlavním povoláním zedník -tunelář a staví hodně dlouhý tunel. Hodně dlouhý. A za druhé - ty žvásty o americkém snu, čili receptu na úspěch v Hollywoodu a telefonátu od Universal vám fakt NEŽERU! Až se mi chce z obou bodů blejt! ()

Reklama

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Vizuálně pěkně natočené nic.Nulová snaha režiséra cokoliv říct, mimo to..... ,,viděl jsem District 9, Minority Report a Robocopa, kouřením turistů jsem si vidělal 5 tisíc dolarů a ty narval do 6. minutového běhaní jenoho zavšiveného Peruancé po Los Angeles, kde po něm střílí za ty prachy celkem "slušné" policejní robo stíhačky.Kromě toho, že to dobře vypadá, je to nula s velkým N a tomuhle režisérovi bych nedal v Hollywoodu šanci točit ani porno s Carmen Luvanou, natož velkolepý Cockbuster s Žerárdem.35%. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Chlapek bezi, bezi, porad bezi a honi ho nejaky litajici roboti ci co. O nic jinyho tady nejde, zdrha trochu v parkour stylu, aby nasledne zakop na naprosty rovince. Takze pribeh fakt skoro nulovej a nijak originalni. Tady jde ale o vizualni stranku, ktera na amaterskej kratas je fakt docela povedena, slusny triky a fajnova kamera proste. Takovej ten typ kratasu, kterej krici, kouknete na me, sem nejaka neznama sracka z Peru, ale kdyz mi date nejaky to mega, natocim to samy ve vetsim a vydelam vam penize. A rek bych, ze jako celovecerak to nemusi bejt vubec spatny. ()

BalbiJirka 

všechny recenze uživatele

Začátek vypadal slibně, že snímek přinese něco vzrušujícího, plné akce, ale nakonec z toho nebylo vůbec nic. Utíkání po městě, zneškodňování jednotek pořád stejným způsobem, střílení policie po nevinných, konec o ničem, i takto stručně by se dal tento snímek schrnout. Filmy tohoto typu mám rád, ale tento mi radost neudělal. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (2)

  • Rozpočet filmu byl pouhých 5 000 dolarů. (Andresito)
  • Film byl z důvodu nízkého rozpočtu natočen na RED kameru, která je mnohonásobně levnější než profesionální kamery a která byla použita například u Jacksonova krátkometrážního filmu Crossing the Line (2008) nebo u Bekmambetovova Wanted (2008). (Andresito)

Související novinky

Gerard Butler na útěku před roboty?

Gerard Butler na útěku před roboty?

19.05.2013

Chcete se prosadit v Hollywoodu? Stačí natočit parádní pětiminutový kraťas, který bude vypadat jak vytržený z drahého amerického blockbusteru, umístit jej na YouTube a získat zhruba půl milionu… (více)

Reklama

Reklama