Krátký film založený na hláškách: ne!, ale ano, ale jak?, ukazuje opravdu složité rodinné vztahy tří lidí. (wader)
Gimli
Dávám tři hvězdičky! Ne! Ale ano! Ale jak?! Při opakovaném zhlédnutí už to ztrácí šťávu! Ovšem napoprvé je to skvělé. Nutno dodat, že Erupce vášně obsahuje snad všechny zásadní rysy telenovely!(19.7.2010)
Rosana
Udělat komedii a zvlášť v amatérském filmu je skutečně makačka a málokdy se povede. U tohoto kratičkého filmu se ale nedá nesmát od začátku do konce. Výborné hlášky, geniální parodie na telenovelu a taková sarkastická fraška, že to prostě funguje :)(27.4.2011)
Brandon
odpad!Amatérské video, které především ocení kamarádi Ondřeje Svobody. Bohužel jinak nemá nic, co by stálo za hodnocení. Teda ano, závěrečná erupce vášně byla funny, takže 0,5*.(2.12.2010)
wader
Když se nějaký film po se re, je to běžná věc. Když se ale nějaký opravdu povede! Je to paráda :-)(16.6.2010)
zdeny99
Hodně dobře úchylná amatérská parodie na telenovely.(7.2.2011)
panlorenc
Víc než o parodii se jedná o bolestivou připomínku na ně. Vyjma pointy :-) Ke shlédnutí zde.(26.1.2012)
Oogi
Slušná parodie, která však až příliš připomíná to, co měla parodovat.(15.4.2011)
Johny360
NE! - Ale ANO - Ale jak?(3.6.2010)
Balakriele
Škoda druhé poloviny, jinak dobrá parodie :) herci taky slušní a hudba (teda ty sekundový vložky) docela trefná.(4.4.2011)
Lusů
Neskutečná blbost, která mě málem roztrhala na cucky, zvlášť při závěrečné erupci :D miluju absurdní "filmy"(21.4.2011)
Hapretor
Jedna hvězda jen za to, že to připomíná naprosto debilní mexické telenovely. A to jak???(5.6.2011)
Gagner
Jak už tu někdo napsal, udělat komedii je velmi těžké, natož na amatérské úrovni. Mě se tohle zkrátka líbí :)))(5.9.2011)
xcvbn
Nejlepší parodie na telenoveli co jsem viděl, opravdu jsem se pobavil.(22.3.2011)
botik2
Krátký snímek s perfektními dialogy, strefující se přímo do nitra telenovel si získá přízeň skoro každého diváka. Hodnotit čtyřmi hvězdičkami? Ne! Ale ano... Ale jak?(1.8.2010)
Schneeman
Dlouho jsem se tak nepobavil, jako při shlédnutí tohoto snímku. Snad jedná telenovela, která dává smysl... Ne! Ale ano. Ale jak?! :D(8.2.2012)