Reklama

Reklama

Catch .44

  • USA Catch .44
Trailer

Pro Tes a její dvě kámošky Karu a Dawn to zprvu vypadalo jednoduše: v odlehlém motorestu se měly zmocnit drogové zásliky pro jejich šéfa Mela (Bruce Willis). Když se ale rozpoutá řetězec nezastavitelných událostí, velmi rychle jim dojde, že tohle může být jejich poslední kšeft. To, co zprvu vypadalo jako snadná práce, se postupně mění na nebezpečnou hru kočky s myší. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (116)

hrona 

všechny recenze uživatele

Příběh snažící se napodobit svým stylem Desperado, či Pulp Fiction. Ovšem kvalit v žádném případě nedosahující. Ač je Forrest jako vraždící maniak výtečný a Brullis dostatečně slizký, jde spíše o pokus vykradení zmiňovaných filmů. Podobné situace a fory jsou dosti okopírované a tím působí velmi trapně. Lokace - tma - motorest - benzinka a silnice. Jediné veliké plus filmu je skvělý soundtrack. ()

Beky 

všechny recenze uživatele

...i postava od Tarantina většinou mele hovadiny...jenže to hraje třeba De Niro...pěkně se na to dívá, hltáte každou scénu, užíváte si dlouhé a nesmyslné dialogy...jenže když to přestřelíte několika násobně víc a ještě k tomu nemáte adekvátní herce, vznikne něco tak nudného, že každá minuta vám přijde jako věčnost...a to se stalo v Catch.44!! Whitaker jediný on to muž, ustál nesmysly, které musel říkat, ostatní...bohužel!! ()

Reklama

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Veliký adept na Pulp Fiction aneb Tarantinovská vize v poněkud okleštěné poloze. Nebylo to zase až tak hrozné. Jen mi vadili dvě věci. Za prvé velmi malá účast Bruce Willise. Na takovou megastar jako je on je to docela ostuda. Za druhé nestálé flaschbacky. Brzdí to tempo a atmosféru. Jinak to celé vypadá, jako by se někdo snažil Tarantinovi silně konkurovat a docela slibně. Pravda, na scénáři by se mohlo ještě trochu zapracovat, ale jinak dobrý. Mě tento snímek neuráží, ba právě naopak. Ono nakonec když to vezmu kolem a kolem, mohla by to být i Tarantinovi jako velká pocta. ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Tak se nám zde představilo něco malinko podobného Tarantinovsku a možná i Rodriguezovsku, jenže opravdu jen malinko malinkato. Slušně obsazený a zajímavě nasekaný a rozporcovaný příběh, kterému ovšem nejvíce dominuje upovídanost a předlouhé pasáže nudy. Ale 39 procent? To přeci né! Za tři kousky a 60% ()

TommyDiamond 

všechny recenze uživatele

V dnešní filmové brandži je velmi těžké se prosadit. Tolik filmů, nápadů a konkurence. Podle hodnocení databáze na její uživatelé film Catch.44 nijak zvlášť nezapůsobil. Na mě Catch.44 zapůsobil svým retrospektivně poskládaným dějem. Mám rád příběhy, kde se pořád vracíme v ději. Tím vlastně celý příběh dramatizujeme a napětí se stupňuje. Film navíc působí dojmem 80.let (hudba, mluva, atd.). Hlavní pochvalu ode mě dostává Forest Whitaker a sladká Malin Akerman za své přesvědčivé výkony. Největším lákadlem byl pro některé Bruce Willis. Ale mě ovšem jeho nuzný výkon opět zklamal. Poslední jeho dobrá role byla ve Smrtonosné pasti 4.0.. Asi už je za zenitem. Celkově 80% ()

Galerie (14)

Zajímavosti (4)

  • Do role Dawn byla původně obsazena Lizzy Caplan. Později ji však nahradila Ann Woll. (Ekkan)
  • Hlavné hrdinky jazdia na BMW 323i. (Johnny.ARN)
  • Ačkoliv je uniforma zastřeleného šerifa silně pocákaná krví, Ronny (Forest Whitaker) ji má posléze dokonale čistou bez jediné skvrny. (Conspi)

Reklama

Reklama