Reklama

Reklama

Scooby Doo! Prokletí nestvůry z jezera

(TV film)
  • USA Scooby-Doo! Curse of the Lake Monster (více)
Trailer

VOD (1)

Chtěli jste je, vrátili se! Hvězdy filmu Scooby Doo: Začátek jsou tu v dalším akčním dobrodružství, které kombinuje báječné hrané scény a efekty s nejskvělejšími nadpřirozenými detektivy všech dob. Škola skončila, nastala pohoda a Daphne, Velma, Fred, Shaggy a jejich čtyřnohý oblíbenec zamířili na letní brigádu v přepychovém country klubu. Děje se tu ale cosi podivného – něco, co by mohlo odstrašit všechny hosty klubu (a s nimi i práci, kterou parta nutně potřebuje!). Ve vzduchu se vznáší záhada. A taky romance, protože – božíčku! - Shaggy se zamiloval do Velmy. Mohou osobní vztahy tým rozdělit? Záhady s r. o. se pokoušejí vyřešit Kletbu jezerní příšery a dostávají se do pořádně kalných vod! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (46)

MMR 

všechny recenze uživatele

No, popravdě... Moc jsem se těšil, a jsem moc zklamaný. Vše dobré se jaksi někam vytratilo, zmizelo. Mé hodnocení je ještě hodně benevolentní, a to zejména díky Scoobymu, který to jediný držel. Každopádně: Český hlas Shaggyho = jeden velký propadák, hrůza, co si budeme namlouvat. Děj: Celkem slabý, spárování hlavních postav je to nejhorší, co se mohlo stát. Je mi smutno z toho, co jsem viděl, ale co nadělám. Jinak Hayley Kiyoko je hezká holka:-) ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Nejlepší na tom všem byla asi hlava Michaela Berrymana na talíři a cca posledních 10 minut. Zbytek tohoto dílu totiž byla až přeslazená romantická srágora, která s původní myšlenkou Scooby-Doo už měla pramálo společného. Já to furt říkám, že ty animáky byli mnohem lepší než filmové verze, navíc tohle obsazení moc charisma nepobralo. Příběh o čarodějnici a jezerní příšeře by sám o sobě nebyl vůbec špatný, ale tragické bylo hlavně to, že se ve větší polovině zápletky řeší vztahy a romantika mezi naši partičkou – což byla až na pár okamžiků docela nuda…Podprůměrná záležitost... ()

Reklama

noriaki 

všechny recenze uživatele

Dobře, vím že že si za to můžu sám, ale neodolal jsem a pustil si i druhý díl. A kupodivu nedopadl tak špatně. Velmě to sekne ještě víc, Daphne je ještě zrzavější, viděl jsem Uhuru a zahrál si i Jefferson D'Arcy. Zápletka je pořád stupidní, stejně tak humor, ale pro mě ten film určený nebyl takže si nebudu stěžovat. Slibuju že případné třetí pokračování už vynechám. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Nějak jsem nepochopil, proč některé atributy scooby-doovek jsou převzaty skoro doslova, ale jiné jsou úplně jinak. Hlavně hlavní postavy jsou úplně odlišné od těch, co známe. Jiné barvy vlasů, pořád řeší milostné vztahy, nejhůř dopadla snad Velma, kde z holky mírně při těle je hubenďa, a navíc je to nějaká Japonka (!). Navíc příběhy Scooby Doo stojí na tom, že za záhadami vždy stojí nějaký člověk, jen se mu sundá maska na závěr. Nikdy nešlo o skutečné nadpřirozené jevy. A tady ano. Až moc jednoduchý příběh, minimálně humoru, minimálně napětí a navíc mizerné triky. ()

Radyo odpad!

všechny recenze uživatele

Přiznávám - nejsem žádný příznivec Scooby-Doo filmů, ale co je moc, to je moc. Tohle bylo fakticky STRAŠNÉ! Cokoliv, co jsem s postavičkou Scooby-Doo dosud viděl bylo oproti této "perle" oskarové veledílo (snad až na S.D. jde do Hollywoodu, to bylo skoro stejně tragické). Když pominu ubohoučké triky (viva Karel Zeman!, ten dělal před 60 lety asi 20x lepší), přeskočím tradičně připitomělý děj ("okořeněný" vztahy mezi hlavními hrdiny) a vynechám děsivě zvolené obsazení (Fred? Shaggy?? Daphe??? Velma???? wtf?????), tak... nezbyde nic. Velké, nafouklé nic. Ne, že bych snad čekal nějakou intelektuální zábavu, ale větší prča je snad i seškrábávání Scoobyho (nebo jakéhokoliv psího) lejna z vlastní boty. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama