Reklama

Reklama

Potůček a Temné jezero knížete Vodomora

(amatérský film)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Pohádka o Vodním království, kde se rozbil Pramenitý džbán a ze světa se proto ztrácí postupně veškerá voda. Nekonečné sucho hubí život na zemi. Král Bořivoj se rozhodne vypsat odměnu: ruku princezny a půlku království tomu, kdo přinese zpátky vodu jeho zemi. Najde se hrdina, který dlouho půjde světem, potká různá dobrodružství, legraci, lásku a nakonec se utká se zlým čarodějem Vodomorem? Tato unikátní pohádka vznikla ve spolupráci s projektem Na cestě do života, který se zabývá dlouhodobým doprovázením dětí z dětských domovů k dospělosti a napomáhá při jejich začlenění do života ve společnosti a výtěžek ze vstupného půjde právě na pomoc těmto mladým lidem. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

Jakkob

Jakkob (hodnocení, recenze)

Když už, tak něco historickýho, nebo pohádkovýho... ;-)

To Bat55: No, to neim přesně, ale myslím že tak týden, možná dva...

DaliX

DaliX (hodnocení, recenze)

Prečo, počkaj už sa teším keď ťa uvidím v Ordinácií v ružovej záhrade...:D

Jakkob

Jakkob (hodnocení, recenze)

Já se neopovažuju hádat... Myslím že v rámci amatérské práce to je docela i povedené :-)

Bat55

Bat55 (hodnocení, recenze)

Jasnee,no uvidime aké tu bude hodnotenie,no tipol by som,že veľmi kladné.

Jakkob

Jakkob (hodnocení, recenze)

No do kin to šlo jen někde v rámci toho projektu... Nešlo to globálně do celé ČR! Ostatně je to skutečně amatérská pohádka s min. rozpočtem (myslím že 100k Kč) a z traileru to je poznat... Ale mělo by se to promítat na různých akcích a a charitativních činnostech...

Tady je kdyžtak link na domovskou stránku:

http://www.vodomor.cz/uvod

Jakkob

Jakkob (hodnocení, recenze)

No na to jak to rejža a celej tým amtérsky natáčel to bylo fakt prima ;-) Jako učenej z nebe nespadl, ale tady nám to šlo, vzhledem k tomu, jaká byla výbava a tak... A nezapomenu na to, jak sme několikrát běhali do kopce a z kopce, jak to bylo pořád špatně, a mimo záběr, a témhle ten tam neměl být a nee, teď ste vyběhli moc brzo... Prostě ty ŁoŁ scény, co se dají vidět na bonusech k nějakýmu filmu :-)

Bat55

Bat55 (hodnocení, recenze)

To verím,pozeral som sa na upútavku a celkom je to pekné a fain nakrútené.

Jakkob

Jakkob (hodnocení, recenze)

No hej, tak ono se to opravdu dostalo sem, na csfd.cz! :-) Když si na to vzpomenu, jak sme si z toho dělali srandu (že se to sem dostane) a nakonec to fakt dopadlo ;-) Tak snad se to bude líbit... Každopádně pro ěm to byl max. příjemný zážitek!

Reklama

Reklama