Reklama

Reklama

Assassin

  • Tchaj-wan Ci ke nie yin niang (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Filmová báseň jednoho z největších filmařů současnosti zasazená do Číny 9. století je vizuálně omračujícím vyprávěním s prvky žánru wuxia (čínského ekvivalentu středověkého rytířského eposu s prvky fantasy). Jeho hrdinkou je profesionální vražedkyně Nie Yinniang, která poté, co selže ve svém úkolu, dostává od své paní rozkaz vrátit se do svého rodného kraje a zabít muže, jemuž byla kdysi přislíbena - svého bratrance, který dnes velí největší vojenské oblasti v severní Číně. (Film Europe)

(více)

Diskuze

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

A je to tu... hmm, to už jsem ale viděl? O.o

Nemá někdo tucha jestli se nechystá pro českou distribuci nejnovější Opičí král a MOJIN? 

Hawaj

Hawaj (hodnocení, recenze)

Mukade

Mr. Hou also plays with the aspect ratio in "The Assassin," using the classic square Academy format for an introductory flashback scene of Yinniang swooping down to cut the throat of a man on horseback.

------------------------

NOTEBOOK: The film features a remarkable amount of differing visual looks, starting black and white, changing aspect ratio, the image texture varying from the gloss of the interiors to the grainy exteriors, not to mention how the fight scenes also look different. Can you talk about your and Mark Lee Ping-bin's visual strategy and the different textures you use?
HOU: It really depends on the set. I like the 1.33 aspect ratio, the standard; it is great to film people and the landscape with this format. And in the flashback sequence, I use an 1.85. It depends on what I feel for a sequence, I don't have any specific reason.

Prostě nemá specifický důvod

na příspěvěk reagoval Mukade

Mukade

Mukade (hodnocení, recenze)

Hawaj

to som si všimol :) , len nechápem prečo, lebo filmu to určite neprospelo. Asi mal rejža nejaké nostalgické dôvody, ako som napísal, lebo nijaké rozumnejšie ma nenapadajú (nechce sa mi veriť že by to bolo kôli nedostatku financií). Ale ja nie som odborník, tak keď viete pravdepodobnejšie vysvetlenie tak napíšte

na příspěvěk reagoval Hawaj

Uživatel Mukade smazal svůj příspěvek.

Madsbender

Madsbender (hodnocení, recenze)

Dadel

Videl. On ale už istý čas niektoré veci videné v zahraničí nehodnotí, pretože mu do pošty každú chvíľu chodili otázky kde to videl (prípadne obvinenia, že to predsa nemohol vidieť vôbec). Detto pri filmoch s hodnotením 2-3 užívateľov.

Uživatel ambron smazal svůj příspěvek.

Uživatel Marigold smazal svůj příspěvek.

Související novinky

Be2Can: Filmy z Berlinále, Benátek a Cannes

Be2Can: Filmy z Berlinále, Benátek a Cannes

30.09.2016

Festival Be2Can, který se uskuteční v kinech v Praze, Brně, Ostravě, Olomouci a Zlíně od 6. do 12. října 2016, zveřejňuje kompletní program, jehož ozdobou bude čerstvá držitelka Ceny poroty z Cannes,… (více)

Bitva cizojazyčných filmů začíná

Bitva cizojazyčných filmů začíná

25.10.2015

Poslední měsíce filmového roku vždy patří hlavně oscarové líhni. Americké snímky se předhání v tom, kdo urve nejvíc pozornosti, to samé ale dělají i celovečeráky ze zbytku světa, které touží po… (více)

To nejlepší z festivalů v kinech

To nejlepší z festivalů v kinech

28.09.2015

Velké filmové festivalové echo Be2Can 2 se bude konat od 7. do 14. října paralelně v České republice a na Slovensku. Druhý ročník přehlídky filmů ze špičkových mezinárodních filmových festivalů… (více)

Reklama

Reklama