Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nad severní Amerikou proletí neznámý objekt šířící radiaci. Je to některá ze starých sond, nebo se snad jedná se o teroristický útok? Trosky nalezené v Kanadě pak vyvolávají další otázky ohledně jednoho velikého tajemství. Jak moc byli Sověti šílení a kam daleko se při dobývání vesmíru dostali? (McClane)

Recenze (8)

zelvopyr 

všechny recenze uživatele

Skvělý nápad, ale nikdo s ním ani malinko nehnul. Jen se žvaní a pije kafe z kelímku. Všichni porušují sliby, přísahu, subordinaci o sto šest, a to je jediný děj. Tedy až na to pití kafe z kelímku a žvanění. Těsně nad odpad. Taková škoda fajn nápadu... ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Musím se připojit k hodnocení arbitra. Jenom snaha točit z dobrovolných darů nestačí, to by pak musel mít reklamu každý amatérský film. Tohle vypadá, jako když si pozvete pár přátel a teď s nimi točíte domácí video, kdy kamoška hraje vědkyni, kamoš matematika, druhý kamoš pilota s charismatický soused staršího pilota. A o všem se jen mluví, diskutuje, případně telefonuje. ()

Aargh 

všechny recenze uživatele

Hodnocení po první sérii: Na odvyprávění dobrého příběhu nepotřebujete velký rozpočet (příkladů by se našlo dost, The Cube, Man from Earth, The Blair Witch Project...) a příběhy ztracených sovětských kosmonautů jsou ohromně zajímavé samy o sobě, viz Lost Cosmonauts na Wikipedii. Pioneer One v tom ale selhává na celé čáře - z originálního nápadu nedokázal vytěžit vůbec nic, první série nemá v podstatě žádný děj, 90% stopáže tvoří nesouvisející výplňová vata. Možná by z toho šel sestříhat obstojný půlhodinový kraťas, ale takhle je to jen ubíjející nuda, při které mi neustále v hlavě znělo: "Máte lidi na Marsu, využijte toho proboha nějak!!" ()

arbitr 

všechny recenze uživatele

Po dvou dílech seriálu, který vzniká na základě experimentu s dobrovolnými příspěvky, více na http://vodo.net/pioneerone, nemůžu jinak hodnotit. Nadprůměrná je pouze samotná myšlenka "samo" financování a pozor Spoiler! nápad se satelitem vrátivším se z Marsu. Jinak z toho čiší béčkovitost, obsazením počínaje a nulovou výpravou konče. Prostě taková ochotnická konverzační rádoby sci-fi hra, které by vyzněla možná lépe v rozhlase. ()

Josit 

všechny recenze uživatele

Nezvyknem hodnotiť seriál po prvom diely, preto len napíšem že ide o celkom klasické Sci-fi béčko, seriály vyzerá dosť lacno čo aj isto je, no musím uznať že z neho vyžaruje celkom dobrá karma...uvidíme po pár dieloch ale zatiaľ tak 5.1/10 ()

fraktal 

všechny recenze uživatele

Je jasné, že jde o nízkorozpočtovou konverzačku - ovšem i tak nelze upřít schopnost zahrávat si s divákovo vírou (a uvěřitelností jednotlivých větví děje). Další body přibývají za skutečnou a opravdovou nezávislost produkce (a formu distribuce) - Creative Common (CC) - jeden z prvních kvalitnějších počinů na tomto poli! ()

mikhail

všechny recenze uživatele

Po prvom diely nehodnotím, len si neodpustím poznámku. Námet je veľmi zaujímavý. Spracovanie nižšej kvality. Keby však tento seriál zobralo pod svoje krídla veľké štúdio a nechalo autorov v pokoji pracovať, rozhodne by sme sa dočkali obrovského prekvapenia. ()

Tremono 

všechny recenze uživatele

Tak druhý díl to trochu pozvedl. Ale pořád se nemůžu ubránit pocitu, že jim všechno prochází nějak moc snadno, prostě si to plyne pořád stejným tempem bez větších zádrhelů. Těším se konečně na nějaký ten zvrat a trochu napětí. :) ()

Reklama

Reklama