Reklama

Reklama

Somrák s brokárnou

  • Kanada Hobo with a Shotgun (více)
Trailer

Obsahy(1)

Ďalší projekt založený na Grindhouse traileri s rovnakým názvom. Príbeh sa odohráva v blízkej budúcnosti, kde zákon so spravodlivosťou podliehajú zločinu a násiliu. Proti skorumpovanému policajnému štátu sa postaví jeden bezdomovec s brokovnicou, ktorý na ceste za spravodlivosťou postrieľa zopár skorumpovaných policajtov, pedofilného Santa Clausa a mnoho iných chrapúňov. (ČSFD)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (288)

Campbell 

všechny recenze uživatele

tenhle film mě velmi mile překvapil. pravdou je že jsem se celkem bál přeci jenom režisér toho moc za sebou nemá a Hauer patří do starého železa...... Tak a ted jsem si dal facku. Hauer do starého železa rozhodně nepatří, ne po tom co předvedl v tomhle filmu, bezkompromisní bezďák kterej je neuvěřitelně nasranej mu dokonale sednul. Film se ze začátku sice trošku rozjíždí pomaleji ale každou minutou graduje absurdností a krvavostí. Postavy mi byly sympatické a i záporáci kteří byly totální magoři. Násilí se meze nekladou a stupiditou taky ne. takže se pohodlně usaďte a užijte si tenhle film stejně jako já. ()

Andersis 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byl ultimátní nářez!!!!! Hauer se po dlouhé době ukazuje v něčem co má důstojnost (no...jak se to veme) ten film kašle na náké morální zásady, jede si prostě podle sebe. Někdy mi přišlo jako by v tom měli prsty lidi od Tromy. Ikdyž gore efekty nejsou bůhvíjaké, přesto zabaví. Barevná kravinka co zabaví i šokuje. Hodnocení si musím ještě promyslet, protože váhám. ()

Reklama

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Trochu mě to naladilo na nějaké akční dobrodružství, na příběh vegeťáka, kterej chytne příležitost za pačesy a zjedná ve své čtvrti pořádek a ukáže lidem, že i vegeťákům není lhostejné prostředí, ve kterém žijí. Inu, ono o to tak nějak asi šlo, ale trochu jinou cestou, než jsem zrovna chtěl a na to brutální, ale opravdu brutální vraždění jsem si nemohl ne a ne zvyknout. A v momentě, kdy pičus pižlá krásce hlavu, jsem si řekl, na co to sakra čumím. Navíc opěvovaný comeback Rutgera Hauera? Sotva, lidi. Moc toho nezahrál, jen nechal trochu působit své charisma. Přál bych mu nějakou pěknou charakterní roli. Možná se dá na tento počin koukat s nadhledem a zvrhlou tolerancí, ale toho se mi zrovna nedostávalo. Slabší 2 hvězdy za občasný ušklebek, nezvyklý podiv a středně akutní nutkání k vomitismu. ()

kiddo

všechny recenze uživatele

Žel bohu nemohu hodnotit, jelikož jsem si při sledování radši četla chytré a hnusuprosté věci o tom, jak totálně žijeme v době rozpadu Římského impéria a vše je v naprosté prdeli. Poněvadž těch cca 20 minut, co jsem z celého tohohle žůžo bomba super společensky kritického eposu pochytila, patří spolu s 2 girls 1 cup a podřezávanými americkými vojáky k mým nejotřesnějším vizuálním zážitkům a Raven mě navíc nadšením z filmu neustále mlátil, je jen malá naděje, že si to ještě někdy zopakuju. Vždyť už teď se v noci kvůli těm 20 minutám probouzím s pláčem. ()

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Na TROMA STYLE príliš vyleštené , ku GRINDu by som to neprišívala ani omylom. White ( sako ,auto ) vs. Black ( houmlesák a kanál dekel , ako golier ). Je zrejmé , že Rutger svoju " tired " návratku zvládol na výbornú , ale ani tá poctivá červeň / trendový manuál / odpozeraný killing a tento x ani gore , to nad tú 3ku nedvihne. Popcorn na pomerne silnú tému. Čo sa týka úpravy grindu , Eisner si to musí odmakať( ihličnany nestačia ), prípadne zaklopať na dvere s menovkou R.R. Inak ale faynové . ()

Galerie (19)

Zajímavosti (4)

  • Auto, ve kterém jezdí Slick (Gregory Smith) a Ivan (Nick Bateman), je Bricklin SV-1, vyráběný v Kanadě v 70. letech. (Corpsegrinder)
  • Film byl natočen v kanadské provincii Nové Skotsko, kde žije velmi početná francouzská komunita. Ve scéně se školním autobusem je tak možné na zadním okně autobusu vidět nápis "sortie de secours", což je francouzský výraz pro únikový východ. (Zdroj: ČSFD)
  • Brokovnice, kterou bezdomovec (Rutger Hauer) ve filmu používá, je Remington 870. (Zdroj: ČSFD)

Reklama

Reklama