Beatles: Rooftop Concert, The (koncert)

Hudební / Dokumentární / Krátkometrážní

Velká Británie, 1969, 22 min

30 z 31 hodnotících přede mnou dalo plný počet, s čímž se naprosto nemohu ztotožnit. Je hezké hodnotit poslední vystoupení Beatles nostalgicky, to však ale nevypovídá o tom, že na rozlučku si Brouci aspoň mohli vybrat nějaké hity.(28.7.2011)

Krátce předtím jsem viděl epizodu Simpsonových, kde něco obdobného provede Homerova kapela; samozřejmě jsem ještě netušil, kde tvůrci vzali inspiraci. Beatles do nejmenších detailů nastudované nemám, ale i tak - důstojnější rozloučení fanoušci dostat nemohli. Ostatně, co může být lepšího, než dobýt celý svět a pak si jednou takhle vylézt na střechu vlastního nahrávacího studia a rozproudit zvědavost lidí tam dole v ulicích?(7.2.2011)

Legendary(30.8.2011)

Krasne louceni...(12.4.2012)

Jedná se o poslední živé vystoupení Beatles, které bylo nahráváno a filmováno. Místem natáčení je střecha budovy na Savile row, v jejímž přízemí bylo nahrávací studio Apple Corps, založené členy skupiny Beatles. Na klávesové nástroje hraje "pátý brouk" Billy Preston. Datum natáčení 30. 1. 1969(2.7.2010)

Může být stylovější zakončení kariéry KAPELY než v lednu vylézt na střechu studia a zastavit život na ulici dole? Get back cops!(14.1.2011)

jediný koncert kde nikdo neječí nelze jinak než za pět(14.7.2010)