Reklama

Reklama

Milan už jde

(pořad)
všechny plakáty
Talk-show / Komedie
Česko, 1993, 26 min

Obsahy(1)

Petr Čtvrtníček a Zdeněk Suchý v gagové revui divadelního sdružení Vrata. (oficiální text distributora)

Recenze (4)

Morien 

všechny recenze uživatele

Ráno nám to otec popisoval u jídla a večer na to omylem přepneme v televizi. A pak že existují náhody, ať žijí záhady! ()

pytlik... 

všechny recenze uživatele

Pořad k mému překvapení obsahoval několik pronikavých postřehů. Např. již název pořadu vyslovovaný momentálně zaostalými osvětlil odvěkou lingvistickou záhadu, jak vzniklo jméno bývalého ministra kultury. Ve Velké popisovně autoři odvážně ukazují, že je třeba při výzkumu přejít od planého teoretizování k pečlivému pozorování reality. Ve Fotobuňce je ukázáno důvtipné zařízení, šetřící našim top manažerům jejich vysoce cenný čas, když jim při vykonávání potřeby vyhotoví reprezentativní fotku na občanku. A ve Vycházce se dokazuje, že naše armáda nemusí vyhazovat peníze za předražené Pandury, Grippeny atd., neboť už dávno má ve svém arzenálu strašlivou zbraň doslova za pár korun. Musí se ji ale naučit správně používat, protože na neškolených hlavách představuje velké riziko. ()

altaica 

všechny recenze uživatele

Nejen divadlo Sklep, ale i divadlo VRATA dokáže vytvořit v čele s Čvrtníčkem pásmo dokonale šílených, absurdně brutálních skečů a parodií. Konkrétně kousky Svatba a Vycházka patří k tomu nejlepšímu z ptákovin, které kdy spatřily světlo světa v české kotlině. Jedna z perel, které byste rozhodně měli vidět, jen je škoda, že některé mladší a ke vzdělání plaché exempláře možná část narážek a parodií nepoberou. ()

juvelinokivi 

všechny recenze uživatele

Pásmo televizních filmečků rozdílné úrovně vtipnosti, které jsou propojeny příběhem mentálně pomalejších sběračů hub ztracených v lese. Názvy některých snímků: Jak to vidí Karel Gott, Svatba, Malá popisovna, Velká popisovna, Fotobuňka, Ruce, 20 let. Mým favoritem je "Vycházka" - parodie na muzikál Vlasy - které uděluji plných 5*. Lze dohledat na Youtube pod názvy jednotlivých epizod. ()

Reklama

Reklama