Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvacet let po útěku z Impel Downu se hrůzostrašný pirát Šiki vrací, aby se pomstil mariňákům. Během těchto dvaceti let, kdy o něm nebylo slyšet, Šiki přišel na to, jak donutit Světovou vládu, aby před ním poklekla. Šiki se potkává s Luffym a jeho posádkou, kde si vyhlédne Nami, díky jejím meteorologickým znalostem, které jsou to poslední, co potřebuje, aby jeho plán byl perfektní. Proto Nami unese. A jak to tak už bývá, Slamáci svého „Nakama“ na pospas nenechají! (Zíza)

(více)

Recenze (9)

Woyczek 

všechny recenze uživatele

Na to, aby rozvinul myšlenky, které jsou obsaženy v seriálu je film moc krátký, nicméně díky traileru posouvá trochu i dějovou linku a což je úplně nejlepší, i když souboje nejsou nic extra, tak pořád jsou zábavné.Pro fanoušky One Piece super odpočinkovej Shouen, a ostatní, tak ti ten film nejspíš nepochopí :-). ()

Reklama

Naslund 

všechny recenze uživatele

Po seriálu jsem měl ta nejvyšší očekávání, protože mezi seriálama určitě neexistuje nic dobrodružnějšího a jen máloco dokáže tak zlepšit náladu. Asi po deseti minutách filmu jsem byl taky absolutně nadšenej. Hlavní hrdinové pobíhají po levitujících ostrovech v prastarých džunglích a pronásledují je ohromná inteligentní supersilná zvířata. Je to nápadité, zábavné a velmi akční. Cokoli, co vyjde z úst Brooksovi, je perfektní hláška, a i ostatní nezůstávají moc pozadu. Jen těch vážných akcí je tam až moc. I u seriálu mě nebraly delší souboje a tady zabírají skoro třetinu. Mě osobně tam chybí ještě seriálová hudba, která nebyla tak tuctová a daleko veselejší. Škoda, že si k shonenům nikdo nevymýšlí méně ambiciózní záplatky. One Piecu by zrovna slušel nějaký jednoduchý příběh, kde by se třeba jen hledal poklad. Ale i tak to byla fajn ztráta času. ()

Kimkong 

všechny recenze uživatele

Následuje po 429. epizodě. Film se snaží vypadat strašně tvrďácky, avšak přesto, jak silní by protivníci měli být, si s nimi slamáci porazili nějak snadno. Docela mi chyběl flashback na Šiki + Roger, ale nad to bude časem v seriálu. Animace pěkná, jak už je u nových dílů zvykem. Souboje relativně krátké. ()

Hanyou 

všechny recenze uživatele

Na to, jakou dobu jsme na tento film čekali (prakticky rok od jeho premiéry v Japonsku) a na to jaká byla očekávání, tak celkem nic moc. Luffy a spol jsou na ostrově, kde žije spousty obřích zvířat, se kterými musí bojovat. Zjistí, že zde místní obyvatele terorizuje "děsivý" záporák, a protože chtějí pomoci malé holčičce (jak jinak v One piece filmech), tak se mu postaví. Jak to dopadne určitě nikoho nepřekvapí. Přesto je to klasická One piece zábava se spoustou fórků a s výbornými boji. Nebylo to špatné. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama