One Piece: Episode of chopper + Fuyu ni saku, kiseki no sakura

Animovaný / Dobrodružný / Fantasy / Komedie

Japonsko, 2008, 113 min

Rozpočet $-miliónovTržby Celosvetovo $8,654,110(8.8.2010)

• Flipper

Tomuto fakt nerozumiem. Niežeby One Piece filmy stáli za spomenutie, alebo dlhšiu debatu (sú len akési krátke nijaké príbehy), lebo nie sú také dobŕe ako seriál a končia vždy podobne, ale toto je už veľa. Po prerozprávaní príbehu o Alabaste, prichádza film o získaní Choppera ako nakamu. Čiže zase prídeme na Drum Island, ale pozor zmien tu je ako maku a niektoré sú riadne priblblé. Pridaný su Nico Robin a Franky, čo je riadny nezmysel, všetci už majú novú loď, (ktorá by nemohla byť získaná bez Choppera) a plno postáv okrem princezny Vivi bolo odobratých. Inak aj keď som nevidel všetky časti zo seriálu, viem o čo ide a tento film potom už len prerozpráva tento príbeh. Grafika je trochu iná, podľa mňa horšia, doplnený príbeh z chorou Nami banálny a jedoducho civieť na to druhý krát som nechcel. Neviem, či to bude postupovať podobným tempom, ale bojím sa najhoršieho že áno. Onedlho bude sfilovaný aj Namin príbeh, Sanjiho atď atď do zblbnutia. Hlavná vec, že ľuďia na to chodia a peniažky sa sypú. Tento reklamný ťah mi je riadne proti srsti a dúfam, že už sa takýchto prerozprávaných príbehov nedočkáme. Ruky preč by v tomto prípade mali dať preč aj zažratý fanúšikovia One Piece, lebo toto len przní jeden seriál.(10.1.2009)