Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pro History Channel trochu netypická reality show. Starožitnictví Gold & Silver Pawn Shop v Las Vegas je rodinný byznys založený Richardem “The Old Man” Harrisonem v roce 1988. Spoluzakladem (a nynějším bossem) je jeho syn Rick Harrison. Dalé učinkují Rickův syn (a pravděbodobně budoucí boss) Corey “Big Hoss” Harrison a Coreyho kamarád Austin “Chumlee” Russell. Seriál zobrazuje vyjednávání s prodejci, popis a historii nejrůznějších předmětů od kapesních hodinek přes auta a motorky, které se lidé snaží prodat nebo dát do zástavy. Diváka překvapí velké množství netypických věcí ze všech možných kategorií. Na pozadí do seriálu zasahují shody, neshody a konflikty mezi Richardem, Rickem, Coreym a Austinem. (Mikule)

(více)

Recenze (140)

gonga 

všechny recenze uživatele

Nejdementnější komentář od totálního bolševického vylízance vyhrává...Kulyk. Jinak až na to, že je vše nahrané a předem domluvené, jde o docela zábavný pořad. Naprosto dokonalý je český dabing Chumleeho, který mě občas hodně rozesměje. Zdejší naivky musím považovat za mamlasy, člověk, který po jednom díle nepochopí, že je show celá nahraná, trpí deficitem inteligence. A trouba, který se rozčiluje nad tím, že v zástavárně okrádají zákazníky, zjevně nemá ponětí o tom, co je zástavárna. ()

Andrmen221 odpad!

všechny recenze uživatele

Asi to tu schytám trochu hejtu, ale upřímně mě tohle vůbec neoslovilo. Je zajímavé vidět některé předměty historie, sběratelské apod. Samotné vyjednávání/smlouvání o cenu působí komicky. Opravdu nechápu tu samotnou atraktivitu samotného principu. V komentářích jsem četl něco o získání zajímavých informací, což je asi pravda, ale asi bych doporučoval nějaké dokumenty, články apod. Protože kolikrát nemůžete s jistotou říctm jestli jsou artefakty pravé. Zároveň jsem si na YT našel top pět předmětů a ani jeden nekoupil. Asi moc ve vatě nejsou a to jejich smlouvání je opravdu směšné... ()

Reklama

Plechpetr 

všechny recenze uživatele

Jedno odpoledne se člověk zapojí do televizního dění a ve sledu tupého přepínání programů narazí na super pořad. Zastavárna je zajímavé místo ať je to třeba v Las Vegas nebo jinde. Staré cetky mají své kouzlo i cenu. A já se rád podívám na jejich oceňování, odhalování padělků a spoustu zajímavých blbin. ()

Hoonza 

všechny recenze uživatele

Znalec: Má to cenu tak 8 až 10 tisíc dolarů... Zákazník: Super, tak já za to chci 10 tisíc dolarů Rick: Dám vám za to 1500 dolarů Zákazník: OK Jedna věc je, že ten pořad je celkem slušná zábava díky zajímavým předmětům, druhá věc je, že tomu nevěřím ani ň. Už jsem na netu spoustu článků o tom, že většina kšeftů v tomto pořadu, je hraná/domluvená... Jestli nevěříte, koukněte sem: http://centraltendencies.com/2011/03/pawn-stars-is-fake/ ()

Korbitch 

všechny recenze uživatele

Nechápu, jak můžou vydýchat toho kreténa Chumleeho. Takhle tupej degen by u nás ve firmě jezdil maximálně s paleťákem. Ale vlastně jo, dyť u Ricka je na prvním místě rodina, takže to vlastně chápu. Ovšem až se po staroušovi odporoučí i Rick, tak to půjde nejspíš do kytek. Páč Corey je zase idiotský ignorant. ()

Galerie (106)

Zajímavosti (34)

  • Jmění Ricka Harrisona činí 5 milionů amerických dolarů, Corey disponuje částkou 1,3 milion, Richard Harrison vlastní jmění v hodnotě 3 milionů a Austin Chumlee Russell má 600 tisíc dolarů a za jednu epizodu inkasuje 25 tisíc amerických dolarů. (rafix)
  • Ve 24. epizodě 13. série s názvem Killer Pawn vykoupili v zastavárně plakát, který namaloval Ben Shahn – „This is Nazi Brutality“, znázorňující hrůzy 2. světové války a obsahuje text, který popisuje masakr v Lidicích v tehdejším Československu. (Illuminare)
  • Po proslavení obchodu se staly obchodním artiklem také trička či magnety s logem zastavárny, z nichž mnoho se prodává s Chumleeho podpisem. (oje)

Reklama

Reklama