Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Voják Miller (Toby Kebbell) se vrací z války v Afghánistánu konečně domů. Idyla však netrvá dlouho. Miller odhalí spiknutí, do kterého jsou zataženy zpravodajské služby a nebezpečný drogový kartel. I když mu jde o život, rozhodne se toto spiknutí překazit, i kdyby ho to mělo stát život. (toy79)

Recenze (43)

Fr 

všechny recenze uživatele

,,SVÝ SCHOPNOSTI TĚŽKO POUŽIJEŠ V CIVILNÍM SVĚTĚ“..... /// Těžký život veterána v časech míru. Stovky zářezů na pažbě z Afghanistánu se můžou hodit maximálně v boji proti terorismu...TAK JO!!!.. Od ,,The Veteran“ nemusíte (na rozdíl od Blitz) očekávat vůbec nic. Přestože tempo není nikterak závratný, je vlastně z celýho filmu nejsympatičtější. Nač se honit, PARAGÁNI PŘECE NEUMÍRAJ! Nikdo neslintá kraviny a nejste nuceni k žádným sympatiím. Scénáristi si (a nám) nechtěli komplikovat život, takže dráždění hada (bosou nohou) není drastický, spíš to jen lechtá. Černoši, Čečenci, Jugoši, Angláni – všichni chtěj Džihád a Miller tak může odhalit kurevský spiknutí a přidat další zářezy. Pravda, nakonec to tu trochu zasmraděj těma řečma o ,,implementaci požadavku zničení“, ale radostné výkřiky ,,JE TU MILLER! JE TU MILLER!“ je odsunou do pozadí. Přišel totiž odehrát svoji soukromou Call of Duty (Londýnskou misi). Možná to chtělo jen charismatičtějšího herce. Ale zase tu máme ,,akčňák“ vhodnej pro kardiaky, páč jim tu nemá co zastavit pumpu. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Jsem kardiak. 2.) Mé sídliště je plné cizích státních příslušníků. 3.) Chystám se vyčistit bytovku. 4.) Právě jsem lokalizoval buňku. Teroristickou. 5.) Thx za titule ,,Babüzna“ a ,,Jives“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ * ()

zekon 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem co se z toho vyklube a ono celkem nic. Připadalo mi to jakože si chce někdo formou béčka hrát na umění a bohužel se to nepovede. Voják speciálních jednotek se změní v detektiva, potom zase zapomene jak se bojuje v ulicích a coby mstitel který neví za co se mstí vystřílí většinu zlých a malý zlý jej zastřelí kdoví odkud. Za to že to nemělo happy end dám 2 ale jinak spíš teda 1*. ()

Reklama

maciii 

všechny recenze uživatele

Velmi pomalu odvyprávěné (což mi nevadilo) a na můj vkus příliš chladné. Osobně mám ráda filmy s trochu hlubším ponorem do osobností svých hrdinů, jejich pohnutek i vztahů. Tenhle film kolem mě dneska prošel, a zítra si už nebudu pamatovat o čem byl. Navíc zde je naprosto zřetelné, že Tobyho obličej není dělaný pro vážné role a měl by se radši držet černých komedií. ()

Cartmen9 

všechny recenze uživatele

Musím souhlasit s názory, že tento film se opravdu moc nepovedl. Děj se odehrává na sídlišti, kde se vyskytuje asi tak 15 lidí. Tento film chtěl ukázat život rádoby válečného veterána z války v Afghánistánu, ale moc se mu to nepovedlo. Příběh byl pro mě až skoro mdlý, bez žádného extra momentu překvapení a skoro celý film jsem se nudil. Celý děj je takřka předem očekávaný. Skoro jediné plus na tomto filmu má pro mě hudba. Na závěr filmu se hlavní hrdina, co by osamělý mstitel, vydává na boj s pouličním gangem. Až jsem si myslel, že by mohl nade všemi zvítězit. Naštěstí zvítězila reálnost. Za mě 30 – 40 %. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Takový průměr ... Vycvičený mladý vojenský veterán se vrací ze služby, aby zjistil, že ulice jsou plné kriminální špíny, drog, vymáhání výpalného, dětí s bouchačkami v rukou atd. Jeho výcvik není bohužel důvod pro přijetí do nějaké práce, takže nakonec bere práci u jisté tajné jednotky, aby zjistil informace o vysoce postavených mafiánech. Udělá si tak hned dvě skupiny nepřátel: pouliční gang a vysoce postavené zkorumpované osoby. Ve finále se pak chladně otočí proti všem a natrhne jim ..... . Celý film má pomalé vyprávění a moc se v něm neděje, finální zúčtování je ale naopak hodně dobré, navíc hlavní hrdina je sympaťák ... Klasická akční zápletka - vycvičený zabiják v ulicích plných krminálních živlů. Pro příznivce subžánru dobré ... ()

Galerie (5)

Zajímavosti (1)

  • Ve scéně, kdy Danny Turner (Tom Brooke) nastupuje do auta k Millerovi (Toby Kebbell), drží v ruce láhev Lucozade. Po nástupu do auta však pije z láhve s čistou vodou. (Spectr)

Reklama

Reklama