foto

Mem Ferda

  • nar. 30.10.1963 (53 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 A Punters Prayer
Breakdown
Eliminators
2015 Gunned Down
Hard Tide
Už teď mi chybíš
2014 Emulsion
Hyena
Legacy of Thorn
Plastic
2012 Dealer
Ill Manors
2011 Ďáblův dvojník
Veteran, The
2008 The Crew
2007 Saddam's Tribe (TV film)
2006 Good Murder, A (TV film)
2005 Experiment
Planespotting (TV film)
Revolver
2004 Záhadné zmizení v Istanbulu (TV film)
1999 Lost Son, The
1998 My Summer with Des (TV film)
Wing and a Prayer, A (TV film)
1997 Bring Me the Head of Mavis Davis
Supply & Demand (TV film)
1996 Evita

TV seriály

2013 By Any Means (TV seriál)
2007 The Whistleblowers (TV seriál)
2002 MI5 (TV seriál)
1999 Red Handed (TV seriál)
See How They Run (TV seriál)
1998 Legend of the Lost Keys, The (TV seriál)
Roger Roger (TV seriál)
1997 Dream Team (TV seriál)
Family Affairs (TV seriál)
Holding On (TV seriál)
Chalk (TV seriál)
Jonathan Creek (TV seriál)
The History of Tom Jones, a Foundling (TV seriál)
Trial & Retribution (TV seriál)
1996 Family Money (TV seriál)
This Life (TV seriál)
1995 Kavanagh QC (TV seriál)
London Bridge (TV seriál)
1994 Fast Show, The (TV seriál)
Pirates (TV seriál)
1992 Heartbeat (TV seriál)
1990 Drop the Dead Donkey (TV seriál)
1988 London's Burning (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1978 Grange Hill (TV seriál)

TV pořady

1998 Fast Show Live, The (TV pořad)
1991 Noel's House Party (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace