Reklama

Reklama

ATM

Trailer

Obsahy(1)

Film pojednává o trojici přátel z práce. Jednou večer po firemní akci dostanou chuť na pizzu. Jdou tedy k automatu, aby vybrali peníze. Jenže tohle bude jejich nejhorší rozhodnutí v životě. Budou totiž uvězněni neznámým mužem. Začíná tak boj o holý život. (LIVINGDEAD)

Videa (1)

Trailer

Recenze (108)

Marsik 

všechny recenze uživatele

50% na kontě? To se mi zdá pro ATM příliš kruté. Je mi ale jasné, co všichni záporně komentují. Jsou to nelogické situace a nelogické jednání hlavních postav. To ovšem teď nebudu rozebírat, to by bylo opravdu na dlouho. Musím ale za sebe říci, že to byl při nejmenším zajímavý film, který občas donutil k zamyšlení, jak by v takové stresové situaci člověk jednal. Pokud budu brát film z pohledu diváka, který se na necelou hoďku a půl chce zabavit, tak musím říct, že to film splňuje beze zbytku. Navíc o napětí a zvýšený tep není nouze. Takže si tento zástupce thrillerů může udělat kladnou čárku. 70% ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Spomínam si, že to bolo pekný zážitok, sledovať túto snímku. Asi každý hororový priaznivec chce mať tie úvodné kecy rýchlo za sebou a netrpezlivo sa vyhliada maniak, ktorého imidž je tak nejako štandardný, videný už aj v iných hororoch, ale uveriteľný a pôsobivo umocnený tým, že nevieme, kto sa v kapucni a teplej zimnej bunde skrýva. Po nevyhnutnom zoznámení sa s hlavnými postavami príbehu sa rozbieha atmosféra strachu, beznádeje a psychologickej drámy. Film má od desiatej minúty spád a nepoľavujúce napätie, maniak je pomerne vynaliezavý a nie je to žiadny táraj a jeho motivácia je na zamyslenie a je zároveň originálna. Dobre natočené, dobré herecké výkony, sympatickí herci. Snímok je tu veľmi podhodnotený. ()

Reklama

Astaroth12 odpad!

všechny recenze uživatele

Už je to dlhá doba,čo ma tak film rozčúlil ako práve tento,veľmi sa mi zdvíhal tlak a bol som v rozpakoch,či ho dopozerať alebo nie,dopozeral som ho,aj keď mám o pár šedivých vlasov na vyše.Ešte som nevidel vraha,ktorý zo sebou nosí zimné bundy,lebo neviem pochopiť,prečo všetci majú presne také bundy ako vrah.Po ďalšie neviem ako by som sa tváril a čo by som robil,na ich mieste ja,keby sa mi toto stalo ale to čo robili oni,fúha no neviem.Aj vraha bolo vidiet,krásne celého a do tváre jasné že nie.Asi prvý krát som držal palce vrahovi,aby ich čím skor pozabíjal aby aj moje utrpenie,čo najskor skončilo.Film bez logiky,bez logicky mysliacich protagonistov a s dejom,ktorý ma totálne nezaujal. ()

zolo23 

všechny recenze uživatele

Nenápadný, ale zato slušne napínavý thriller. Kto má rád filmy odohrávajúce sa na jednom mieste s minimom postáv bude určite spokojný. Je to Brooksov debut a nie zlý, takže tohto týpka budem naďalej sondovať a dúfať, že ma v blízkej dobe opäť poteší. Nieje to úplná bomba a náročnejšieho diváka možno neosloví mierne prostý scenár, ale fanúšikov horroru (v tomto prípade skôr thrilleru) určite "BANKOMAT" nesklame. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Překvapivě hodně solidní thriller o skupině lidí kteří jsou terorizovány vrahem v bankomatu. Co mě docela překvapilo že film má celkem solidní tempo, žádné extra čekání než se dostaneme do bankomatu. Příběh je sice takový obyčejný ale nijak extra nezklame. Co ale zklame je konec, který mi přišel hodně hloupý. Ale to je na vině spíše díky postavám. Je škoda že se o vrahovy skoro nic nedozvíme. Film je hlavně o napětí které postupně solidně houstne. Pro mě celkem překvapení po těch sračkách co jsem viděl nedávno. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (5)

  • Pro tento film byl postaven bankomat. (Pajkenzi)
  • Snímek se natáčel ve Winnipegu v Kanadě. (Yardak)

Reklama

Reklama