Reklama

Reklama

ATM

Trailer

Obsahy(1)

Film pojednává o trojici přátel z práce. Jednou večer po firemní akci dostanou chuť na pizzu. Jdou tedy k automatu, aby vybrali peníze. Jenže tohle bude jejich nejhorší rozhodnutí v životě. Budou totiž uvězněni neznámým mužem. Začíná tak boj o holý život. (LIVINGDEAD)

Videa (1)

Trailer

Recenze (108)

castor 

všechny recenze uživatele

Jsou projekty, u kterých si divák vyloženě říká o to, aby šly rovnou na věc. ATM však nabízí dvacet minut tlachání o ničem, než se dostaneme k tomu, oč tu běží. O moc lepší to ale nebude. U následujícího děje totiž musíme mnohokrát přivírat obě oči, abychom přešli některé hodně šílené momenty, které poskakují na hranici logiky a divácké trpělivosti. Tvůrci se nám snaží namluvit, že jde o další z kousků á la Schumacherova Telefonní budka. Samozřejmě, že nejde!! Absence motivace, absence atmosféry, absence napětí, absence nějakého skutečně překvapivého momentu. Hlavní drtič lidských orgánů a osudů není žádný mluvka, jen magor, co zbožňuje pravítko, fixu a svou bundu s kožíškem. Ospale moc nevypadá, peníze si vybrat taky zrovna nechce, nicméně strach z něho opravdu nejde. Hra na kočku a myš tak uspokojí hodně nenáročné diváctvo, protože ostatní musí být zákonitě nasraní, že jim tahle sešlost 3 + 1 vzala půl druhé hodiny života. ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Traja kolegovia sa v noci po večierku ocitnú uväznení v bankomatovej búdke, keď na nich vonku čaká zlovestná postava, ktorá nemá problém odpratať zo svojho zorného uhla ostatných okoloidúcich. Bez karty síce nemôže prísť za nimi dnu a tak ostávajú v relatívnom bezpečí, no zároveň aj v prehlbujúcej sa neistote; predsa len čo všetko človek musí urobiť, aby dostal políciu k bankomatu? Zo začiatku ma film trochu štval, keďže som sa snažil rozmýšľať nad reálnosťou, logikou a náhodami, na ktorých je z časti vykonštruovaný, a z čoho som si vyvodil určité závery, ktoré som vo finále očakával. Veľké plus je, že sa nepotvrdili a koniec je vcelku nečakaný, menšie mínus však je, že ten koniec vôbec nie je postačujúci, aspoň teda pre mňa. Pokiaľ by však malo prísť pokračovanie, ktoré by z týchto finálnych odhalení vychádzalo, nebol by som vôbec proti. Ináč sa mi to ale zväčša páčilo; malo to atmosféru, grády, chladnokrvného záporáka a celkovo chladný dojem, ktorý vyvolávalo nielen zasadenie filmu do vianočného obdobia, ale aj jeho neustále filtrovanie do modra. A aj keď v logike tu samozrejme nemá význam príliš vŕtať, v rámci hororovej story by to kľudne mohlo fungovať ako taká moderná Urban Legend. ()

Reklama

Guzo 

všechny recenze uživatele

Největší problém je (jak tomu u béčkových thrillerů bývá) v naprosto nelogickém chování postav. Jinak herci, režie a vše ostatní funguje celkem fajn, ale kdyby se všichni chovali normálně a film skončil po deseti minutách, tak by to zřejmě taky za moc nestálo. Poslední ranou z milosti byl naprosto příšerný závěr. ()

Caminzind odpad!

všechny recenze uživatele

Zručné zpracování jednoho z nejhloupějších horrorových scénářů všech dob. Mělo se to jmenovat Tři trosečníci v budce. Ještě mě k tomu napadá to populární přirovnání o hovně a biči. Ale to bude asi tak vsjo. Prostě tupost, co hvězd se dotýká. Tupost, která mě uráží. A uráží mě společnost těch, kteří tomu shovívavě mázli více než dvě hvězdy. Jste hloupí nebo co?! ()

O´Neill 

všechny recenze uživatele

Když se na to podívám s nadhledem, nemůžu říct, že bych se vyloženě nudil, to ne. Kecal bych ale, kdybych řekl, že jsem se někdy nesmál - smál jsem se totiž opravdu každou chvíli nad silnou demencí hlavních tří aktérů - film je totiž přeplněný nelogičnostmi až k prasknutí! Na to, abych každou vypisoval jsem přílíš líný, ale řekněme že každou situaci, kterou nějak vyřešili, byla řešena naprosto nelogicky, silně do očí bíjící... A to je dost škoda, protože jak jsem řekl, nedá se říct, že by to byla vyloženě totální nuda -- nelogičností je tam ovšem tolik, že opravdu nad scénaristami zůstává rozum stát... ()

Galerie (9)

Zajímavosti (5)

  • Pro tento film byl postaven bankomat. (Pajkenzi)

Reklama

Reklama